Bild: promenad och mjukglass

Nu har jag och Crille varit iväg och letat efter en sjö, som vi givetvis inte hittade till. Eller jo, vi hittade sjön men vi kom lixom aldrig ner till den, där var jävla massa vass där vi gick. Vi gick i evigheter! Sen efter det åkte vi till svedala och köpte vars en mjukglass:) gott:)

Mjukglassen är från sibylla i svedala, de har den godaste mjukglassen där! Galet god, ät mjukglass därifrån om ni har möjlighet!

Idag:

Idag ska jag bara vara hemma och chilla. I alla fall på dagen. Ikväll vet jag inte ännu. Men nu på dagen ska jag nog bara sitta ute och plugga. Vill ni veta en sjuk sak? Jag har bara 5 skoldagar kvar. Det är helt galet! Jag känner mig både stressad och sjukt glad över det:) Alltså jag känner mig inte sjukt glad för att jag är stressad utan för att jag snart är färdig med skolan. wiiie:) och idag blir det fint väder så det är skönt att jag inte behöver sitta inne och plugga:)

Bild: Frukost på Hilton hotell

De godaste pankakorna i världen har de på de stället! De var verkligen perfekta! Hela buffen var god, men den vågade jag inte fotografera.


Mums! Jag ska lätt dit snart igen bara för att äta frulle!

Igår

Igår var jag hemma hos Madde och Haley och tittade på film. Nina var också där en film:) Vi bara drack vin, tjockade oss, tittade på film och snackade. Det var mysigt:)

Ninas glas stog också på bordet, men bilden är tagen med min mobbe så allt går inte att få med.

Denna bilden ville Madde att jag skulle ha med, hon ville även att jag skulle lägga upp en bild på ett par kalsonger som låg på trottoaren. haha. På denna bilden är det i allafall en död fågel om man inte ser det. Hon tyckte jag kunde ha denna bilden här på bloggen eftersom jag tidigare haft en bild på ett dött "marsvin". (Vildsvin).

Det var trevligt och mysigt igår. Tackar:)

Vet inte om inlägget kan missförstås. Haley drack inte vin.


Detta fick vi:

Som jag skrev innan så skulle jag ju iväg med elevrådet. Vi var på Hilton i Malmö och käkade frulle. Det var så jädrans gott!! För att vi inte skulle fatta vart vi skulle så sa Tobbe till mig att ta med mig en baseball handske, så den gick jag runt och bar på. haha:) Nu måste jag gå igen

FREDAG!

Oj, vad denna veckan har gått fort! Redan fredag! Just nu sitter jag i skolan och äter banan. Sov hos Crille inatt, och gick upp med honom vid 05:30 idag. Jag gillar att vara ute och röra på mig tidigt när det är fint väder. Det är det fler som gör! På väg till skolan från Crille går jag förbi en tennisbana, och där var där folk och spelade idag 06:50, jag vet inte hur länge de hade stått där då, men de såg rätt varma ut så de hade nog varit där ett tag. Jag vill ochså vara en person som spelar tennis 06:50 en fredagmorgon!

kl 08:00 ska jag iväg med elevrådet någonstans. Vi har inte fått veta vart. Det är sista gången idag så vi ska ha en slags avslutning. Hoppas det blir kul i allafall. Vi ska vara iväg 08:00-10:30, rätt så skönt att jag missar filosofin idag. Jag tycker det är ganska roligt med filosofi, men nu i slutet är det skönt att slippa lektioner vilka det än är. Innan jag ska iväg så måste jag försöka hitta massa argument för och emot dödstraff, har typ 5 av varje men vi ska ha debatt om det idag på engelskan så ju fler desto bättre!

Vi hörs sen, jag bloggar kanske när jag kommer tillbaka från äventyret med elevrådet!

Gemensam ekonomi

Jag och Crille hade en livlig diskussion igår om vad gemensam ekonomi är.

Jag tycker: Man har alla pengar på ett konto, exempelvis, och till det kontot har man vars ett bankkort. Och det är lixom här man handlar allt på. Det viktiga är då att man aldrig går och köper massa dyra saker utan att bestämma med partner att det är ok.

Crille tycker: Man har vars ett konto, man delar på räkningarna och maten sen har man sina egna pengar.

Jag menar inte att min tro om gemensam ekonomi är den bästa, för givetvis har även den lösningen massa bråk om pengar. Men det jag menar är att det är gemensam ekonomi. Om det är så som Crille säger så är det ju bara att man betalar för sin del av lägenheter, sin del av maten, osv. Det är ju inte gemensam ekonomi utan bara rätt. Jag tror inte att jag hade velat ha gemensam ekonomi (om jag nog tror rätt vad det är). Jag tror bara det blir att man är lite osäker om man kan hadla saker osv. Så Crilles idé är säkert bättre i praktiken, men jag anser det inte vara gemensam ekonomi.

Vad betyder gemensam ekonomi för dig?

Ojojoj, vilken LineUp!

Jag börjar bli lite orolig för att det är så många bra artister som kommer till arvikafestivalen iår. Hur ska jag hinna se alla och ändå bli odräglig och skaffa nya vänner på campingen? Jag ska nog hitta tiden:) Kommer lägga upp sen vilka artister jag ska se, för er som bryr er:) Längtar ihjäl mig i allafall!

Det, det är vad jag kallar pinsamt!

Som sagt så hade jag spanskaprov nu 08:30. Jag satt uppe på lärarrummet med spanskläraren eftersom jag gör det senare än alla andra. Jag skriver och allt går som vanligt. Sen efter jag e klar så kommer min lärare på den underbara iden att vi ska rätta det tillsammans, Vad bra tänkte jag, Jag som har gissat på det mesta! Well that sucks! Vi gjorde som hon ville och ja, det blev ju ganska så pinsamt när jag kom med mina förklaringar till varför jag skrivit som jag gjort. Haha, men ja, jag klarade det i allafall. Sen till vilket pris, spelar mindre roll. (när jag skriver pris, menar jag inte pengar!) Nu har jag bara muntliga delen kvar, den som är på måndag, sen är jag färdig med spanskan. Men det blir nog bara ett G:( Jag låg på ett stadigt VG förra terminen:/ Det är tråkigt när man sänker sig, men det är sånt som händer när man bytar lärare mitt i en kurs, och har jätte mycket att göra i de andra kurserna. Det är inget att hänga läpp för.

Onsdag

Idag vet jag inte om jag mår bättre eller sämre, men det spelar mindre roll. Måste till skolan i vilket fall som. Har ju spanskaprov nu på morgonen och mediapaketet i eftermiddag har jag ju inte lust att halka efter i. Har en stooor lucka mellan de 2 sakerna, det är lagom drygt! Men jag har så jädrans mycket att göra så jag kommer inte sitta sysslolös i allafall, de är ju gött.

