Tråkigt

Nu har jag inget att göra. Funderar på att baka. Men orkar nog inte. Crille ligger i min säng och sover. Han var på fest igår som tydligen var helt galen. Då blir det lätt att man blir trött. Men han är söt när han sover så det gör inget att han gör det här:) jaja, får väll gå och terra någon. Mamma eller pappa. katten kanske är lite sugen på att leka. hmm.

Tavla

Nu är den färdig! Äntligen! Det tog mig nog 8-9 timmar att göra. Drygt, men helt klart värt det. Jag blev faktiskt jätte nöjd. Brukar inte bli det när jag gör saker själv, men det blev jag denna gången. Det finns en sak jag stör mig på, men det tänker jag inte dela med er:) Här får ni se resultatet, hoppas ni gillar den också.
image262

Stirra inte på den, då blir den bara jobbig att titta på. Titta bara snabbt:) Kanske sent att skriva det efter bilden men men.

puss

Hello

Idag har jag varit med mamma i Malmö och handlat lite saker. Lite mat och lite pyssel saker. Om ni undrar varför jag uppdaterar så dåligt så är det för att jag håller på att måla en tavla. Ja, det är sant, jag håller på att måla en tavla. Med mig själv på så klart. Höll på halva natten, och har även suttit några timmar idag. Nu pausar jag för att äta en macka. Blir nog färdig ikväll eller imorgon, så ni får se då.

Puss

hej Blogg! Är i malmö och spelar bingo of mamma. Vi är på den%

ImgE230042.jpg
hej Blogg! Är i malmö och spelar bingo of mamma. Vi är på den hallen där sara jobbar, roligt:) hon är duktig:) vi hörs senare. Puss puss

Gomorron gomorron dadararattatata

Han nästan precis kommit till skolan. Gick in om fiket och köpte mig lite frulle. Sov hos Crille inatt, så då passade jag på att gå till skolan tidigt. Om en halvtimme ska jag på elevrådsmöte. Rektorn ska komma dit idag, så jag hoppas att vi hinner ta upp allt med henne som vi vill. i övrigt så tycker  jag arbetet i elevrådet går som på räls. Det känns som vi får mycket gjort och jag hoppas att även folk på skolan tycker det.

Nu ska jag gå och sätta mig och läsa det sista på engelskboken. Har typ 4 sidor kvar. Jag hinner:)

Jag bloggar mer sen!

Snäll mamma

Titta här vad jag fick av min kära mor idag
image260

(sätter detta under kategorin "Mikiz shoppar" fast det inte är jag som shoppat. Jag är en sån rackare:)

Smycken

Jag fick hem det bruna armbandet jag beställde från cocoo.se igår. Så jädrans snyggt det är! Längtar tills det blir sommar, de kommer sitta så snyggt på min solbruna arm. Jag ska beställa fler färger snart, de är lovley:) Snart kommer dem massa nyheter på cocoo.se och jag fick en liten förhandsvisning av dem idag. Myyyyycket snygga saker! Precis i min smak. Jag älskar armband och det kommer många fina snart, det är till och med så att jag funderar på att klippa av mitt kära arvikafestivalen armband för att kunna ha fler på mig:) Här kommer några av mina favoriter i allafall:
image253
image254
image255
image256
image257

Jag vill även visa er något super gulligt:) Varje gång man beställer skickas det med en lapp där coco tackar för beställningen. Hur gulligt är inte det? Det är precis sånt denna världen behöver mer av! Det och choklad:)
image258
lappen till vänster var den jag fick nu sist. Den råkade åka med i tvättmaskinen. Men den till höger är en jag fått tidigare. Så cute!

Oj, detta blev visst en långt inlägg. Men det behövs det också ibland. Vi hörs senare! puss

Morgon

Har precis gått en lång-runda med Sami. Jätte härligt väder ute, riktigt varmt i solen. Hoppas det håller i sig hela dagen så jag ha mina tygskor idag för de är så härliga och våriga. Nu sitter jag och äter frukost. Det blev samma som igår, fastän vi har smör hemma. Jag gillade att inte äta mig mätt så jag vill spy direkt på morgonen, håller på det till lunch:)

Pappa ska till Dormy (golf affär) idag i Malmö så jag ska åka med han till Svedala. De startar sin rea idag så han ska vara där då:) Av någon konstig anledning börjar rean 12:00 så det ska bli spännande och se hur de gör med omskyltningen. De öppnar vid typ 10:00, ska de be alla som är där inne 12:00 att blunda medans de sätter upp alla nya priser, eller ska de stå där innan men inte börja gälla förrens 12:00? Jag har så många frågor.

Jag har inte riktigt bestämt om jag ska hem i em eller om jag ska stanna hos Crille. Han ska träna och tvätta så det kanske inte är så roligt. Men vi får se. Nu måste jag i alla fall gå och läsa engelskboken som ska vara färdig till idag.

Puss

Äntligen hemma

hos Crille. Första gången jag är här på typ en och en halv vecka. Så mysigt det är att vara tillbaka här hemma. Trivs här. Det har varit en trevlig dag i skolan, som vanligt:) Gick ner i gymmet för att träna bort träningsvärken från igår. Jag körde slut på mig själv. Fy fan vad skönt det var, men jobbigt dock.

Träffade Nina på tågstationen i morse. Hon gjorde visst någon välgörenhetsgrej genom att få/ta kläder från en person och ge dem till en annan. Väldigt snällt tycker jag! Hon kom med en stor svart sopsäck, vilken hon lutade mot elementet på tåget. Påsen hade tydligen smält, så det blev hål i den. Kanske därför tomten har tygsäck? Men i allafall, hon kom fram dit hon skulle med alla kläder. Hade velat se(!)

Nu ska jag gå och äta. Crille har lagat mat till mig. pommes, hamburgare, beasås & vitlöksmör. mums!

Vi hörs sen

Dagens frukost

Idag, till frukost blev det en apelsin, en näve nötter och grönt te. Fy fan vad jag är nyttig! Mitt val kan även berott på att smöret var slut, men jag kunde ju avstått helt från frukost så lite cred vill jag ha. Jag är faktiskt glad att det inte fanns något smör. Denna frukosten fick mig inte att må illa som jag brukar göra varje gång jag äter för jag slutar inte när jag ska.
image251


Onsdag

God morgon!

Vad förvånad jag blev när jag vaknade och tittade ut genom fönstret i morse! SKit mycket snö ju. Allt som va här igår smälte ju bort när solen var framme. Hoppas det blir så idag också för jag vill ha mina tygskor. Det ställde jag in mig på igår, att jag skulle få ha dem idag. Hoppas, Hoppas!

Jag har träningsverk som ingen annan. Det var ett skit jobbigt yoga pass igår. Vi var bara 2 st, den andra tjejen hade aldrig varit där innan så hon behövde hjälp hela tiden, och då blev jag ståendes i den positionen vi höll på med i evigheter. Och så blev det nästan med alla positioner. Det var roligt och jobbigt, och det känns faktiskt bra att ha träningsverk. Jag ska nog träna lite på gymmet på skolan idag, tror jag har en timme på förmiddagen som jag kan undvara.

