Nu du..

God morgon!

Som jag hade sagt till Crille: Nu är jag alldeles, alldeles nyvaken. Det är mysigt att vara det när man är med honom. Just nu, inte lika mysigt. Vill bara somna om, det var ju så länge sedan jag behövde ställa klockan så jag är inte alls van vid det. Men men nu är jag vaken så inte lönt att somna om.

packa, packa, packa...

Så vet man att man är vuxen

Imorgon klockan 10:00 ska jag åka upp till min "morfar" Bengt i Värmland. Det är verkligen mitt paradis på jorden. Hade det varit för några år sedan, så hade jag packat redan för 3 veckor sedan. Jag har inte packat ännu. Det är inte det att jag inte ser fram emot att åka, för det gör jag! Mer än något annat. Men det är inte på samma ivriga sätt som det är när man är liten. Ingenting ser man fram emot på samma sätt. Vet inte riktigt om detta är negg eller poss, men jag lider inte av det i alla fall. Har bara tänkt på det.

Det ska i alla fall bli sjukt gött att komma upp. Längtar som fan. Har så mycket saker jag vill göra på denna veckan jag ska vara där. Wiiie, ska bli gött som fan. Bloggar nog mer imorgon om jag har tid:)

pussa

ps. tack för de 3 kommentarer jag fick idag. de är nog de första på någon vecka. Tack:)

Tacokväll

Lite impulsaktigt bestämdes det i söndags/måndags att det skulle bli tacokväll igår. Jag, Sara och Maria hade bestämt att vi skulle träffas innan Sara åker till Rhodos (idag) så satt jag och pratade med Jessica i söndags så blev det en tacokväll igår:)


Jag och Jessica håller på och fixar med maten. Kom till hennes systers lägenhet (där vi skulle äta och sånt) typ 40 min innan Maria och Sara skulle komma och vi ville ha allt färdigt då. Så det blev ganska stressigt att laga mat och plocka undan och sånt.


Vi hann:) Visst ser det gott ut?


Maria på balkongen. Där satt vi och sa massa dumheter (och skrattade) om en familj som hade picknick.


Jessica på Balkongen. -"-


Sara fångade jag på bild precis när hon kom ut från toan:)


Precis innan vi skulle gå så kom jessica med en skål chokladpudding. Vi åt med fingrarna. haha


Jag är inte så kär längre

Nä, jag är inte så jättekär i Calle längre. Mina känslor för honom har svalnat. Nu är jag superduper kär i Lil Wayne. Vet inte varför, bara är det!

Bilder från Bulgarien del 2


På hotellrummet innan utgång.


Denna är också tagen på hotellrummet innan vi gick ut. Vi ser lite konstiga ut allihopa tycker jag:)


Öltime nere i baren innan utgång. Vet inte riktigt vad han håller på med här, men det var nog något roligt:)


Öltime nere i baren innan utgång. Han fick också till någon konstig pose:)


Öltime nere i baren innan utgång. Konstig pose där med:)


Öltime nere i baren innan utgång. varför skulle jag vara sämre, en konstig pose här med:)


Några personer från England och the sweetest bartender:)



På hotellrestaurangen. Vi blev lite hungriga innan vi skulle gå ut:) Fråga mig inte varför de har solbrills i mörkret.


Denna kvällen skulle vi först ner i baren sen ut. Vi drog till ett ställe som heter Lazur. Ett jättestort disko med pooler och grejjer. Synd att medelåldern där inne var typ 16 och att musikens volym var långt över vad mina öron orkar. Men volymproblemet löste jag med cigarettfilter:) Jag och Crille var inte alls länge på Lazur, för han märkte att han glömt sin mobil på en happy hour bar vi var på  efter hotellbaren och innan Lazur så jag och han sprang dit och tro det eller ej men den var kvar. Istället för att dra tillbaka till Lazur gick vi tillbaka till hotellet och de andra kom inte så länge efter oss. Vi hade alltid roligast på hotellet:)



Film från Bulgarien

Jag tror inte att detta är alls roligt att titta på för er som inte var där. Men för oss som var där är detta döööroligt:) Såhär var stora delar av vår resa. Alltså såhär fjantiga, kanske inte på hotellrummet alltid men i samma stil. Jag fjanta inte mig, jag bara skrattade så jag höll på att kissa ner mig. ibland tittade folk på mig som jag var dum i huvudet för att jag kunde tycka att det var roligt, men det gjorde inget:)

Gomorron gomorron

Här sitter jag med fötterna i ett fotbad. Det har behövts sen Bulgarien. Fy fan vad mina fötter har sett ut sen vi var där! Idag på dagen ska jag inte gör så mycket, sen i em/kväll ska jag in till Jessicas systers lägenhet (som jessica lånar för hennes syster är i Bulgarien) och ha tacokväll. Myspys!