Efter jag slutat skolan idag ska jag hem, och plugga. Jag vet att jag inte har mycket till liv, men jag vägrar vara en loser med dåliga betyg. Jag vill vara en loser med bra betyg:) Det är bara typ 2 veckor kvar eller något. Sen är det färdig pluggat. Och sen då? Hehe, så gött, vet verkligen inte vad jag ska göra med mitt liv när jag är färdig i skolan. Så skönt!

Vi höres sen

Morsdag

Såhär lite sent tänkte jag visa vad jag gjorde till min mamma på morsdag.
morsdag

En prinsesstårta! Jag vet att jag skriver fult, men det är jättesvårt att skriva när man har tatt på sånt vitt puder. det vill lixom inte fastna. Men jag blev så nöjd med tårtan, kunde aldrig föreställa mig att den kunde bli så fin som den blev! God var den också:) Mamma tyckte också om den.

Eurovision

Såhär laddade jag inför eurovision i lördags, inte för att det hjälpte men  ändå:) Fina naglar och goda damsugare.

Pappa köpte damsugarna på golfbanan till mig och mor:)

Min favorit i lördags var faktiskt inte Sverige. Jag hejjade självklart på Sverige, men även Frankrike och Danmark. Min absoluta favorit var Frankrike, man blir så glad av den låten:)

Han rör sig så oslagbart häftigt. Kolla bara när han går ut ur bilen. Haha, å låten gör en så glad, och hela hans kroppsspråk:) Hejja France:)

Plugga

Nu tar jag lite paus i allt pluggande. Har skrivit ett arbete och läst massa sidor i Människan socialt & kulturellt. Nu är jag mitt uppe i spanskapluggande. Ska ha prov i morgon på massa ord(alla ord vi har lärt oss på ett år), futurum och "gustar" (gillar, tror jag det betyder, jag ska i allafall kunna böja det). Futurum och gustar, är inte så jobbigt. Det går ganska fort att plugga in, det är värre med alla orden. Jag har lixom ingen lista. Så det blir att läsa igenom alla texter, alla anteckningar och rå plugga orden. Men det ska nog gå bra:) På måndag ska vi ha något slags muntligt slutprov i spanskan. Vet inte riktigt hur det kommer att gå, men jag ska förbereda mig så gott jag kan genom att memorera massa frågor, typ, "var bor de?" "vad arbetar du med?" osv. Sen ska jag nog kunna presentera mig själv, och vad jag gör på min fritid mm. Så nu vet ni det:) Mår faktiskt ganska bra nu. Men nu har jag inga fler ibumetin, så vi får se hur jag mår sen.


Tisdag

Idag är jag hemma från skolan. Mår inte speciellt bra. Men det konstiga är att jag känner mig inte så dålig som jag brukar göra när jag är sjuk, utan det känns som ena sekunden mår jag skit dåligt andra, lite bättre. Men jag mår lite bättre nu än första gången jag vaknade imorse, och de gångerna jag vaknade inatt. Det är nog det jag hatar mest med att ha något skit i kroppen, det är att man inte kan sova hela natten igenom. Men men blir nog frisk snart. Måste i alla fall till skolan imorgon igen. Detta var den enda dagen på veckan som fungerade och stanna hemma, så jag får ha en återhämtningsdag idag. Men jag måste plugga hela dagen i allafall. Jag ska få mycket gjort idag. så nu ska jag gå upp ur sängen och få något gjort. och bli frisk.

Puss

Mediapaket

Varje måndag har jag en 5 timmarslektion. Mediapaketet. Sitter framför en dator och har ett konstit humör. Ena sekunden har man skit roligt, andra dampar man för att datorn inte fattar vad man vill att den ska göra. Idag tog Hanna min mobil och tog bilder, 2 på mig, och en på henne. Den på henne är oslagbar! Den la hon även som bakgrund på min lur.




haha:) man ser även lite av söta Louise på ena bilden:)

Bloggflytt

Nu är min bloigg flyttad. Försökte blogga tidigare idag, men det gick inte eftersom bloggen var mitt uppe i flytten. Den reklamfilmen som mina händer var med i är färdig nu:)  Mina häder är så söta:) Här är en länk så ni kan titta på den om ni vill
http://www.sonyericsson.com/product/g700/video/WMP_broadband.html

Men det är lite svårt för er att veta vilka som är mina händer, men visar er sen på något sätt. Hoppas den visas på tv någon dag:) Kändis:) Det var rätt gött med pengarna, 500 kr för 1 & ½ timme + lunch.  Å sen att få se sina underbara händer i en reklamfilm är ju underbart:)

Ångest!

God morgon och välkommen till ett inlägg fyllt med ångest!

Jag har jättemycket att göra i skolan, har knappt pluggat något i helgen och nu är jag sjuk. Jag har snart en 100-poängsprövning som jag inte börjat på ens. Sen som vanligt i alla kurser kommer de viktigaste och svåraste uppgifter nu i slutet. Fan kunde jag inte väntat med att bli sjuk? Hatar att vara i skolan när jag är sjuk!

image343
(bilden lånad av svt.se)

Godmorgon..Igen

Nu har jag precis tagit en tupplur. Jag och mamma tog ett ordentligt städtag. När jag kände mig färdig gick jag in på mitt rum för att jobba med förebyggande städsaker, (kamma katten, fäller som fan:P) När jag hade kammat lite så la jag mig brevid katten och somnade. De va gött!
image342
Rättså gammal bild jag hittade nyss på den stationära datorn.

God dag!

Jag skulle sova länge idag, men som ni märker så misslyckades de försöket. Har legat vaken en stund och försökt somna om också. Skit. Det ser ut att bli riktigt fint väder idag, så det var kanske gött att jag vaknade såhär tidigt ändå.

Igår var jag i stan med mor & far. Pappa skulle handla lite kläder så då följde jag och mamma med. Eller ja, jag och mamma bestämde att han skulle handla nya kläder, så i princip tvingade vi honom att följa med till stan. Men det första lät bättre. men men, han hittade lite kläder i allafall. Efter det mötte vi upp Crille och gick på min favorit restaurang mando och käkade. Jag åt det vanliga, filet mignon, min favorit. Den rätten är ju inte vad den en gång varit men de har bytat ägare ett antal gånger och den har bara blivit sämre och sämre för varje gång. Men den är fortfarande skit god! Efter vi käkat var vi på väg mot bilen, och det var då jag kom på det. Jag har gått i affärer i timmar utan att handla något! Inte något! Detta resulterade i att jag sprang in på ålens helt stirrig för att hitta något jag kunde köpa. Det blev ett blått och ett gult nagellack från depend. De färgerna hade jag tänkt ha på något fult sätt ikväll när jag hejjar på sverige.

Nu ska jag snart gå upp och se vad resten av huset har för sig.

Torsdag

11242 steg har jag gått nu. Nu blir det inte många till idag. Ska gåg och lägga mig snart och läsa eller titta på film. Detta blev en skit dag ändå. Jag som var så positiv imorse, så sket sig dagen:/ Men men hoppas den blir bättre imorgon!