Vi hörs sen! Puss

hej Blogg! Nu ligger jag helt utslagen i soffan i Crilles knä, mysigt%

Img6F730299.jpg
hej Blogg! Nu ligger jag helt utslagen i soffan i Crilles knä, mysigt:) ska gå och lägga mig när som helst, är svin trött! Har ont i huvudet också:( inte alls bra. Men det har nog över bara jag där sova lite. Vi hörs imorgon. God natt puss

Bank

-Du har plats 146 i kön, tack för att du väntar. haha, det gör en så glad när man ringer någon kundtjänst och man får det meddelandet. Men det går faktiskt jädrigt fort, är redan nu på plats 126. De jobbar bra i allafall.

kom-ihåg-notis: Få aldrig för dig att jobba på kundtjänst på banken, risk för stor stress.

Tisdag

Hej:)

När jag och mamma körde in på gården så var pappa på väg att gå med hundarna. Jag och mamma skyndade oss och gick in och bytade skor och gick med. Jädrigt mysigt! Känndes ganska tråkigt att vara i skolan idag. Men det är en dag närmare slutet. Hade i allafall ett trevligt men jobbigt yoga pass i eftermiddags. Berättar mer om det sen. Nu ska jag gå och laga lite mat.
Pusss


nu står jag och väntar på tåget. Det är jätte härligt väder%

Img56F60187.jpg
nu står jag och väntar på tåget. Det är jätte härligt väder ute! Sa precis hej då till bengt, han ska åka hem idag. Nu blir det nog inte fören sommaren vi ses igen. Jag känner verkligen för att gråta när jag säger hej då till honom, älskar när han är hos oss eller vi hos han. Ajja innan jag vet ordet av det så är det sommar och jag är på väg upp till älskade värmland:) längtar! Puss

Kenzas tävling

Kenza har haft en tävling om skinnjacka/or i sin blogg i ett par dar. Tänkte delta, men sen nu såg jag att det är 2261 st som har deltagit hittils. Känns som man inte har en chans. Jag vill så jävla gärna ha en jofama skinnjacka, men då får jag nog spara lite pengar och köpa en, för vinna en kommer jag nog aldrig göra. De är så snuskigt snygga, speciellt den bruna. Men hade jag köpt en hade jag nog kört på svart. gaah, vill ha!


Bloggar

Varför kan inte alla bloggar bli uppdaterade hela tiden? Jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera ibland själv, men jag tycker att alla andra som har bloggar som jag läser kan uppdatera oftare. Eller så kanske jag måste hitta fler bloggar jag gillar att läsa. Det är nog det bästa alternativet. Det är lite svårt att tvinga folk blogga, tyvärr:/ De bloggar jag läser dagligen (som jag inte känner) är Bröderna schulman, Kenza, Lilija och stina-lee. Ibland går jag in på bloggkommentatornerna för att se om jag kan hitta någon ny rolig. Men det gör jag aldrig.


Lösning

I engelska B ska vi läsa en bok som jag tycker är skit tråkig. Till torsdagen innann lovet skulle vi läsa 50 sidor. Det gjorde jag. Till torsdagen denna veckan skulle vi läsa till sidan 150. Jag är på sidan 54. Hur löser jag detta? Varje gång jag börjar läsa så börjar jag tänka på annat och då kan jag inte läsa. Det borde vara förbjudet med dåliga böcker! Och eftersom jag har lovat mig själv att inte halka efter med boken så måste jag ha läst 150 sidor tills torsdag. Det är viktigt. Fansinken!

God morgon

Liiite svårt för att komma upp idag! Men så brukar det vara första dagen efter ett lov. Att börja skolan idag igen känns både skönt och jobbigt. Det känns skönt för att då märker man att dagarna går och att sommaravslutningen närmar sig. Och sen kalarar inte min kropp av att gå hemma för länge. Eller rättare sagt min hjärna. Går jag hemma för länge börjar jag tänka massa konstiga saker, har svårt att komma på ett exempel men bara massa konstiga saker. Haha, nu fattar ni inget, men det gör knappt jag heller så det gör inget. Det jobbiga med att skolan börjar igen är att då får jag garanterat nya uppgifter, och tro mig, jag har nog som det är.

Idag har jag bara 2 lektioner, människan socialt & kulturellt och Spanska. Direkt efter spanskan ska jag springa ner i gymmet och byta om och ha yoga. Det ska bli roligt.

Här kommer en bild på hur det ser ut utanför badrumsfönstret. Eller som det såg ut igår kväll, men det är inte så stor skillnad från idag.
image248
Färgen är lite konstig. Tror det beror på att jag fotade utan blixt.

Nu ska jag gå och höra något vettigt, och inte ligga här och slöa mer. Vi hörs sen!

Svart Nagellack!

Jag tycker svart nagellack är skit läckert! Men det är drygt att när man tvättar bort det blir det lite sotigt runt naglarna och naglen har en konstig färg. Jag avskyr det! Det kanske bara är jag som lägger märke till det. Men det är illa nog! usch, ja! Men det brukar försvinna efter en dag typ.

Puss


Ta hand om mig själv

Just nu är jag mitt uppe i min "ta-hand-om-mig-själv-kväll". Har precis duschat och peelat mig. Alltid lika skönt. Nu ska jag ta av allt old nagellack och kanske på med nytt, vem vet:) Sen får vi se vad det mer blir för mys. Så vi hörs sen! Puss


Väder

Detta saknade jag i julas. Det är en dag på hela åter jag vill ha snö och det är på julafton. Inte på annandag påsk. Attans! Det är fint, men fel!
image247

Hello:)

Nu har jag precis spöat Crille i kortspelet 500!  Okej, vi var ganska lika, men jag vann ändå ganska stort i slutet. Skönt, gillar att vinna! Gillar att spela kort med Crille för han tycker inte att jag är konstig när jag får ryck när det inte går som jag vill. Dessa brukar jag få dölja när jag spelar med andra.

Försökte blogga innan men det gick inte. Det är så drygt när det är så. Känner man sig riktigt sugen på att gå in och uppdatera, så går det inte och då blir man bara ännu mer sugen! Eftersom jag varit så dålig på att blogga nu i påskhelgen så bjuder jag på en bild på mig som jag egoade fram i Torsdags hemma hos Coffe. Jag vet att ni gillar att titta på mig, så ljug inte. Det är fel att ljuga för sig själv;)

image246

C kom precis in i dator-rummet och frågade om han fick spela lite wii. Jag blev glad och trodde han ville spela med mig. Men så var det inte. Han ville spela något "splinter cell", eller vad det heter. Tråkigt. Men vi kom fram till att han skulle spela det en stund sen skulle jag spela lite super Mario också skulle han titta på. Men det roliga är att han påstår att han tycker det är tråkigt och att han alltid bara vill titta på, sen när vi sitter där så vill han spela:) Han är söt!