Ja, alla åker till Bulgarien iår. Galet. Nu är Jessicas syster och mamma där. I början av nästa månad (tror jag) åker Andy och Melinda.

Det är ett riktigt Bulgarien år iår. Hade jag vetat vad jag vet nu om Bulgarien så hade jag aldrig åkt dit. Visst det var den roligaste semestern jag har varit på, men det var ändå obehagligt att vara där. På vårt hotell kryllade det av maffia (förklarar i ett annat inlägg), och vi fick även reda på att polisen inte bryr sig speciellt mycket om det skulle hända något. Så ett sånt land ska man egentligen inte supporta med pengar. bidra till deras välfärd. Nope, aldrig mer!


En skitrolig sak hände precis

Det ösregnar just nu ute. Som lite payback för att min syster, Tina, brukar skrämma mig så tänkte jag lura henne. Bara lite. Så jag tittade ut genom fönstret och sa:
-Tina, är inte det din mobil som ligger där ute?
Hon flög upp ur soffan och såg livrädd ut. Jag började skratta och där skulle det vara slut. Då berättade Tina att hon just suttit och tänkt på ifall hennes mobil låg ute men då kom hon fram till att hon lagt den i jackan. Då säger pappa:
-Men var det inte din jacka som låg där ute?
Hon sprang ut. Visst var det hennes jacka som låg där ute. Med mobil och allt i. Mobilen fungerar just nu, men man vet ju aldrig. Allt var i alla fall genomblött. Men vilken tur att jag beslöt mig för att skojja med henne lite. Annars hade hon inte kommit på att det hade legat där ute förrens sent ikväll.


Hallojsan

Jag är dåligt på att blogga, jag vet:) Men ni är sämre på att kommentera så de så:)

Idag ska jag hem till Adnan och grilla och sånt. Vet inte riktigt hur många vi blir men kanske 6-8 st. Lagom mysigt:) Jag och Crille ska grilla världens godaste kött som man köper på ica i svedala. Svin starkt är det och snuskigt gott. Till det ska vi ha kryddad potatissallad, vitlökssmör och vitlöksbröd. Gött! Ska säga till Crille att ta med sig kameran så jag kan lägga upp lite bilder som ni sen kanske kan få för er att kommentera. Haha, snart kanske jag kan börja betala folk för att de kommenterar. 5 kr per kommentar. Haha!!

Godmorgon

Nu har jag precis gått och lagt mig i sängen igen. Crille sov hos mig inatt så jag gick upp före han imorse och dukade fram frukost. Sen gick vi och åt och nu har han åkt till jobb. Jag har bäddat ner mig igen och ska nog titta på en film. Jag är fortfarande sjukt trött efter resan. Den sög verkligen livet ut mig:) Men det var det värt för det var en underbar vecka!

Bild: Bulgarien del 1


Första morgonen. Crille väckte Alex och Adnan genom att gå in och lägga sig mellan dem och mysa med dem. Såg väldigt roligt ut, men det var nog inte så mysigt för Crille för de hade ingen AC i sitt rum så de var genom blöta:)


Adnan och Alex mornar sig ute på balkongen, tittar på den fina utsikten (en väg och massa granar, stog man upp såg man havet:)). Som man kan ana uppe i det högra hörnet så var det inte så fint väder just då. Men det kom, tro mig det kom.


Jag håller på att packa upp eller något. Här ser man vårt kök och det var där inne till höger jag och Crille sov. Vi hade AC, Så gött!


Crille myser med en öl på vår balkong. Vi hade riiiktigt stor balkong, men tror att vi missat att fotografera den tyvärr:/


Alex är cool som fan på rummet. Åhh, vad jag saknar att sitta där nu.