Natti

Såhär många steg har jag gått nu:

Trumvirvel´!!!! 7046 steg. Det är inte så illa pinkat. Resten av de 3000 som jag behöver gå idag känner jag för att spendera genom att stå och hoppa på en tjej i min engelsgrupp. Eller hon får 1500 hopp, resten ger jag till min lärare.

Ni fattar säkert noll, men jag är i allafall sjukt trött på min jävla engelsklärare, och en jävla tjej som går i min grupp. Helt efterbliven är hon och fattar inget! Hon har varit i jävla rumänien i en månad eller var fan de va och sen kommer hon hit här igen och fattar inget för hon har missat så mycket, sen ska jag göra arbete med henne. Jävla skit! usch usch usch, jag är inte på bra humör nu.

Mina steg just nu:

Nu är jag uppe i 4395 steg. Undra om jag kommer upp till 10 000 idag. spännande! Jag bloggar igen vid 15:30 och berättar hur många steg jag är uppe i då:)


Stegräknare

Jag köpte en stegräknare på tradera förra veckan, fick hem den igår. Jag vet att stegräknare är en värdelös manik men det är faktiskt roligt och motiverande. Det trissar en lite att veta att en vuxen människa ska gå 10 000 steg om dagen, och med hjälp av denna så får jag veta om jag gör det eller måste gå mer. Just nu har jag gått 1319 steg. Så jag är ju på god väg. Jag tror att jag går 10 000 steg om dagen. Sen är det ju klart att denna inte stämmer till 100 %. Ibland missar den något steg och i bland uppfattar den steg som inte finns, men man får ju i alla fall ett hum om hur många steg man går om dagarna.

om man ska gå in på www.blogg.se och råkar skriva ett w för mycket så kommer man in på en blogg. Haha, så det är alltså någon som har bloggnamnet wwww :) fan det hade jag velat komma på, man hade nog haft sjukt många läsare då. Det händer ofta mig att jag skriver ett w för mycket när jag ska in på någon www sida.

Livet är underbart!

Just nu känner jag att livet bara kryllar i kroppen på mig. Jag är så glad att jag kunnat springa ett varv runt jorden (eller kanske bara runt huset). Jag tror det är för att skolan snart slutar. ååh, jag är så glad!

Tjofadderittan!

I´m up!

Skolan som vanlig idag. Men nu är det inte många dagar kvar, tiden går så jävla fort! Det är typ 13 skoldagar kvar! ååh, sen tar jag studenten på riktigt! Sååå gött! Jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska fira detta, men de kommer. Nu måste jag klä på mig och sånt!

Bild: Mammas blommor

Jag lät mamma gå vild igår med kameran ute i trädgården. Okej, det är hennes kamera och hennes trädgård, haha, så jag "lät" henne inte göra det utan jag bad henne:)
image336

Bild: Världens bästa grej

God morgon!

Titta vad mamma köpte till mig igår! Världens bästa grej till arvikafestivalen, och sånt:) En soldusch. Man fyller påsen med vatten och låter den ligga i solen i 3 timmar, sen har man varmvatten att duscha i. Hur gött är inte det? Det kanske inte är sol just de dagarna, men chansen är lika stor att det är sol just då, så jag tycker att det är bra! och även om inte solen skiner värsta så blir vattnet ändå varmare än det man får där.
image335
Så gött:)

Tack mamma!

Attans

image334

Jag som trivdes så bra i mina gula kläder:/ Ajja, jag är ju anstäld av ett bemanningsföretag så jag hoppas att de kan hitta ngt annat uppdrag till mig fort, jag vill jobba:)

puss

Remus och Sammy

Här är den värdelösa filmen från igår. Remus är så söt när han skuttar in i trädgården igen:) Sammy bara kör raka spåret:)

Dagens sanning

Jag hatar lunar, men loggar in flera gånger om dagen.
Jag tycker att lunar är sjukt tråkigt, kan inte ens komma ihåg när jag tyckte det var roligt. Men ändå loggar jag in flera gånger om dagen. Jag tror jag sitter för mycket vid datorn, för då brukar man gå in på tråkiga sidor när man har tråkigt. Det är aldrig så att jag går och sätter mig vid datorn för att logga in på lunar.

Guttenmorgen

Allt bra med er idag? Jag mår toppen! Är ju trött och sånt, men det är man väll alltid när man vaknar. Idag äre ingen vanlig skoldag. Idag har jag först spanska som vanligt, men istället för att sitta i en datorsal mellan 12:00-17:00 ska vi iväg på studiebesök. Vi ska till tryckfolket i Malmö. Jag är inte riktigt säker på vad vi ska få ut av studiebesöket, men det ska faktiskt bli roligt. Jag har aldrig varit på ett tryckeri förut. Sen äre ju skönt att slippa sitta i den dära datorsalen i 5 timmar idag. Iofs känns det som jag drunknar i uppgifter så det hade ju inte skadat att sitta där. Men får plugga hårdare på onsdag.

jaa, det va väll allt jag hade just nu. I´ll be back! (bröt på tyska när jag sa de)

God natt

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok Jonas eckel. Vet inte riktigt vad den handlar om ännu, men det kommer nog snart. Natti

Bild: Jag i jubbekläderna

Som jag skrev för några dagar sedan så ska jag börja dela ut punktse tidningar i stan (malmö). Man måste då ha värsta outfiten:) haha, här är jag i min:
image332

image333

Man får själv välja vad man ska ha för byxor. Det var ju snällt i alla fall, panik om de hade gett mig ett par gula byxor också:) Jag hoppas att jag får jobba mycket nu innan juli! De har sommar uppehåll då, sen får jag se om jag vill fortsätta efter det. Jag vet inte alls om jag tycker det är roligt, det kan man ju inte veta förrens man testat de.

Bild: Jag hemma hos Jess

Sitter på Jessicas gård. Tror det är hennes bror som fotograferade med min mobil. Men är inte säker, hittade bilden precis på min lur.

image331
Oj oj oj, vilken hållning man har:) Vet inte vad jag gör på denna bilden om jag ska vara ärlig.


På promenad med hundarna

Jag och mamma gick ut med hundarna efter de käkat. Jag trodde det skulle vara lite varmt, det var därför jag följde med, men så var inte fallet. Det blåste ju som attan! Jag tog iallafall en bild, och det blev visst en värdelös film också:) haha
image330

Filmen går visst inte att ladda upp just nu så slänger kanske in den senare.

Skönhetstips: naglar

Jag tycker att de saker som säger mest om en person är vad de har för skor och hur deras naglar ser ut. Folk snackar om att ögonen är själens spegel, hell no! Tittar du på en persons naglar eller skor så avslöjar du direkt något om denna personen! Och jag tänker inte avslöja vad olika sorters skor eller vad olika "former" på naglarna kan säga mig om folk. Detta är upp till var och en att skaffa sig en bild av. Men till er som inte tänkt på det så tänk på det nästa gång ni träffar en främmande människa. Kolla på dess skor eller deras nageltillstånd (haha) och märk själv vilka bilder det ger er om denna männsikas liv.  Det stavas fördomar och vi är fullproppade av dem. jag är inte så jätte förtjust i fördomar men jag anser inte denna sorten vara kränkande så länge jag inte delar med mig av dem:)
 
Nåväl jag köpte nya french manicure nagellack när jag var i stan i torsdags, de andra jag hade var typ klibbiga. Jag tycker att det ser fräscht ut med vita tippar så det tänker jag köra på nu ett tag:) Självklart gillar jag färg också men det tröttnar man mycket fortare på så det är bättre med franska naglar:)

image328
Suddig bild, förlåt. Det mest störiga med mina naglar är att de växer olika fort. men vad gör det om 1000 år? Har haft det såhär i några dagar nu men gjorde om det idag, lite mindre slarvigt än förut.

image329
Typ 60:- på hm. Jag älskar hm!