Nu ska jag gå och terra någon. Puss

Godmorgon!

Nu sitter jag i soffan och har precis klämt i mig en apelsin. Gick upp 07:00 idag, och satt och var på väg att gå ut i typ 2 timmar innan jag gjorde det. Fick med mig Crille också. Vi gick inte alls långt, det blåste som attans! Nu sitter jag och tittar på när Crille och Jonathan sitter och spelar något fotbollspel på wii:et.
image245

Kom på att jag glömde höra av mig till när Haley fyllde 6 månader i Fredags. Grattis Haley!! Men det blir lätt så när det är fullt hus:/

Idag ska Min bror och hans familj åka hem. Bengt stannar nog tills imorgon:)

VI hörs senare! puss

Söndag

Hej:)
Förlåt för att jag är så dålig på att blogga men som sagt jag har besök här hemma så jag har svårt att hitta tid. Men de blir bättre snart igen! VI hörs senare! puss

Lördag

Hej blogg!

Här hemma är det full rulle. Vi har precis ätit en god påskmiddag och nu sitter vi bara och umgås. Jag har inte så mycket mer att skriva ville bara kasta in ett inlägg:),

puss

Fredag

Så dålig jag är på att uppdatera idag! Men här är fullt hus så det blir lätt så¨. Idag har jag itne gjort så mycket, mest tatt det lungt! Och det tänker jag fortsätta med. Bakade en äppelkaka med mamma innan, den blev good:) Bengt har namnsdag idag så det var därför:) Nu kommer Crille snart, så jag går och hänger lite med honom. så vi hörs sen Puss

Gårdagen

Det var en chilli kväll igår. Vi satt bara hemma hos Coffe och pratade och drack lite öl. Kanske blev det lite mycket öl.  Att jag mår som jag gör idag har nog även lite med att göra att jag har sovit för lite. Mitt rum är lite ommöblerat för tillfället. Vi har så många gäster här hemma så mamma & pappa sover inne på mitt rum.

Igår:
image242
image243

Idag:
image244

Vi hör senare!


Klar

Nu har jag gjort mig iordning för kvällen. ska hem till Louise & Coffe och umgås lite. Inget speciellt. Jag har inte så mycket att skriva, hmm:) Ska flumma lite så jag har något att skriva om:)

Puss

Promenad

Nu har jag, mamma, pappa, Bengt och Sami precis varit ute och gått en lång och mysig runda. Så häligt väder det är. Helskönt! Vi plockade med oss lite ris, och när vi var i skurup gick vi till blomsteraffären och handlade tulpaner & påskliljor.
image241


Vi hörs sen!


God morgon

Nu har jag varit vaken ett tag. Förstår inte varför jag måste vakna såhär tidigt idag. Jag ska ju iväg ikväll. Det blir nog inte så sent, men det är ändå roligt att vara pigg. Nu ligger jag fortfarande i sängen. Är hungrig, men vågar inte gå upp och stöka i köket såhär tidigt. Jag gjorde egen musli igår, den blev skiiiit god. Men givetvis gjorde jag bara jättelite för att jag inte trodde det skulle bli gott. Hade jag gjort lite mer så hade jag kunnat gå upp och ta det och äta. Men nu måste jag ställa mig och göra ny. Vet inte om jag ska vänta tills efter vi har varit och handlat, för jag tror att det är supergott att ha färsk frukt i också. jaja, får se hur jag gör, vill att mamma ska vakna nu så vi kan åka så fort affären har öppnat.

Vi hörs sen!

God natt mina vänner:)

Nu har jag lagt mig i min underskattade säng och hade tänkt lösa lite korsord innan jag ska sova. Imorgon ska jag iväg och handla med mamma inför påsken. Det blir lite ägg och sånt:) Hoppas ni får en trevlig natt! sov gott! puss

Reseplanerardag

Ikväll skulle jag och Crille ha reseplanerar dag, men det gick inte. Vi blir bara ovänner. Vi vill helt olika saker med våra resor. Han vill bara åka till solen och ligga på stranden, visst det kan jag med göra men jag åker hellre till Venedig, Amsterdam, eller New York, listan är lång. Men det löser sig. Vi kommer komma fram till något bra till sist. Jag har inget emot solresor, men det känns lite som slöseri med pengar, men visst är det skönt. Äsch, jag tänker för stort. Precis så känns det, jag har alldeles för stora drömmar vad jag vill göra. Men viktigast av allt är faktiskt att vad jag än gör så har jag Crille vid min sida, då känns det som det kvittar vart jag är. Men jag tänker absolut göra mitt bästa för att åka till de ställe jag vill någon gång i livet.
Men jag måste ännu en gång be om ursäkt till C för att det blev som det blev ikväll. Det blir bara så fel ibland. Förlåt. Vi löser det, som med allt annat:)


Hur ska jag tolka detta?!

Har fått mitt första oranga kuvert. Ett brandgult kuvert med fet text "Den allmänna pensionen". Jag har precis börjat fundera på att flytta hemmifrån. Jag är inte vuxen ännu. Varför får jag ett sånthär kuvert? Jag är bara ett barn, jag ska inte tänka på pensionen ännu. Eller ska jag det? Jag vill inte bli gammal! Hur vet man när man är vuxen? Är det när det brandgula kuvertet landar i brevlådan med sitt namn på?

image240


Svt 24

Tittar på ett intressant program om mat på svt24. Handlar om vad som är bra att äta och inte. Har bara tittat 10 minuter typ och har redan fått svar på jätte många frågor jag har gått och funderat på ett tag. Tex om det är dumt att äta mycket frukt. Nä, man kan aldrig äta för mycket frukt:)  bra va?! Men man ska inte dricka för mycket fruktjuice bara. Men att äta frukt kan man aldrig göra för mycket (nästan).

puss

Paus

Nu har jag städat klart badrummet och hängt upp lite ny tvätt. Sånt är skönast att göra på morgonen, vet inte varför men det är det. Nu ska jag väll ta att städa på mitt rum också. Det är väll egentligen lika bra när man är igång. Här blir stökigt på nolltid. Men det konstigaste är att innan hatade jag att ha det städat, men nu gillar jag det faktiskt. Jag har för mig att det var den 13 januari detta ändrades hos mig. Vet inte varför, det bara blev så. Innan jag ska städa mitt rum så ska jag titta lite på tv.


Jobb

Nu har jag letat och letat efter några jobb som jag vill söka. Eftersom jag har lite planer för sommaren så är det jättesvårt att hitta något. Att man är utan körkort gör ju inte saken lättare heller. Men vi får hoppas på det bästa att det dyker upp något. Det löser sig alltid. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag städa badrummet.