Jag sitter i sängen och gömmer mig för kameran.

Bild:Resan till Bulgarien


Jag på sturup. Rädd och spänd. Tycker faktiskt att det är mysigt att vara på sturup. Fast  jag hatar att flyga så gillar jag flygplatsen. Gillar dock inte flygplatser utomlands.


Adnan och Crille tar egobild på planet.


Alex tar egobild på planet. Haha:)


Crille tar bild på mig på planet när jag är trötter och lite fuller.


Trött

Jag har precis tagit en tupplur nu, är fortfarande lika trött som jag var när jag kom hem. Måste sova sova sova. Idag har Jessica varit här. Vi åt frukost ute, sen tittade vi på film och spelade tvspel. Och givetvis pratat massa:)

Jag hade snart täknt lägga upp ett inlägg med massa bilder från resan. Och jag måste varna er, det är jätte tråkiga bilder. Man har aldrig med sig kameran när man är i väg, och om man har det så tänker man inte på att fota när man har roligt. Men men, jag har massa roliga minnen i allafall:)

Just nu

Nu ska jag äta och titta på film. Denna filmen får man just nu se gratis på hometv.se.



Till filmen: pizzabulle med ost, fanta och vit toblerone:)

Bilder från sturup


Adnan, Alex och Crille på sturup. Sitter och dricker öl och väntar på att få gå på planet. Jag var livrädd:) drack typ 2 öl under tiden de drack en.


Linus med vän (kommer inte ihåg vad han heter). De skulle också till Sunny beach. Men de bodde på ett annat hotell. Vi skulle träffas en kväll men vi råkade somna sen fick vi inte tag på dem när vi skulle dra ut.


Nu måste jag gå in och duscha, somnar annars snart. Sen när jag duscat så ska jag ta något och äta och titta på film. kommer nog somna. Crille kommer i em, och då får jag hans kamera så har jag lite fler bilder att välja på.


Hemma

Fan vad skönt det är att sova i min egen säng! har precis vaknat nästan. Sov ju nästan inget på hela natten till igår, och nätterna innan de var inte så sömnfyllda heller. Men igår var jag inte människa, spydde och hade mig:/ Vet inte om det berodde på att jag ätit något dåligt eller om jag shockade kroppen med för mycket sol för dagen innan brände jag mig så in i! Så det kan vara vilket som. På ett sätt är det ju skönt att det var sista dagen jag blev dålig, fast det var dumt också för det var då vi skulle handla suvernirer. Så ni som förväntar er en suvernir, tyvärr:/

Har precis kollat igenom de 20 bilder jag tog med min kamera. Haha, den har legat i safteyboxen hela veckan. Men Crille har lite fler bilder på sin kamera. Men jag kan lägga upp vissa av mina, men måste äta först. Är hungrig på svensk mat:)

Fortfarande i Bulgarien

Skulle egentligen ut och handla suvernirer idag, men kan inte for jag har spytt hela natten och har sjukt ont i magen. Sa nu har Crille, Adnan och alex gatt och handlat och sant, och jag hittade en dator. Jag har haft en underbar vecka, (forutom inatt och idag) Det har varit fint vader och trevliga folk hela veckan! Men just nu vill jag bara hem!

Jag har atit pizza hela veckan, 2-3 om dagen. Forutom igar da at jag kott pommes och sas, och fy fan vad dalig jag blev. Usch!!!! Nu ska jag lasa lite bloggar. Har saknat det som fan hela veckan(!)

ar i sverige vid typ 23:45, kommer nog inte uppdatera da men det kommer bilder och sant imorgon:)

Puss


Med dessa ska jag åka

Dåliga och gammla bilder, förlåt, men det är bättre än inga alls:)

Adnan och Crille..

..och Alex

Bilder

Jag har tråkigt! hatar att vänta! Crille har precis duschat sen ska han raka sig sen kommer han och hämtar mig. Jag har inget att göra. Vet inte vad jag ska göra. Tittat igenom bilder på datorn, så tänkte lägga upp några här för att ni ska också ha något att titta på:)

Jag och jonathan på Tinas student. haha


Fjantar mig utanför skolan.