Myssöndag!

Nu har jag tittat färdigt på filmen, fick igång den efter ett tag. Undertiden har jag även haft fotbad och fixat både alla mina naglar (händer & fötter:)). Så nu är de frächt och fint:) Jag ska även fixa mina ögonbryn idag, alltså noppa dem, sen ska jag försöka fjäska med min syster lite så hon kanske kan komma hit och färga dem:)

Film

Nu är jag färdig med städningen och har precis käkat lite mackor. Nu hade jag tänkt titta på bredbandsfilm, men ngt har hänt med det trådlösa bredbandet så det tar en jääävla tid! så nu vet jag inte vad jag ska göra. Det blir kanske bättre om man sitter i köket, men det vill jag inte! Jag vill sitta här, i mitt nystädade rum och titta på film.

Söndag

Detta är min absoluta favorit dag. Vet inte varför jag gillar söndagar så mycket. Jag bara gör det.

Det blev så stressigt igår så jag hann inte blogga. C ringde och sa att jag var tvungen att skynda mig, en halvtimme innan sa han att jag kunde gå och lägga mig och vila en timme. Så ni förstår att jag blev stressad sen. Vi käkade pizza, spelade poker och snackade. Det blev en lugn och mysig lördag. Jag var ganska trött efter mitt cykeläventyr.

Idag ska jag inte göra så mycket. Städa och lyssna på ljudbok. Undra om jag kan göra det samtidigt? jag ska testa, jag kanske är alldeles för okoncentrerad när jag städar så jag inte alls lyssnar. Eller så lyssnar jag för mycket så det tar en evighet att städa mina kvadratmeter.

Vi hörs sen!

Cykeltur

Nu har jag kommit hem från Madde & Hales. VI har väll inte gort något speciellt, chillat och sånt bara:) Mysigt:) Dom är de bästa!

På vägen hem råkade jag andas in en fluga. Riktigt äckligt var det! Hostade som fan men fick inte upp den. Den var inte så stor men det var ändå räligt! Men den kom upp nu när jag kom hem, satt och hostade så fick jag upp den, haha. Försökte fotografera den, men jaa, de gick inte så bra. man ser bara en svart liten prick
image327
usch vilken traumatisk händelse:)

Nu ska jag gå och duscha och göra mig klar inför kvällen. Blir nog pokerkväll hemma hos min syster och hennes sambo.

Ändring av dagens planer:

Jag litar inte på vädret så jag tror jag skippar picknicken. Ska cykla till skurup och leka lite istället! jag är stressad, madde stressar mig. vi hörs sen, bloggar nägr jag kommer hem
puss

Bild: Mitt nya linne

Jag köpte visst ett linne också på hm. Det orkade jag inte fotografera själv så jag snodde en bild från hm.se. Linnet är skiit mysigt, riktigt luftig å gött!

image326

70:- kr på hm.


Bild: Min nya bekini

För er egen skull så tar jag ingen bild när jag har den på mig:p men här kommer den
image325
100:- på hm. Jag älskar billigt!

Sol

God morgon!

När jag vaknade imorse var det mulet som fan och jag som hade blaner som inkluderade solen. Men nu är solen framme så nu är det bra igen:) Jag ska ta på min min nya bekini, lägger in bild på den sen, packa picknick, gå någonstans mysigt och lägga mig och sola och läsa:) såå gött de ska bli!

Kvällens planer är fortfarande oklara. Får se vad de blir, det bros också lite på vädret.

Vad ska ni göra idag?


Detta här jag gjort sedan sist

Igår var jag i stan och hämtade mina kläder på uniflex, så jag kan stå och dela ut punkt se. Kanske lägger ut en bild på mig i de snygga gula kläderna:) Efter det gick jag en sväng i stan. Träffade Maria och Sandra och hade en trevlig snackestund. Efter det hittade jag en plånbok! 400:- var det i den. Hittade visitkort i plånboken som tillhörde ägaren så jag ringde upp och vi möttes. När vi träffades frågade hon om jag ville ha hittelön eller om hon fick bjuda på en glass eller något. Klart som fan jag vill ha hitte lön, tänkte jag. Men svensk som jag är så sa jag att det inte behövdes. Hur hade det låtit? jaa, tack, jag behöver ju faktiskt pengar så det hade varit snällt! haha, nää, då står jag nog över. Sen gick jag till en jättemysig uteservering lite på en bakgata och där satt jag sen i lugn och ro och reflekterade över mitt beslut om att lämna tillbaka plånboken och drack en cola. Sen sslutade sara sitt jubb och vi gick och glodde lite i affärer. Sen körde vi till möllan och köpte jordgubbar och stack till folketspark och gick och mös och pratade lita. Vi tittade också på skit gulliga kengrus (jag vet att det inte stavas så) och sköldpaddor. Jätte mysigt:) Sov hos C, det gjorde ju inte dagen sämre

Idag har jag varit i skolan lite. Sen har varit med Jess. Vi gick ner till bibblan och lånade vars en bok och gick och la oss i solen och läste. Eller ja, vi släpade runt på filten och alla våra andra saker ett par gånger för jessica frös i skuggan och var varm som fan i solen, så hon kunde inte bestämma sig vart hon ville ligga:)

Skulle köpt jordgubbar i svedala idag, fram tills jag såg vad de kostade. 40 kr för en halv liter. Alltså 80 kr för en liter! Det är sjukt. Så sugen är jag inte på jordgubbar!!

Jag ska faktiskt gå och lägga mig och lyssna på min bok snart. Är trött som fan, Crille jagade upp mig i ottan imorse fastän jag hade sovmorgon!

Nu hände det något med texten, den blev skit stor, hoppas den inte är det när jag publicerar den för det är sjukt drygt att läsa.


Jag hoppas att jag kan träffa Madde och Haley nästa vecka, saknar dem:/ Synd att jag inte bor så nära Madde som jag gjorde när jag var kid, det var de bästa:)


Dagens sanning

Jag passar varken med eller utan smink
Jepp så är det. När jag har smink tänker jag, "nae, kanske bättre utan". När jag är utan tänker jag, "oj, var kom den bilden från som jag hade i huvudet om hur jag skulle se ut". Jag är snäll i allafall. haha:)

ett ton grus på mina ögonlock

Oj, vad jag får kämpa för att hålla mig vaken. känns verkligen som någon jävel står och trycker ner mina ögonlock och vill att jag ska sova. Så jag vågade inte ligga ner längre. Nu sitter jag upp och spärrar upp ögonen och tittar på datorskärmen. Ser nog ganska roligt ut:)

Dagens planer:
07:30 - åka till skolan
09:25 - åka till stan
10:30 - Träffa uniflex och skriva kontrakt, ska jobba lite där och dela ut tidningar, punktse.
14:15 - möta upp Sara utanför hennes jobb och gå och fika och plugga någonstans med henne.