God morgon

Nu vaknade jag för en stund sen. Somnade faktsikt om första gången jag vaknade lite i 6. Pappa kom precis in på  mitt rum med en lite harunge. Sami (hund) hittar alltid dem och bär hem dem. Han skadar dem inte utan gillar bara att bära på dem. De är så jävla söta men måste vara livrädda.
image238
image239

Bilderna är inte så bra, förlåt. Jag måste köpa en ny kamera. Det lovar jag mig själv att jag ska köpa innan året är slut. Det känns som jag vet lite mer om kameror än när jag köpte en sist. okej, jag lovar innan nästa år är slut. Enligt rykte har jag hört att det är skit svårt att få jobb, så är ganska säker på att jag inte kommer hitta något direkt efter skolan är slut. Nu ska jag faktiskt gå och kolla lite jobb på nätet, bara för skoj.


God Natt

Nu ska jag stänga av datorn, den står ivägen mellan mig och tvn. Men vi hörs imorgon. Imorgon, onsdag, en dag mindre på mitt lov.


Lucky me!

Ända sen jag såg dessa armbanden för första gången var jag fast. Jag älskar dem. De finns i olika färger och med olika texter. Det jag gillade bäst beställde jag idag.
image237
Hittat hos cocoo.se, 165:-


Påsk

Nu har jag precis försökt planera lite med mamma inför påsk, vad vi ska handla osv. Min bror och hans köra familj kommer ner, och även min älskade Bengt ringde och sa att han kommer:):) Sen tror jag att mina kära systrar också kommer. Men det här med planeringen med mamma gick inte så bra, det är nämligen bygglov på tv. Dumt av mig att tro att man skulle kunna få något vettigt ur henne då. Men men nu sitter jag och tittar på simpsons istället, vilket inte gör mig något.

Jag har börjat fundera på att bli vegetarian för jag är så fruktansvärt trött på kött. Men sen kom jag på att om man plötsligt börjar kalla sig vegetarian blir det helt plötsligt som tvång att inte äta kött, och så vill jag inte ha det. Jag ska bara helt enkelt minska på köttet. Där finns ju många alternativ, man ska bara hitta dem. Det är kött jag är trött på, alltså köttbitar. Inte korv, malet och sånt typ utan en köttbit. usch, mår illa när jag tänker på det, konstigt, jag som älskade det förr.

Nu får jag ångest om jag inte bildbloggar varje gång jag bloggar så letar genom datorn efter gamla bilder att lägga upp för jag har ingen galen ide om vad jag kan ta för nya;) bild på mitt halsband:
image236


Kärlek

Läste på msn att Amanda och Daniel (äntligen) har gått ut med att det är ett par. De passar perfekt ihop i mina ögon och jag hoppas faktiskt att de ska göra en låt tillsammans, nu när de ändå är igång:)

image235
Bild: msn

Amanda är coolast i världen ;)

Tisdag

Nu har jag precis avnjutit en god middag. haha, vilket språk jag använder ibland:) Idag har jag varit och hälsat på Madde & Haley, lika roligt alltid:) Men har lite ångest för att jag inte fotograferade henne. Fattar inte hur jag kunde glömma göra det. Laddade batterierna och sånt igår för att vi skulle ha en trevlig fotografitime idag, men ack så fel jag hade!

Nu har jag och Samira myst lite idag också:
image233
image234


god morgon! Nu är jag på vad till tåget som ska ta mig till Madd

Img43A30196.jpg
god morgon! Nu är jag på vad till tåget som ska ta mig till Madde och Haley. Det är ganska skönt väder ute förutom att det blåser. Det är så fint med snön. Nu måste jag lägga ner mobilen håller på att halka hela tiden. Ha en bra dag! Puss

Ps

Tittar på kockduellen och här är med en från värmland och deras dialekt är det finaste i hela sverige!!  Ville bara dela med mig av det också innan jag går:)

Slut

Nu ska jag ge mig av hem till Crille. Vi ska inte göra något speciellt, bara mysa och titta på tv. Men det gillar jag:) Denna kvällen har jag inte gjort så mycket. Mest hängt (haha) med mamma och pappa. Jag tror att detta blir dagens sista inlägg. Det bros iofs på om Crille har sin dator på eller inte. Men antar att detta blir det sista från mig idag. Så jag avslutar denna blåsiga måndag med en konstig bild. Ja, nu när jag ska skärpa mig med bildbloggandet så kommer det bli mest bara massa konstiga bilder. Men det får ni ta:)

image231

Snurrigt ♥

Film & v6

Nu är det slut på pluggandet och dax att titta lite på film. Det blir Chuck and larry, har sett den innan, men den är ganska trevlig så tittar igen:) Och förhållandet mellan mig och tuggummi kan jag förklara en annan gång.

image228
image229



Dagen tills nu

I samma ögonblick som jag kom på att wii:et inte fungerar (pga musströmfel) så ringde Nina och klagade på att jag inte bildbloggat på ett tag. Det visste jag att jag att jag inte hade men från och med nu ska jag bli bättre. Det är mitt nyårslöfte idag, fast 17-mars-löfte. eller ja. skit samma ni fattar vart jag är på väg.

Imorse såg jag ett vildsvin, första gången i hela mitt liv, fattar ni vilket enormt djur det är?helt sjukt! Kameran var död. Efter jag sett vildsvinet gick jag in på rummet och tände 2 av dessa 3 ljus och sen gick jag ut i köket och satte mig och pluggade.
image224

image225

Nu snöar det, men snön vill inte vara med på bild verkar det som, men föreställ er denna bild med massa små vita prickar på så ser ni vad jag ser.
image223

Trots att jag gillar snö så var nog dagens höjdpunkt ändå när nettobladet kom.
image226

Ni sitter jag och myser med min söta katt. Här kommer en bild på henne så som ni oftast brukar få se henne, som en svart klump i sängen:
image227

på återseende

gäsp

Vaknade precis. Trodde klockan var typ 10:00, pga att solen lyste så mycket. Tittade på klockan och den visade 07:00 och jag blev glad. Gillar inte att sova länge längre. Fast det kommer nog bli så under lovet ändå, men får hoppas på att det inte blir det. Nu ska jag gå och äta frukost. Var hungrig igår när jag gick och la mig så måste äta mycket som fan;)


God natt

Nu ska denna tråkiga månsen gå och lägga sig. Imorgon ska jag försöka vakna kreativ och glad. Och kanske inte gå så långt innan jag ens fått i mig frukost. Det är planen för imorgon.

God natt ♥

Söndag

Vilken slappesöndag detta blev. Men det är ganska skönt! Hade tänkt sätta mig och plugga nu så jag får något vettigt gjort idag. Ville bara skriva det, har inget speciellt att skriva om idag (heller) så jag låter bli:)

Puss ♥

Heeeeeeeeeej

Nu har vi internet igen! Probelmet innan har varit att elen i huset har inte fungerat som den ska. Startar man ugnen, börjar micron fungera, man kan inte ha ugnen och spisen på samtidigt osv. haha ja ni förstår mitt problem.