Lovley. På min och Jess tjejmiddag för några år sen


Jag och Nina på min och Jess tjejmiddag för några år sen.


Jag dricker. Jessica leker. Maria försöker gömma sig. Sandra dansar. På min och Jess tjejmiddag för några år sen

Det var bara några av alla roliga bilder jag hittade på datorn. hihi

Mina föräldrar

Nu har jag precis sagt hejdå till min kära mor och far. Det var tråkigt. Men jag grät inte förrens de hade åkt. Det är ett framsteg. Kommer sakna dem jättemycket. Vill åka utomlands med dem någon dag. Jag älskar er jättemycket mamma och pappa! Och jag lovar att vara försiktig och tänka med huvudet:)

Puss 

Svensk

Nej det är inte ukrainas flagga jag har på kinderna. Eller det är ju deras flagga, men jag har inte dem där för att det är deras flagga utan för att det är sveriges färger. Denna bilden är tagen när vi skulle in och titta på feutboll på mölleplatsen.

wiihoo, nu har ni något att titta på när ni saknar mig och orakade Crille:)

Packning

Sitter här och lyssnar på musik och lägger över lite ny till mobben. har precis packat färdigt. Räknas det som packa fast man inte kan stäna locket?

hmm

Usch det kommer va jätte jobbigt att vara utan mamma och pappa i en vecka. Är en far&morsgris:) Kommer sakna dem som fan! Jag älskar er och saknar er!

Mat

Här har ni en bild på maten jag ska ha med mig. Handlar nog lite mer imorgon om jag har vägarna förbi en mataffär:)

Om ett dygn

Vid denna tiden imorgon är jag på sturup och ska snart eller har precis gått på planet till Bulgarien. Mihih, läskigt att flyga. Hatar att sitta på planet och tänka "det finns inget under planet, tänk om det slutar fungera", läskigt! hmm, får hoppas på det bästa:)

Tid

Jaa, rakarns vad tiden går långsamt idag. Hmm, undra vad det beror på:) Haha, nää, men det är riktigt drygt! Ska nog till svedala en stund sen, tiden går kanske lite fortare om man tillbringar den med någon annan.

1000apor

Var precis inne och läste på Calles blogg. Då såg jag att de hade livetv igång och jag chattade lite med Calle, han är så söt:) Så tips för er som gillar the schulmans, gå in och chatta med dem. Undra om det finns någon annan än jag som gillar dem?

Sommarlåt

Sitter och lyssnar på kate ryan - Ella Elle L'a om och om igen. Det är min sommarplåga som jag inte har tröttnat på ännu. Men kommer göra det så som jag lyssnar:) Hoppas den spelas mycket i Bugge. Gillar den som fan för den är sommrig:) tröttnar nog snart, men tills dess är det bara Ella Elle L'a:)

Andra låtar som spelas om och om igen är:

Takida - Curly sue (Kommer nog aldrig tröttna på den, kommer bli en klassiker, får gåshud och tåtat i ögonen nästan varje gång jag hör den)
Coldplay - Viva la vida
Coldplay - Violet hill


Måndag

VIlka fjärilar i magen jag börjat få. Nu har jag nog börjat först¨å att vi ska åka, längtar jättemycket! Min snälla mamma stannade hemma idag, så denna dagen kommer nog gå rätt fort. När man är själv och har tråkigt så går tiden så långsamt:! Men vi hörs senare!


Söndag

Idag har jag hållt på att handla och packa inför resan. Känner mig inte pirrig ännu, det kommer nog snart. Hoppas det väntar tills imorgon i alla fall. Har letat i en evighet nu för att hitta en länk till hotellet vi ska bo på och här har ni så ni kan tiita:
http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?HotelId=30572&marketUnit=VS&categoryId=1&filterOnCategoryId=1
Vad tycker ni?

Jag ska försöka fotografera mycket när jag är där. Men kommer inte ta med mig kameran när vi ska ut och dansa eller ska till beachen och sånt. Men ska försöka ta med den så mycket som möjligt. Det ska bli jätte skönt att komma iväg, synd bara att man inte kan ta med sig fler som men tycker om. Hade jätte gärna velat åka på semester med min familj och mina närmaste vänner, en riktig stor semester. Det kommer nog:)

Har fortfarande mycket kvar att göra. Måste handla mer mat att ha med mig, vi har lixom lägenhet så vi kan laga mat. Och jag som hatar utomlandsmat så passar detta ju jätte bra. Kommer ha med mig mycket mat. Lite svårt att hitta saker att ta med bara, men de går.

lördag

Här va det tomt!