Om jag inte drar från stan för sent så ska jag in om Jess när jag kommer till svedala. Hon har varit och klippt sin woffsing så jag vill se hur det blev:) Sen ska jag hem till C och umgås och nanna:)

Pankien ligger nu i gaderoben som vanligt. Vad ska jag ha på mig idag? Jag har ju redan fått jobbet så de kan ju egentligen kvitta:p hehe, skojja bara:) Jag ska nog hitta något:)

Puss


Fördomar

Nu har jag bäddat ner mig i en varm och gosig säng. Vi har inte haft någon värme på här hemma på hela dagen och dörren har stått öppen hela kvällen så här är ganska kallt just nu. Så ny ligger jag här och ska börja lyssna på en, för mig, ny ljudbok. "Kalla det vad fan du vill", heter den.

"Karaktärerna i KALLA DET VAD FAN DU VILL försöker alla på olika sätt att förhålla sig till en vardag i Malmö. En del är födda i Tehran, andra i Glumslöv. En del är välvilliga och ser Malmö som en härlig mångkulturell stad. Andra fasar över vad som håller på att hända med det Sverige som dom byggde upp. Och alla är övertygade om att deras fårhållningssätt är det rätta!"

Jag har bestämt mig för att läsa och lyssna på så många böcker som möjligt som handlar om andra kulturer. Detta är för att jag vill försöka bli av med så många av mina fördomar som möjligt. Man kan aldrig bli av med alla fördomar man har, men om man är medveten om att man har dem så är man inte lika "handikappad". Ja, jag ser fördomar som ett handikapp. Jag tycker att folk låter korkade som säger att alla "svartrockare har haft en dålig uppväxt och skär sig i armarna", eller "alla från Irak bryter upp vardagsrumsgolvet och odlar potatis" osv. Fördomar bygger på okunskap inget annat.

God natt! vi höres imon:)

Dagens sanning

Jag har noll kontroll på mitt hår!
Jaa, det är sjukt! Hur många dyra & billiga hårprodukter jag än äger så är det aldrig jag som bestämer hur mitt hår ser ut. Det gör det själv. Jag äger 5 olika sorters platt/krull/lock (osv) tångar, men det blir ändå aldrig som jag planerat. Det lever sitt eget liv. Så nu har jag slutat hoppas på något när jag ska "fixa" håret, för de lägger sig som de själv känner för.

God morgon

Idag är jag trött. Glöm alla andra gånger jag skrivit att jag är trött, för de är inget jämnfört med idag. Jag har precis varit och duschat och hade ändå kunnat somna nu, det brukar jag absolut inte kunna. Efter duschen brukar jag vara pigg som fansinken.

Såhär ser min dag ut:
08:00-09:00 Elevrådsmöte
09:30-11:00 Träffa Madde från elevrådet och dokumentera fototävlingen

13:00-14:00 Träffa Johanna och Maria och skriva ihop våra arbeten.

14:00-16:30 Mediapaket

Efter skolan ska jag träffa Crille och vi ska åka hem till mig. Här hemma ska vi plugga. Snart färdig, så jävla gutt!! Fast sen efter sommaren när/om jag hittar något jobb så ska jag ändå försöka plugga samtidigt. Men då ska jag bara ta en kurs i taget på högskolan. Men det ser jag faktiskt fram emot faktiskt. De folk som jag har hört som gått på högskola säger att man inte kan hitta många likheter mellan gymnasie/komvux och högskolan, i love it. Det som jag inte trivs med mest där jag går nu är att jag inte har någon och plugga med. Mina vänner pluggar inte. Möjligtvis panikpluggar kvällen innan ett prov eller en deadline. Stämningen på skolan är i övrigt väldigt negativ. Så det är inte roligt att gå dit och utvecklas. Jaha nu blev det är lite utspårat inlägg:)


Som ni såg så är det mycket grupparbete idag, och det vet vi ju vad jag tycker om det. Men det ska bli spännande att se om alla kommer när vi bestämt och gjort de vi bestämde att vi skulle göra innan vi träffades. Haha, jag tror bara det finns i mina drömmar att något skulle gå så bra som att alla skulle komma i tid och gjort de vi skulle gjort. Fy fan vad gutt de hade varit!


usch, jag låter som en lärare! bäst jag slutar nu!


Risifrutti

Godmorgon!

Innan jag gick till skolan från Crille, så gick jag in om ica. När jag var där blev jag sjukt sugen på risifrutti, jag tycker inte ens om risifrutti:) Eller nu gör jag visst, det var gott:) mm:) Nu ska jag snart gå på lektion, vilket jag tycker är skönt, för det är så tråkigt att sitta i skolan utan att gå på lektion:/

Kanske ingen big deal

Idag hade jag och Sara bestämt att vi skulle träffas och göra engelskuppgiften som ska vara klar på fredag. Det bestämde vi i torsdags. Planeringsfreak som jag blivit så har jag hela min skolvecka planerad och det blir supermycket plugg denna veckan. När jag försökte få tag på henne imorse svarade hon inte sen skickade hon och sa att hon glömt det och att hon skulle jobba. Okej tänkte jag då får vi ta det en annan dag, tittar i min kalender och ser att min första lediga lucka är på torsdag förmiddag. Jag skickar det till henne och nu svarar hon inte. Det är sjuukt störigt. Hon kanske redan börjat jobba. Men jag blir galen när jag vet att något måste göras och jag inte kan göra det när det är bestämt och inte får reda på när jag ska göra det.

Jag kan erkänna att jag har blivit ett planeringsfreak när det gäller skolan. Detta är för att jag var tvungen att hitta något som gör att skolan fungerar bättre för mig. Och det gör det när jag har allt planerat, när jag ska göra vad, osv. Och detta spricker helt bara för att man har grupparbeten med kompisar som skiter i vilket om man gör det kvällen innan eller dagarna efter. Gör jag det så tappar jag motivationen helt. Då känner jag mig kass, och presterar dåligt i de andra ämnena också.

Det är konstigt att denna situationen uppstår hela tiden. Man bestämer tid och plats med folk, vad vi ska ha gjort tills dess, men antingen så skiter de i att komma eller så kommer de och har inte gjort de som vi sa att vi skulle göra och allt skiter sig i allafall. Jag tycker att det är respektlöst och får en att känna att de inte tycker att ens tid är värd ett skvatt.

Usch, ja, det är tråkigt, men nu har jag fått skriva av mig lite, så nu känns det lite bättre. Men det är dock lika irriterande fortfarande!