Just nu har jag precis vaknat från en underbar powernap. Imorse gick jag till skurup, så jag var lite trött innan. Nu ska jag försöka få mamma till att laga mat, är hungrig:)

Vi hörs sen!


hej Blogg! Förlåt för att det var en evighet sen jag Blogga. Vår

Img7D360000.jpg
hej Blogg! Förlåt för att det var en evighet sen jag Blogga. Vårt internet fungerar inte. Jaha, vad har ni haft för er denna evighet? Jag har mest varit i svedala. Var gör jessica hela dagen igår. Vi påskpysslade :) annars har det nog inte hänt så mycket i mitt liv. Fråga mig inte varför jag är uppe halv 7 en söndag, för det har jag ingen förklaring till. Kanske är det för att jag börjat gå upp 5 varje vardag, så halv 7 känns ändå som att sova länge. Men det stör inte mig, morgonen är den bästa tiden på dagen. Puss

Looooov:)

Nu har jag slutat. Lov äntligen! sköönt! ska plugga lite nu innan jag ska hem, ska göra så mycket som möjligt så jag har mindre att göra på lovet:)

Frulle

Nu sitter jag framför datorn igen. Äter frukost denna gången, hönekaka m skinka, mm:) Har egentligen inget vettigt att skriva (brukar ju inte ha det). Jag kan ijallafall berätta att jag tycker att det är skönt att det är fredag och att jag har lov nästa vecka. Jag har inga speciella planer för veckan men jag hade tänkt terra Madde och haley en dag:) Jaa, hon Madde som flummade iväg i kommentarfältet:) Madde och Haley är bäst (bortsett från mig då)

Jag just nu

image221

haha, nä, nu har jag inte tid att sitta här längre! Ha en bra fredag, vi hörs sen!

Fredag

Nyduschad, i sängen. Kollar på programmet från igår, debatt. Dagens faktum: Lätt att vinna en debatt med debattledaren på sin sida. Jag tycker Ebba von Sydow är oförskämd och skrattar åt andra när de pratar. Usch, deras verklighetsuppfattning är sjuk! usch nä, nu vill jag inte tänka mer på det, ber till gud (om han nu finns) att jag aldrig behöver möta sånna här människor IRL.

Nä, nu måste jag skynda mig att göra mig klar, här kan jag inte ligga och skräpa.

puss ♥


Bröderna Schulman

Hade lite svårt för dem för ett tag sen, men nu tycker jag att de är hur goa som helst!! Skit roliga, och gulliga. De gör ju ett otroligt bra jobb idag på kockduellen:)

image220

Puss ♥


Torsdag

Så nu är jag hemma. Har tatt av mig de blöta (och skitiga) kläderna. Har även hunnit äta. Crispies, potatis, kall sås & rivna morötter. Gott! Nu är jag så trött så jag kan gå och lägga mig, men ska hålla mig vaken lite till. Men jag kan inte lova att ni kommer höra mer av mig idag, bros på om jag piggnar till eller inte. Om jag inte gör det så hoppas jag att ni får en trevlig kväll! Måste plugga också idag:/ Booring! skönt med lov nästa vecka.

puss ♥

haha såhär ser mina byxor ut just nu:) det var jessicas hund som a

Img5DC505E4.jpg
haha såhär ser mina byxor ut just nu:) det var jessicas hund som attackerade mig:) jag sitter och väntar på tåget, folk stirrar:) haha hörs sen

Bloggmingel

Jag var precis inne på blondinbellas blogg för att se om hon lagt upp bilder från VR bloggmingel igår. Det hade hon. Fy fan vad avis jag blev. Det var ju inte bara en godiebag dom fick, jag ser minst 11 fullproppade påsar. Alltså jag är så avundsjuk så jag hade kunnat ge min högra arm för att få de påsarna. Jag älskar "överaskningar" och det är det ju typ när man får en godiebag, man vet ju inte vad som ligger i. Och tänk vad många roliga saker där är.  Fan, jag vill ha. Känner gråten i halsen, skojjar inte.

Skärp dig nu Mikaela, ryck upp dig, låter du bli att handla mat nästa vecka i skolan, så kan du åka till hm och köpa en ny ögonskugga eller ett nytt nagellack. Haha, nää, så illa är det kanske inte men det känns ganska värdelöst att se att de fick så mycket saker som jag, som fattig student, har råd att handla på ett helt år. Nej, jag har inte tid att jobba samtidigt som jag går i skolan. Läser dubbelt så många kurser som en "normal" studerande. Men får trösta mig med att jag kanske någon gång i framtiden kan få bära hem så många påsar. Det är den måttstickan jag kommer ha när jag letar jobb, "måste tjäna så mycket pengar så jag kan ut och handla och komma hem med 11 fullproppade påsar". 

Nä nu ska jag sluta mesa mig, det är bara saker (!) 

♥ 

Hello

Nu har jag varit vaken i en timme typ. Crille åkte precis till jobb. Jag har inte gjort något vettigt på hela morgonen, bara myst runt. Så nu är det kanske dax att jag gör något vettigt. Men det är så mysigt att bara sitta här.

Så avis jag blev igår när min bror visade bilder från när han var i usa. Så mycket dem gjort och sett, blev helt sotis. Det värsta av allt är att han ska dit igen i september när hans son fyller år. Han ska få det i födelsedagspresent att åka dit och gå på disneyland. Jag går fortfarande och väntar på att de ska fråga om jag ska följa med och att de betalar. De kanske väntar tills det är lite närmare. Jag tror det.

Tråkigt väder idag. Det finns inget tråkigt väder, bara tråkiga kläder. Jo det finns tråkigt väder, jag tittar på det just nu. Grått, regn och blåst. Det finns inga kläder som skyddar mot det om det inte ingår en resa till typ thailand. Men det gör det aldrig i dem kläderna jag går i.

Nä, nu blev jag hungrig, bäst jag går och äter innan det händer en olycka.

puss ♥

God natt

Nu har jag blivit sminkad av min syster, roligt!! Nu har även min bror och de kommit så ska gå och vara lite social innan jag går och lägger mig. Är trött som en get. Vi höres imorgon. sov så gott! ♥

Pyssel

Nu sitter jag och gör ett grattis-kort till Jessica. Sitter även och gormar till Damien Rice - Creep (Radiohead cover), fy fasiken vad han gör den bra! Speciellt i en duett med mig. Ganska säker på att jag är den ända som håller med om det sistnämnda, men det gör inget. Mamma frågade precis: "vad är han ledsen för?" haha, hon är så gullig:)

image216

Nu ska jag pyssla och sjunga vidare! hörs:) puss ♥

Hej Blogg!

Nu sitter jag på min medialektion, det är trevligt som vanligt! Har konstig huvudvärk, hade samma igår också, vet inte vad det är. Hoppas det får över snart. Vill hem nu, ååh, kan klockan bli 16:15 så jag kan gå?! jag vill hem, jag vill hem, haha nää så desperat är jag kanske inte men nästan.

Idag har jag typ ätit en hel påse v6, de är så jävla goda! Det gjorde nog inte huvudvärken bättre:/ Nä nu ska jag plugga vidare!

puss ♥

Skolan

Mötet med fotogruppen gick som planerat! Vi kommer framåt i planeringen och det känns jätte bra. Jag är abra lite orolig över planchen som vi ska göra, eftersom jag är den ända som kan programet så känns det som ansvaret att den blir snygg hänger på mig. Läskigt!