Det har varit så fint väder så vem vill sitta inne framför datorn? jaha, vad har jag haft för mig då? nästan inget alls. Igår vart jag i stan och sånt. Är inte så skriv sugen är mest pirrig. Ska åka till Bulgarien på tisdag. Vi bokade resa idag:) det ska bli jädrans roligt:) längtar!!

Bra dag

Har nästan precis kommit hem från stan, har varit där med min kära far. Har haft jätte mysigt:):) Först besikta vi bilen (kanske inte så mysigt), sen gick vi till en affär som jag inte vet vad den heter men man kan köpa gammla skivor och serietidningar och sånt, sen gick vi till folkets park och åt glass och gick runt lite sen åkte vi ut till svågertorp. FY fan vad mysigt det har varit, en av de bästa dagarna på lääänge:)

Grattis

Godmorgon!

Först och främst ETT STORT GRATTIS TILL MIN KÄRA FAR! Han fyller 49 år idag. Fortfarande len som en barnrumpa i ansiktet. hehehe:)
Vilket underbart väder det är idag igen, man blir ju lite bortskämd:) Nä, men det svider att inte vara på arvikafestivalen nu när vädert är så fint och allt. Men det finns inget att göra åt det nu. Idag har jag rätt mycket att göra. Måste tvätta och sånt, ska ju på arbetsintervju imorgon och måste hitta vad jag ska ha på mig.

Men nu ska jag äta frulle.

Calle

Titta vad söt Calle är när han tittar upp på mat-Niclas. Speciellt i slutet när han ska äta ägget så tittar han så gulligt upp på Niclas. Han är så jävla söt:):):):)

Ta farväl av en gammal vän

Just nu borde jag ha suttit i en ihopfällbarstol på arvikafestivalens camping med en öl i handen. Så långt min syn hade kunnat nå hade jag sätt glada människor sjunga, skratta och prata. Man hade kunnat sitta ute länge utan att frysa.

Just nu sitter jag vid köksbordet, har precis ätit en bannan. funderar på vad jag ska göra för att inte tänka på arvikafestivalen och för att tiden ska gå fortare. Gäsp!!!!!!!!!!!!

Just nu känner jag att det är dax. Nu ska jag klippa av mig armbandet som suttit på min arm i snart ett år. Vill inte se det mer.


Förlåt för att jag är så deppig.


Vilket väder!

Så varmt och mysigt det är ute idag. Och som sagt solen är bloggarens sämsta vän. Jag sitter ute i skuggan (vill inte locka fram feber) och skriver packningslista ifall vi åker utomlands. Hade det varit 100% att vi skulle åka så skulle jag nog redan börjat packa men det är ju lite onödigt eftersom vi inte alls vet om det blir av eller ej. Så jag förbereder mig genom att skriva packlista. Försöker även komma på saker jag kan ta med mig och äta. Jag gillar inte mat utomlands så jag måste komma på saker jag kan ta med som inte behöver värmas eller stå i kyl. Har ni någon idè? Det är klart vissa saker kan jag äta utomlands men det blir ganska enformigt att äta pizza och chips 3-4 gånger om dagen i en vecka. Så snälla hjälp mig tänka!

Jag fick hem en ny bikini (stavade det precis bekini, men det har madde lärt mig att man inte ska så jag ändrade det:)) idag, men kan inte fotografera den ännu, batterierna är slut till kameran, håller på att ladda dem. Så ni får se sen.

helllo

Goförmiddag!

Filmen var väll sådär. Där va vissa saker som var roliga, men inte jätte. Men jag är ändå glad att jag såg den. Sen brukar det ju vara roligare att titta på sånnahära tillsammans med någon annan.

Nu ska jag snart gå och lägga mig lite där ute, det är ju jättefint väder. Jag mår ju inte helt 100 så ska nog inte vara i solen för mycket.