Spansklektion

Nu har jag precis haft en väldigt rolig spansklektion. Vi fick i uppgift att göra en meny på spanska och vi fick färgpennor och sånt. Jag och den tjejen jag jobbade med, Malin la ner mest tid på att fjanta oss på framsidan av menyn. Så det blir spännande hur det kommer att gå imorgon när vi ska redovisa. Jag tog en bild med mobilen på menyn som jag kan visa imorgon. Ska nämligen inte hem idag.

Nu ska jag skriva in min spansktext i datorn så jag kan redigera den när jag har media. Vi har bara InDesign på de datorerna där uppe. Det är inget krav att göra det i det programmet men jag hade tyckt att det var roligt så det ska jag göra:)

Later!

ny musli

Jag äter idag en annan musli än jag "brukar". Det är samma märke som den förra, fast en annan smak. Denna har smak blåbär & vanilj. Den är väldigt god, fast jag tycker inte att den smakar vanilj. Jag vet inte vilken jag tycker är godast, äpple & kanel eller blåbär & vanilj. Den frågan spar jag till en annan gång:)

För första gången på flera år

Idag ska jag gå till skolan utan smink. För er kanske det inte låter som en stor sak, det är det iofs inte för mig heller men, jag har i alla fall inte gått till skolan utan smink på flera år. Jag vet egentligen inte varför, kanske för att jag känner mig piggare med lite mascara. Jag vet inte, men jag tycker det tillhör sommaren att vara sminklös, så nu de sista dagarna av värme så tänker jag låta bli att ha smink.

Tänkte lägga upp en bild, men sen såg jag på bilden och då bestämde jag mig för att skita i det:)

Har jag en underbar pojkvän eller vad?

Crille var på väg till jobb, som just nu är så att han kör förbi mig. När han är halvvägs till jobb ringer han och berättar att jag hade visst glömt mina nycklar hemma hos honom och att han också glömde ta dem med sig. Nu har han vänt för att köra hem och hämta dem, utan att jag bad honom. Jag hade aldrig kunnat be honom om det. Men nu kommer han i alla fall snart och lämnar mina nycklar, så jävla snäll han är! Som ni kanske vet så måste jag ha mina nycklar för att ens komma in på skolan. Jag kan ju smita med någon annan när de går in, men det är så jobbigt att behöva tänka på det varje gång man ska gå ut. Tur att jag har en underbar pojkvän som ställer upp så:)
image324

Klädproblem

Godmorgon!

Jag kommer på mig själv med att bara stå och stirra in i gaderoben. Jag ska sova hos Crille inatt, så jag ska inte bara välja vilka kläder jag ska ha idag, utan även vad jag ska ha på mig imorgon. Folk säger att det ska bli sämre väder, men när kommer det då? Jag tycker det ser ut till att bli fint idag, kanske kan gå in på smhi och se vad de säger. och sen vet jag ju att jag alltid lider av svår beslutsångest. Men en sak är säker, jag kommer inte hitta några kläder när jag ligger här i sängen och bloggar, så nu ska jag gå upp igen och se vad jag kan göra.

utmaning

Lilija.com utmanade mig
f 5 år sedan... började jag på NFU
För 3 år sedan... Hade jag och C varit tillsammans i 8 månader
För 1 år sedan... tog jag studenten, typ
För 3 månader sedan... var det kallt ute
Igår... åt jag korv
Imorgon... ska jag till skolan
Om ett år... ska jag ha hunnit vara utomlands minst en gång
Och jag utmanar... alla som läser :)


Sleep time

Nu ligger jag och spelar bingo. har fastnat lite för det:) ska sova snart, när jag tröttnar på detta. vaknade ju så tidigt idag, så behöver lägga mig i tid. men vi hörs imorgon, natti

Bild: Plugg

Nu är det dax att börja plugga. Har blivit dåligt med det nu när det har varit så fint väder. Men nu hoppas jag faktiskt på lite sämre väder så jag kan ta i med pluggandet för sista gången denna gången. Har bara några arbeten kvar. Eller rättså många i mina datakurser. Jag bestämde mig för att ta kursen programhantering, 100 p i torsdags så jag har väldigt mycket att göra i den. Sen plus alla de andra datorkurserna. Men får hoppas att jag klarar det. Jag hoppas att Hanna också ska ta den så jag har någon att bruka allvar med. Ska du ha den kursen, Hanna?

Nu är det spanska pluggande som gäller. Ska lämna in en uppgift imorgon eller på tisdag, och sen har jag även prov i spanska på tisdag. Så nu jävlar ska det pluggas. Men ikväll satsar jag mest på uppgiften, och sen läser jag lite innan jag ska sova.

image323

Bild: Utebilder

Här är lite bilder från idag:

Underbara äppelträd
image319
image320

min sysselsättning de senaste dagarna:
image321

Jag somnade här innan, så jävla skönt, fast då var de inte sol där så klart:
image322

Nu ska jag snart äta. är hungrig som fan som vanligt:)

pouss

Godmorgon!

Nu har jag varit vaken en stund. Jag har alldeles för liten säng för att ligga 2 i. Det r skit mysigt och sånt, men det är ganska omöjligt att få en god sömn. Så jag vaknade för en halvtimme sen för att det var för trångt och varmt. Väldigt ohärligt. Men jag gillar ju att vakna tidigt så ett stort grattis till mig.
Ska nog klä på mig och gå ut och gå en sväng. jag vet inte riktigt vad det ska bli för väder idag, men det är ganska skönt just nu. solen skiner men det är änså svalt och skönt.

Dagens planer i övrigt är nog bara att vara hemma. Min bror och de åker hem idag, vet inte riktigt när. Men jag hittar alltid saker att pyssla med här hemma:) Jag är ganska lättroad, det är som Crille brukar säga: - Ger man dig en kapsyl så roar du dig i en timme. haha.

Nä, nu ska jag upp ur sängen och ut och gå lit:)

Puss

God natt

Nu har jag haft en underbart mysig dag i solen. ska inte gå ohc lägga mig riktigt ännu, men ganska snart. Vill upp tidigt imorgon också så jag får mycket ut av dagen:)

puss

ute

Jag pratade precis med Jess, och jag berättade att en fågel sket på mig imorse. Då berättade hon för mig att det betyder tur, så nu har jag varit inne och hämtat datorn och ska spela bingo på nätet. Hoppas det går bra nu då:) Fy vad fint väder det är!! vi hörs sen!

sol

Nu är jag inne en snabbis, vill inte missa en sekund av det fina vädret. ååh, så mysigt, jag går ut igen nu:)

BIld: testperson

Jag har fått äran att vara testperson för nya proviva female. De skickade hem massa sånna till mig så nu ska jag och några andra testa och se vad vi tycker. Det ska bli spännande tycker jag!
image318
förlåt att bilden är lite suddig. Det är kamerans fel!