På utvecklingsamtalet kom jag och min lärare fram till att det nog blir ett VG för mig om jag fortsätter så som jag gör. Det är jag nöjd med, absolut! För ett år sedan var jag ett IG-barn och nu har jag inte ens sett skymten av varken ett IG eller ett G i något ämne, det känns bra. Jag vet att jag kan så mycket om jag bara vill!

Jag måste erkänna att jag nog ser ganska rolig ut idag med mina röda gummistövlar, en randig tröja som hänger ut ur jackan och en oversize halsduk. Men det bjuder jag på, tänkte inte tävla om titlen: "Sveriges bäst klädda" i år heller så det är lungt ;)

Nä, nu ska jag gå och plugga lite! Ha det så bra ♥


rapport från toaletten, allt går bra! Haha jag är visst på lite

Img3900104.jpg
rapport från toaletten, allt går bra! Haha jag är visst på lite fjant humör idag. Puss

Vad är det för dag idag?

Jo, det är gummistövel-dag, jippie:) Jag gillar gummistövlar. Dessa skönheter köpte jag i Göteborg i somras när vi var på väg upp till arvikafestivalen.
image214

ooh, undra hur det går med årets arvikafestival, har inte varit inne och tittat på ett tag, men ska hålla mig tills i eftermiddag.

Vid 09:30 har jag möte med Fototävlingen-gruppen, och sen 09:50 måste jag göra en avstickare (haha) till ett utvecklingsamtal i spanska (hoppas det går bra). Efter det får jag se om det är lönt att gå tillbaka till fotogruppsmötet eller om jag ska gå och sätta mig och plugga. Har inte nästa lektion förrens 14:00. Men det är bra, behöver mycket tid för att plugga. Slutar 16:30, men ska försöka gå lite tidigare så jag kan ta tåget 16:35. Måste hem och göra ett födelsedagskort till Jessica (min brors sambo).

Nu ska jag gå och borsta tänderna! Ha det bra! ♥

Galet

Vilken jobbig morgon det har varit. Klockan ringde 5, jag gick upp för att tända lampan och den small och jag blev skit rädd! Sen gick jag in och duschade och sen gick jag och la mig i badrocken i sängen igen. Då var tanken att jag skulle blogga, men nej, då fungerade inte blogg.se för mig. Jag visste inte vad jag skulle göra. Det är konstigt hur man reagerar när något inte går som man planerat. Istället för att gå upp och göra mig klar så länge så låg jag kvar och bara uppdaterade och tryckte i säkert en kvart innan jag fattade att det inte skulle gå bara för att jag stressade. Så jag gick upp och ställde datorn på byrån. Kom på mig själv 2 minuter senare att jag stod vid datorn och tryckte och uppdaterade. stängde av datorn. startade den nu och nu gick det. Tålamodet är inte det bästa.

Nu ska Jag nog gå och äta lite frukost. Mamma köpte ett gott bröd igår som jag längtat att få sätta tänderna i(haha förlåt för min nördighet). Sen är det väll dax och klä på mig och lite sånt, spännande och se om jag måste stressa pga driftstoppet.

Vi görs sen! ♥

God natt

Nu har jag tittat lite på bygglov i brist på annat. Crille åkte precis hem nästan. Men det är inget att lipa över, vi ses ju imorgon igen. Imorgon kommer även min kära bror med familj, det ska bli roligt. De ska bara vara här över natten sen ska de vidare till lalandia, eller vad de heter. Men det ska bli roligt att träffa dem i alla fall!

Jag har tjatat på mamma att vi ska äta fisk imorgon, är så trött på kött. Hon och pappa verkade också sugna på lite firre så jag hoppas det blir det. Jag får köpa min egen fisk för jag gillar inte samma fisk som de gillar. Det är nästan så jag längtar lite tills imorgon när jag ska få lite fisk, haha, de låter galet.

Nä, nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite, har en bok på engelska som jag ska ha läst 50 sidor i tills på torsdag, och jag ska även ta ut massa glosor till mig själv, och gärna anteckna så jag kommer ihåg vad som händer. Som ni förstår så går det inte så fort.

God natt ♥

Dagens goda

Schnitzel vad glad jag blev, kockduellen idag också! Det visas tydligen 4 dagar i veckan, hur bra är inte det? Jag tycker att det är ett riktigt bra program. Det som är bra också är att det inte håller på i evigheter, vissa program ska göra det visst. Men detta är lagom långt för min smak. Sen skadar det ju inte att den ena kocken är lite söt också (han i det röda köket, om han tatt bort sin mustasch), men bara man är kock så får man nästan full pott hos mig.


tv

Nu är jag varit ute och promenixat, det var skönt. Fick med mig Sami (en stor svart hund), trodde att han skulle dra iväg med mig med det gick riktigt bra!

Nu sitter jag i soffan med min söta katt och tittar på tv. Jag tittar på tv, hon myser mest. Snart kommer Crille så då får vi se vad vi gör!


image213

Ha det bra så länge!


Bra film:

Nu har jag precis tittat på en jätte bra film, precis i min smak. Inte massa sorligheter och hemska saker utan en underbar saga. Verkligen ett tips för alla som gillar glada filmer. Förtrollad/Enchanted.
image212

Nu hade jag tänkt ta mig ut lite, har suttit inne hela dagen. Ännu skiner solen så det blir säkert mysigt. Vi hörs senare!

Här vare blött

haha, nyduschad hund är nog bland det gulligaste. Så söt och oskyldig han ser ut, lille Remus. Nu är han nyduschad, nyklippt och borstad, ståtlig:)

image211


Tisdag

Det blev visst inget "ett öga rött" innan. Jag fick städsug, så jag passade på att städa. Så nu är här fint och mysigt. Nu sitter ja och tittar på filmen och äter frukost. Mysmys


En sak bara

Godmorgon, Uppe med tuppen. Somnade som en stock igår efter 2 & ½  man, guttans. 
Nu undrar jag en sak, jag vet att här är folk som läser, men aldrig någon som kommenterar, hur kommer detta sig? Skriver jag om så tråkiga saker så det lämnar er helt deppiga att ni blir helt tomma i huvet? Eller är de läsare jag fått lata? Eller kommenterar ni och på något mystiskt sätt så bara försvinner alla kommentar? haha, jag vet inte, bara undrar. 

Jag har ju läst boken "ett öga rött" nu hade jag tänkt se filmen as well . Tror den är dålig men känns ändå som jag vill se den.