Gokväll

Ikväll har jag hängt lite med Christian och tittat på allsång på skansen. Bara tatt det lungt helt enkelt. Det känns faktiskt lite sämre i halsen, men men. VI har bestämt att om vi åker utomlands kommer det bli på tisdag eller onsdag nästa vecka. Är där ingen vi vill ha till de två dagarna så ska jag göra det jag skrev i ett tidigare inlägg istället. Det kvittar mig faktiskt vilket. Vi ska åka på tisdag eller onsdag för att Adnan och Alex ska följa med och de är inte lediga förrens då.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska titta på superhero movie, jag tror jag kommer gilla den:) återkommer ang. det imorgon eller ikväll, beroende på hur pigg jag är:)

Är jag sjuk i huvudet?

Jag tog en skärmdump på mitt skrivbord på min dator.


Jag vet inte varför jag är så fast i honom.

Mikaela Schulman. Hej, Mitt namn är Mikaela Schulman. Det klingar underbart, eller hur?

Resa

Priserna bara sjunker och sjunker på resorna hela tiden. Vi planerar att boka resa på fredag. Är där ingen då som vi gillar så ska vi skita i det för denna gången. Då blir det nog att vi tar en resa till hösten om det fungerar med jobb och så. Jag kommer ju absolut inte be om ledigt om jag precis fått ett bra jobb. Jag kommer inte bli ledsen om det inte blir någon resa. Det gör inget. Om det inte blir någon resa så ska jag:
-Köpa nya jeans
-Gå till frisören och klippa och färga mitt hår
-Åka på hotellweekend med Crille, inte långt bort bara i närheten
Det blir ungefär samma summa pengar som resan. Vet inte riktigt vad jag hoppas på:)


Arbetslös

Som ni vet så är jag väldigt uttråkad nu när jag bara går hemma och lallar. Jag är uttråkad bara för att det är väldigt tråkigt! Ganska självklart kanske. Men när jag tittar i min kalender från mina skoldagar så är det ganska skönt att ligga och vifta med tårna. Men tolka mig rätt jag vill ha jobb, men för att göra denna tråktiden lite bättre så tänker jag tillbaka på det stressiga så jag kan njuta lite av detta.


Vi har jädrans goda körsbär

Var ute lite snabbt precis och då passade jag på att mumsa lite på våra goda körsbär. Jag älskar körsbär, vilken lyx att ha 4 stora körsbärsträd i trädgården.


Lunchtime

Jag bara äter och äter heeeela tiden. Jag älskar mat.


Stekt lax, kokt nypotatis, hollandaisesås, överdrivet med citronpeppar & majs

Ingen är så mjuk som jag just nu


Vänner

Kl 17:05, varje vardag börjar vänner på danmark2, och varje dag väntar jag lika mycket på att det ska börja. Jag älskar vänner, kvittar hur många gånger man sett avsnitten så är det lika kul. Nu när jag satt här i mina tankar så kom jag ju på att Tina, min syster som flyttat hem igen en stund, äger hela vännerboxen. Varför väntar jag på att det ska komma på tv? Galet!
Så nu ska jag hoppa i mjukismyskläder och titta på vänner.

Vännerboxen

oops

Jag råkade gå in och duscha istället för att göra gröt innan. Men nu sitter jag här med gröt och myser i badrocken. Jag börjar må riktigt dåligt nu:/ Ska nog bädda ner mig i soffan efter jag ätit och bara titta på tv.

Havregrynsgröt med kanel och mjölk, mums:)

Tisdag

God morgon!

Vaknade för en stund sedan. Har jäkligt ont i halsen. Vet inte riktigt om jag blir glad eller ledsen om jag blir sjuk nu. Det hade ju kännts bra eftersom arvikafestivalen börjar på torsdag och hade jag varit sjuk så hade jag ändå inte kunnat åka och då hade jag förlorat pengarna, vilket jag inte gjorde nu eftersom jag sålde dem för ett tag sen. Tråkigt hade det varit att vara sjuk nu för att det ska ju bli sommar i ett par dagar, och det är inte så roligt att ligga i solen med feber. Vi kanske ska åka utomlands till helgen och då kan man ju inte vara sjuk. jaja, jag vet inte vad jag hoppas på. Nu ska jag göra lite gröt.

Tagen precis. Visst ser de mysigt ut?

RSS 2.0