Fredag

Skoldagen gick väldigt fort idag, så skönt! Kanske för att jag hade lektioner hela tiden. Efter skolan stack jag med C till stan. Adnan skulle egentligen med, men det blev inte så, vet inte varför. Crille handlade massa kläder, och vi käkade lite och sånt. Sen åkte vi hem till mig och här chillar vi bara. Tror inte jag ska göra ngt spec i dag. Min bror och hans la familia kommer om en stund, så ska väll vara social med dem:)


pusss

Kenza

image317
Bilden är printad från kenzas.se

Kenza har haft sin blogg med en stor hm reklam i bakgrunden i ett dygn typ. åå fy fan vad hon har känat pengar på den om jag får gissa (och det får jag ju för det är ju min blogg). Fy vad det måste vara gutt att vara 17 år och tjäna så mycket pengar som hon gör! Det väcker avundsjuk-känslor hos mig. Men det är inte så farligt, jag unnar henne det. Pengar är faktiskt långt ifrån allt! Det hade varit nice med några miljoner på kontot, men jag mår inte dåligt för att jag inte har det. Pengar kommer ofta med problem.

Jag gillar kenzas blogg, vissa dagar mindre än andra men det är roligt att se att det går bra för henne.

Tidig!

Nu är jag färdig! haha, gick kanske upp lite för tidigt. jaja, nu har jag lite mer än en timme på mig att chilla och äta frulle. Det ser ut till att bli en fin dag igen. Så jävla skönt. Det känns som man blivit lite bortskämd med det fina vädret, det kommer kännas tomt sen när det är borta. Jag hoppas att det kommer fint väder i sommar också bara så inte allt kommer nu.

Var inne på Arvikafestivalens hemsida och såg att de börjat med att släppa en artist varje dag i 30 dagar igen. Hoppas hoppas att amanda kommer. Jag vill inte behöva gå på sommarrock svedala för att se henne. Mustach kommer också till sommarrock, som jag också vill se, men hoppet om att de kommer till arvika har jag inte gett upp ännu. De var ju där förra året så varför inte komma detta också? :) ajja, det får inte komma för mycket bra artister, jag menar man vill ju ha tid att sitta på campen också:)

Jag just nu:

haha jag tror att många hade skrattat om de sett mig nu. Jag har morgonrock och pilotbrills på mig. haha. De hade gått sönder så jag limmade dem igår så nu testar jag om de fugerar. Jag kan tänka mig att de ser rätt roligt ut när jag sitter här i sängen med lapen och har pokerface;) Hoppas nu att brillsen håller. Ska köpa nya på arvikafestivalen!

Jag såg att jag hade brännt mig i solen igår på ena axlen. Första gången jag har brännt mig utan att ha ont. Gutt!

Nu ska läsa lite bloggar, sen ska jag göra mig iordning.

puss

Torsdag

Hej blogg

Idag har jag bara pluggat pluggat och pluggat. Så tråkigt, men nu är det inte långt kvar så det är bara till att bita ihop! Så underbart väder det har varit de senaste dagarna. Kanske därför det har varit bloggtort här hos mig. i går hade jag världens myskväll men kunde inte skriva om den för jag var hos C och hans data har dött. i alla fall så hämtade Crille mig efter skolan så åkte vi och handlade korv och grill och sånt. Sen stack vi till ett ställe vid honom och grillade och spelade volleyboll och strandpingis med adnan och stoffe. Det var skit mysigt, en riktig sommar kväll!

Nu ska jag bara prata lite till med Ninis på msn, sen ska jag ranta in i duschen, sen sova. Måste upp tidigt imorgon, ska på elevrådsmöte.

Vi hörs imorgon. Pusss

Min favoritlåt just nu:



God morgon

Nu ligger jag i sängen och tittar ut genom fönstret. Så jävla fint allt har blivit på bara några dagar:) Har inga batteri på min kamera så kan inte visa er just nu vad jag ser, men jag lovar jag ska göra det. idag är det vanlig skoldag, till 16:30:(:( Men sen ikväll blir det grillning, det ska bli mysigt.
Nu måste jag gå och göra mig klar. Känner mig stressad.

puss

Klass 9a

Nu har jag precis tittat på sista avsnittet av klass 9a, fy fan vad jag lipade. Pappa skrattade åt mig:) Jag tycker att alla ska se den serien. Jag tror man kan se den på svt, så gör det! Fy fan vad bra den är. Lipar fortfarande:) haha vi hörs imorgon, ska försöka sova nu. Puss

Liv

Fy vad jag känner att livet bara kryllar i kroppen när det är såhär fint väder! Känner för att göra allt när solen skiner.

Mest av allt hade jag velat vara 12 igen och vara hos Mormor & Bengt med Madde. Bara bada och ha det bra. Jisses vad jag saknar det! Nu sitter jag och drömmer:) Jag visste att jag hade de bra då, men nu när jag tänker tillbaka så hade jag det så jävla mycket bättre än vad jag kunnat föreställa mig innan:) Jag är så tacksam för de mormor och Bengt gett mig. De gav mig de mest underbara sommrar man kan tänka sig. Tyvärr lämnade mormor oss alldeles för tidigt, saknar henne mest av allt.  Men jag är obeskrivligt glad att Bengt finns kvar, hade inte kunnat önska mig en bättre morfar. Jag är också jävligt glad att jag har Madde, vet inte ens var jag ska börja för att beskriva hur glad jag är för att ha henne i mitt liv. Jag visste inte att en kompis kunde betyda så mycket som hon gör för mig.

usch, nu sitter jag här och blir alldeles sentimental:) haha, men ville bara försöka få ner i ord vad jag tänker på varje gång jag ser solen:)

Och nu när jag ändå är igång så kan jag ju också nämna vilka underbara föräldrar jag har. Vet inte riktigt vad det är som gör att de är de bästa människorna i världen, de bara är det. Tack mamma och pappa för att ni finns, Jag älskar er:)

haha detta var inte vad jag hade tänkt skriva egentligen, men så blev det:) Det är det jag gillar med att ha en alldeles egen blogg. Man får skriva precis vad man vill när man vill:)
Puss:)

Håkan Hellström

Sitter hemma hos Crille och lyssnar på Håkan Hellström och drömmer mig bort till sommaren:) Mysigt. Fy vad jag längtar till Arvikafestivalen och bara sitta med en kall öl i Crilles famn och lyssna på Hellström. Fy fan vad nice! Ett stort plus är om solen skiner:) åååh, längtar!!!

Skoltrött

Såhär skoltrött har jag aldrig varit. Jag tror det är för att jag vet att det snart är slut. 26 skoldagar kvar. Fattar ni? 26 skoldagar bara. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv. Gutt! Men nu är det jobbigt. Jag vet inte hur jag ska tänka för att jag ska orka stanna kvar. Är så trött på det att jag funderar på att hoppa av nu. Men det skulle vara så idiotiskt så det finns inte. Med tanke på att ingen av de 12 kurser jag läst detta året är avslutade ännu. Så då hade jag verkligen slösat ett år. Men det att hoppa av är bara en tanke jag leker med för att jag ska bli rädd och plugga bättre. Men snart fungerar inte det längre. Jag behöver motivation!!! Att det är så lite dagar kvar kan man tycka att jag borde plugga bättre men, nu när det är så nära slutet tänker jag bara på annat så det fungerar inte att koncentrera sig. Haha, men nu har jag fått skriva av mig lite om det. Ni kanske inte fattar något. Men det känns lite bättre för mig. Nu ska jag gå till spanskan och vara duktig och plugga:)

Igår när jag duschade..