Vafan?!

tv6 visar skit serier hela dagarna långa och precis på måndag 21:00 så är det avbrott i sändingen, hur kommer detta sig? Är det ngn sifi-nörd(inget illa menat) som fixat detta? Hur typiskt är det inte.
Ut med negativa tankar, in med positiva, nu går det igen:)

Robins

Sitter och tittar på det robinsprogrammet där Gynning är med. Det är ett måste att se, så för er som inte sett det så gå in på svt.se och sen vidare till play och titta på det. Det är så jädrans roligt:) Gynning is the shit!

image210

ELLE

Idag fick jag första nr:et av ELLE, vilket jävla skit! haha, nää, så illa är det kanske inte. Men jag tycker att det är sjukt att de första 11 sidorna är reklam (fram&baksida) och sen trycker de in reklam på varannan sida inne i tidningen. Snacka om att de tjänar pengar, jag betalar för att få en tidning full med reklam som de får betalt för. usch nä, den ska sägas upp igen. Den kanske är bra, men det är absolut inget för mig.

Känslan

Ni vet ibland kommer det upp saker man måste göra som man absolut inte vill. Det kan vara att redovisa, ringa någon eller vad som. Man går och tänker och ororar sig och blir helt upp stressad. Det kan vara en jätte liten sak, men man tänker på det hela tiden. Men känslan när man gjort det är obeskrivlig. Det känns så jädrans bra efteråt.

Jag (med flera) ska anordna en fototävling på skolan. Det ska gå ut på att de deltagande får ett ord (tema) som de ska utgå ifrån när de fotograferar. För att detta skulle bli uppmärksammat så skulle jag kontakta lokaltidningen. Jag avskyr att ringa till folk jag inte känner så jag har gått och dratt ut på det i snart en vecka. Idag gjorde jag det:) Det gick hur bra som helst och de var jätte trevliga. Allt slutade bra och jag lever och har inga skador. Så skönt det känns nu efteråt.

Nu ska jag fortsätta plugga, var bara tvungen att berätta hur bra det känns ♥

Måndag

Då var helgen slut igen. Men vänta, jag är ju forfarande hemma. Javisstfan jag har varit sjuk hela helgen och är det fortfarande, vad roligt:) Tro det eller ej, men jag hade hellre velat att de skulle väntat tills lovet för jag har inte tid att vara hemma. Jag har jätte mycket att göra och att missa en 5-timmars lektion gör det inte bättre. Senare idag när jag är lite kryare i huvudet ska jag plugga, inte lönt jag gör det nu.

Det är jättefint väder ute idag, funderar på om jag kanske ska gå ut lite, det kan ju inte skada om jag är varmt klädd. Jag vill ha en lång och mysig vår nu, och efter det en varm och lång sommar. Det är drömmen.

Nu ska jag försöka äta något sen kanske gå ut i solen och sätta mig och läsa.


Söndagskväll

Hej blogg!
Nu har jag läst ut "ett öga rött". Det var en bra bok som tar upp viktiga saker, men den var skriven på för svår svenska för mig. Vissa ord på "nysvenska", kan jag och förstår men andra är bara jobbiga att läsa. Och jag trodde aldrig att det skulle märkas så tydligt som det gjorde om man bygger en mening fel.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på att jag är frisk imorgon. God natt!


Jackass

Mina planer innan gick inte so planerat så jag tittade på jackass 2 ½. Den var rolig, men dock inte lika rolig som de andra, i denna var det bara de saker som blev över från 2:an. Man ska inte äta när man tittar på den.
image209


det där med att bädda rent går visst inte så bra. Jag har en s

Img60D902AC.jpg
det där med att bädda rent går visst inte så bra. Jag har en söt katt som ligger där och vilar, så det får vänta:) puss

Söndag

Sjuk. Jag är sjuk. Jag som inte hade tid att vara det, är det. Jag vill inte. Jag måste plugga idag, och helst städa mitt rum. ååh!

Fast jag blivit sjuk så har jag haft en jätte mysig helg med C. Vi har bara legat och tagit det lungan och ätit massa gott. Det har varit jätte mysigt.

Nu ska jag nog gå och plocka undan lite på rummet, bädda rent, gå och duscha och sen gå och lägga mig och vila.


Lördag

Just nu sitter jag hemma hos Crille, har precis ätit en halv annanas. Har ont i hela munnen, kanske inte tål det, haha:) Vi skulle egentligen till Alex idag och fira hans 20 årsdag, men både jag och Crille har blivit sjuka så det blir en lugn hemma kväll idag. Men det är inte fel det heller. Men har tyckt det var jätte roligt att åka till alex idag, men jag har inte tid att vara sjuk så vill inte göra ngt för att göra det värre. Nu ska jag gå och lägga mig och mysa lite. Puss♥

Dötid

Nu har jag yrat runt på skolan och inte haft en aning om vart jag ska vara. det vet jag inte nu iheller, men jag sitter i mediateket. Jag ska gå på lektion 13:00, men om inte grek och henrik är där så hoppas jag att jag får går hem. Fast det hade ändå varit störigt för då hade jag kunnat komma hit och gå på elevrådet bara och sen åka hem till Madde & Haley direkt. men men , försent att göra ngt åt de nu.

Jag saknar Crille så jag kan spricka. Det är konstigt, hade han varit hemma så hade det inte alls varit såhär på bara 2 dagar, men nu när jag vet att han är 4 timmar bort så är det jätte jobbigt. Men han kommer hem ikväll så det är skönt!

Nu ska jag gå och se om de blir någon lektion eller inte. Vi hörs sen puss♥

Hej Blogg! Nu sitter jag i skolan och lyssnar på poliser när de prat

Img4FCB001D.jpg
Hej Blogg! Nu sitter jag i skolan och lyssnar på poliser när de pratar om att vara polis, tråkigare än jag trodde, han kallade precis kriminella för 'Bovar och banditer' haha:) vi hörs sen puss

Fredag

Wiihoo, äntligen fredag:) så skönt:)
Idag är det yrkesinformation på skolan så istället för 7 lektioner som jag brukar ha på fredagar så är det bara 3:) hur skönt är inte det? Sen efter skolan ska jag till Madde och Haley, jag har velat åka dit hela veckan men har inte haft så gott om tid:/ Men i dag finns det tid. Nu måste jag gå och göra mig färdig, ska med det tidiga tåget idag för jag ska på elevråd.
vi hörs sen!
Puss ♥

Torsdag

Ja, då var tosdagen över. Har precis kommit hem, va med Jessica efter skolan. I skolan var det som vanligt förutom min körlektion. Det var den bästa där någonsin! Istället för att sjunga berättade han om en musikal han har skrivit och en han håller på att skiriva, och lite vad de handlar om. Skit intressant!! Jag och Jess har inte gjort så mycket, mest chillat! nu ska jag inte heller göra så mycket, vill bara att de ska bli imorgon så jag kan träffa Crille. Han är på utbildning och jag saknar honom som fan bara för att jag vet att jag inte kan träffa honom om jag vill:/ ajja god natt!