Igår efter jag cyklat till skurup och hem kände jag att jag var i akut behov av en dusch. När jag var färdig gick jag ut och ställde mig utanför duschen och torkade mig och tittade bort mot min tandborste. i samma kopp som min tandborste står, står Crilles. Och när jag stod där i handuken och såg ut som en blöt hund kom jag på att när jag borstade tänderna innan hade jag använt Crilles tandborste..

Känslan när man kommer på att man använt någon annans tandborste går inte att beskriva. Jag vet att jag pussas med honom varje dag, men det är inte samma sak. Denna borsten har han använt för att ta bort bakterier och annat äckligt han har i sin mun. borstar bort räliga saker på tungan (jag klöks just nu). Usch. Min tandboste är ju lika äcklig, men det är ju ändå mina äckelheter som jag redan har i munnen, så det är inte samma sak. Jag lever i alla fall fortfarande:)

Kanske ska berätta för Crille innan han läser det här. Eller kanske bara byta hans tandborste, och se söt ut när han frågar mig om det.

image316

Godmorgon Blogg

Solen skiner. Jag är mätt. Nu ska jag snart åka till skurup. Måste åka extra tidigt för jag måste fixa med mitt tågkort. Ska testa att ha rabattkort istället för månadskort. Jag åker inte så mycket tåg som man kan tro.Idag är en helt vanlig skoldag. ooh, nu kom jag på att jag måste ha med mig mat både till idag och till imorgon. Ska sova hos C i natt. Bäst jag fixar det på en gång, annars glömmer jag det bara.
Puss

Att bli vad man vill bli

Jag tror inte det är något problem med att bli det man vill bli. Eller göra det man vill göra med sitt liv. Det svåra är att komma på det. Det är klart att det kan hjälpa att ha pengar och kontakter om man vill komma någonstans i världen. Men om man glider genom hela livet, kanske är man inte lika lycklig som människa. En människa som får jobba för att komma någonstans måste ju må bättre än hon/han som får allt utan problem. Kanske blir det även lite påtvingat, om man har rika föräldrar, att bli något som de har tänkt sig för att det är lättast. Och vi människor brukar ju alltid välja det som är lättast. Men jag tycker absolut inte att man ska nöja sig med det man har. Eller jo, det är klart man ska vara lycklig, men man ska alltid vara medveten om att man kan få mer och bättre. Nu menar jag inte att man ska vara en girig jävel som vill ha allt. Utan kanske att man aldrig ska sluta utvecklas.

Jag har många drömmar, men de får mig inte att tro att jag inte kommer få fler. Jag blir så stressad över att inte ha bestämt mig överhuvudtaget vad jag vill med mitt liv. Men är inte det en del av charmen?

Jag hoppas i alla fall att jag är lycklig. Vare sig om jag städar på en skola, är chef på microsoft, sitter i kassan på ica eller vad fan som, jag vill bara vara lycklig!

Såhär har de gått:

Ja, min att göra lista håller nog inte. Den får nog vara för imorgon också. Har skrivit lite på arbetet, sen har jag inte gjort så mycket mer utav det jag skulle göra. Eller jo, jag har varit ute lite. Annars har jag varit i skurup två rundor för jag och mamma är så yra när vi handlar så vi glömmer hälften. Jag har också gjort frukost tills imorgon. Smörgåstårtmackor. De blir nog skit goda, hoppas jag:)Har aldrig gjort det innan så får hoppas på det bästa. Nu ska vi snart äta så vi hörs sen!

Nu är det dax

Nu har jag tatt en lång varm dusch, klätt på mig de mysigaste kläderna jag kunde hitta och vässat pennan. Nu är det dax att plugga!

Min mål för dagen: (inte bara pluggandet)
Skriva ett arbete om en minoritetsgrupp
Läsa filosofi
Noppa ögonbrynen
Vara ute

Vi hörs sen

Lista: i min väska just nu

Folk brukar klaga på mig att jag har så mycket skit i min väska. Det är varje tjejs rätt att få ha en väska full med skit. Här kommer i allafall en lista på vad jag har i min väska just nu.


En Kamera
tamponger
En plånbok
En sminkväska
En Mobilladdare
En sladd som jag inte vet vad den är till
En leksaksbil från donken med tillhörande klistermärke som jag inte har haft tid att klistra på ännu
Ett par nylonstrumbyxor, trasiga
En Nyckelknippa
Ett par av Crilles strumpor
X antal tuggade tuggumi invirat i papper
2 st udda örhängen
Ett par solbrills
Massa godispapper & liknande

Idag var det inte så mycket som det brukar vara, ibland har jag saker i väskan som även förvånar mig.


Hemma igen

Hej!

Nu har jag kommit hem efter mina dagar hos C. Jag har haft jätte mysigt och vi har umgåts jätte mycket. I torsdags efter vi hade varit i stan åkte vi till mediamarkt med Adnan för han ska köpa ny tv. Där är jätte roligt att gå och titta och jag blev skit sugen på att köpa ett rosa ps2 eller ett sånt litet, kommer inte ihåg vad de heter.  På kvällen tittade vi 3 på film. 10 000 B.C. tror jag den hette, skit bra i allafall! Efter det gjorde vi inte så mycket mer den dagen.

Igår var jag och c och hans mor inne i stan, på city gross och mobilia. När vi kom hem gick jag och crille en lång runda i svedeala och bara mös i det fina vädret. Senare på kvällen klom Alex och Bjarne och vi satt på Crilles balkong och hade trevligt.

Nu är jag hemma, ska försöka plugga hela dagen. Hoppas jag orkar!

puss

Hos Crille igen

Nu har vi varit i stan. Vi handlade bara snus också åkte vi till panduro outlet. Jag älskar den butiken. Handlade en penslel och små klämmor.. Crille handlade till sin mamam där också, lite halsbands grejjor. Nu ska vi till Mediamarkt  i Lund. Roligt!

Godmorgon

Vilken skön dag det är idag. Det regnar ute, Crille ligger och spelar och jag känner mig allmänt rastlös, men det känns ändå skit bra:)

Jag hade tänkt lägga över bilder från gårdagen, men upptäckte att jag inte hade sladden med mig till kameran. Jag hade jätte trevligt igår. Vi satt hemma hos Andy och grillade och snacka, så det var bara mys. Jag och crille grillade bara korv medan de andra grilade värsta kött och grejjer. We keep it enkelt.

Dagens planer är nog att bara chilla och åka in en runda till stan. Crille måste handla snus. Han köpte det nya GTA igår, så kan tänka mig att han vill spela det.

puss

RSS 2.0