Hello bloggi

Nu sitter jag utanför mediapaketet-salen och väntar på att tiden ska gå. 40 min tills jag börjar, 3 h & 10 min tills jag slutar! vill bara hem och kasta mig i Crilles säng och dra täcket över huvudet! Vet inte varför. Kanske är det för att jag har jättemycket att göra. Så nu ska jag sluta sitta här och skriva och fortsätta plugga:)

Puss ♥

Skolan

Nu har jag precis kommit till skolan. Tog den vanliga rundan, in i matsalen och lämnade lunchen(smör, till mina bullar), sen ner i skåpet(som jag snott, får egentligen inget skåp), sen till mediateket. Idag luktar jag spolarvätska för mamma fick för sig att tvätta rutorna på bilen medans jag tog mina saker i baksätet. Det var något fel på de sprutsakerna så de sprutade på mig, haha. ajja, tur det inte var gödsel eller något sånt:) vi hörs sen!

Ny dag

Jag höll på att försova mig idag igen, men söta lilla Crille ringde så jag vaknade. Tack. Nu är jag nuduschad och ligger i sängen igen. Det är så skönt att springa in i sängen igen när man fryser efter duschen. Idag är det en vanlig skoldag.
09:30 Ska jag på möte ang vi ska anordna en fototävling på skolan.
10:30 Vet jag inte om jag ska träffa Maria, hon har inte svarat på mitt sms, störigt. Om inte Maria är i skolan så ska jag nog jobba med engelskan.
14:00 är det mediapaketet, 2,5 timmar.
 Sen ska jag hem till Crille en snabbis för att sen gå tillbaka till skolan kl
18:00 för filmkväll med spanskan.

Ikväll ska jag sova hos Crille. Han ska på utbildning i morgon och på fredag så jag vet inte när jag får träffa honom nästa gång:/ Nu är det dax att göra mig redo för skolan. kan ju tyvärr inte ligga här och slöa hela dagen.

Samira chillar ♥
image206

Här va de bloggtort

Förlåt, idag har jag varit helt kass! Bara för att jag var så stressad imorse så har hela dagen fortsatt lite så. Och nu är jag inte alls på humör för att blogga. Just nu håller jag på att baka bullar. hoppas de blir goda. Sen ska jag gå och lägga mig och läsa så mycket mer än detta hör ni nog inte från mig idag. Men det är en ny dag imorgon!

Puss & god natt ♥

Ps

Jag är så glad. Mitt liv har aldrig varit bättre. Saknar en person och det är min älskade mormor, hade hon varit här så hade det givetvis varit bättre, men annars är det så jävla bra. Är så glad över de val jag gjort. Slutat lägga ner tid på saker (mm) som inte leder någon vart. Livet bara leker:)

Mormor jag saknar dig ♥♥


2 och en halv man

Jag är sjukligt trött idag igen. Men tänker inte gå och lägga mig förrens jag sett mitt älskade program. Har en del att göra innan jag kan gå och lägga mig/titta på tv så det är lungt. Men vet inte om jag kan syselsätta mig i 40 min:/ Måste i alla fall packa ner kläder som jag ska ha på yogan imorgon, sen fundera ut vad jag ska äta imorgon osv. Det ska bli roligt att se om jag tycker att yoga är lika roligt som jag tyckte sist. Jag hoppas i allafall att vi är lika få som vi var förra gången. Nä, nu ska jag gå och göra något somnar snart!

Natti ♥

Tävling

Jag planerar att ha en tävling snart, ska bara komma på vad jag ska tävla ut. Det är inte lätt!

Äntigen:)

Nu är måndagen i skolan slut, känns alltid lika bra. Nu är jag hemma hos Crille, vi ska lägga oss framför tvn och bara njuta och mysa. Sen måste jag plugga lite, annars så har jag inga speciella planer för dagen. Vad ska ni göra idag?

God morgon mina vänner

Måndag, jiihoo. Tror faktiskt att detta kommer bli en bra dag. Mår lite illa just nu men de går väll över snart. Idag i skolan har jag ett prov, ett muntligt och en 5 timmars lektion, kan det bli bättre?

Igår tittade jag på i en annan del av köping, det är så bra! Jag började gråta igår när de fick sina priser på  Kristalen . De är så goa. Synd äre att de nästa gång är det sista gången. Hoppas att det fortsätter nästa år!

Nu ska jag gå och göra mig färdig, här kan jag ju tyvärr inte ligga hela dagen:/



Latte & Läxa

Jag har gjort min första latte i hela mitt liv:) eller ja, jag har ju gjort pulverlattes innan, men denna var lixom från scratch. Stolt:) Så nu ska jag gå och njuta den och göra min engelskläxa.
image203
image204

Grillat

image202

Potatis med brocoli (vet inte hur de stavas) & morötter, Grillspett, vitlöksås & beasås

Hello bloggi

Nu har jag precis gjort klart spanskaläxan, skönt! Efter maten så ska jag göra engelskan, Crille ska hjälpa mig:) Idag blir det grillat. Mamma står tappert där ute och grillar grillspett:) Det ska bli gott:) vi hörs sen ♥

godmorgon godmorgon:)

Nu är jag uppe. Crille sprang typ upp när han såg att det var så fint väder. Så nu sitter han i bilen på väg till golfbanan. Jag och mamma ska till Citygross och storhandla. Gillar inte att vi åker såhär sent, vill vara där när de öppnar egentligen. Mina planer annars idag är att plugga, vi ska nopg grilla idag:) mm:)

Igår var jag på bio och såg Morgan Pålsson. Jag skrattade som fan:) Men tror inte jag gjort det om jag sett den hemma, så den tycker jag man ska se på bio. Efter bion blev det lite missuppfattning vid parkeringshuset. Det såg ut som de hade stängt och det stod en skylt brevid att om man ville hämta sin bil efter öppettider så fick man betala 795:-. Vi ringde till Carpark, men dom hade bara öppet till 16:30, haha, och det var de nr man skulle ringa om man ville ha ut bilen efter stängning, haha. Vi yrade fram och tillbaka men till sist beslöt vi oss för att försöka köra ut bilen ändå. Och det gick, fan va rädda vi var:)

Nu måste jag skynda mig. Vi hörs senare!

Gissa vad jag gör:)

nä, ni kan aldrig gissa vad jag gör:) Jag äter jordgubbar:) Det är konstigt, kvittar att det är sånt pissväder ute så känns det som sommar när man äter eller luktar jordgubbar:) mmm:)

Chokladsnittar

Ja, då har man bakat igen, denna gången blev det chokladsnittar, vet inte om de heter så men jag tycker det:) Jag har aldrig bakat sånna innan så det var spännande:)

Mitt recept på chokladsnittar:

Grädda i mitten 15 min
200 grader

(Litet recept)

Till kakan:
100 g margarin
1 1/4 dl socker
2,5 dl vetemjöl
2 msk kakao
½ tsk bakpulver
½ msk vaniljsocker
½ ägg

Till garnering:
½ ägg
pärlsocker

1. Blanda alla ingridienserna till en smidig deg
2. Dela degen i 3 delar och forma dem till tollar
3. Lägg dem på en smord plåt (tex bakplåtspapper) och platta till dem
4. pensla dem med ägget och strö på strösocker
5. skär dem i snittar direkt efter du tagit ut dem ur ugnen.

image200


De blev inte så fina, men där emot goda:)



RSS 2.0