Tack


Ibland önskar man något

Och det jag önskar nu är så otroligt viktigt!


lista

Inspirerad av listan som jag läste både på piffigagittan.blogg.se och på ellenore.blogg.se så ska jag göra en egenlista med saker som bara är sanna:) Jag är inte så mycket för dessa listorna, men jag ska göra en på mitt sätt, med bilder:)

Har du skrivit ditt namn på baksidan av min pojkväns öra när han ligger och sover: Ja, det har jag, och är jävligt stolt över det!



 Har du försökt tjäna pengar på en pokerkväll på annat sätt än att vinna i pokern: Ja, det har jag och är jävligt stolt över det! 

På lappen står det önskebrunn.

Har du någon gång gått och matat ankorna sjukt tidigt en morgon (själv) och känt att all alkohol från kvällen innan inte kommit ur ditt system riktigt? Ja, det har jag och är jävligt stolt över det!



Det var lite utav de saker jag gjort i helgen som jag har bild på.

Rumsrena klippet

Hittade ett oldie klipp på min dator.

Bakfull Mikiz leker med katt:

Nu börjar tvätt-tiden

Jag orkar inte byta om från min pjamas så jag tar bara på mig en tröja och trippar ner i källaren och hoppas att ingen kommer. spänning i vardagen!

Stickad

När man går ut är det okej att gå i stickade benvärmare, stickad klänning, stickad kofta och stickad halsduk. Det får man lov. Snuskigt varmt när man är inne bara, men annars är det bra.

Detta var inte som jag hade planerat!

igår kväll kände jag mig lite kraslig. Eftersom jag gjort det så många kvällar innan så trodde jag bara det var något nonsense igår också, men när jag vaknade imorse hade jag feber och ont i halsen.  
Jag hade planerat att bli sjuk den 7 dec, inte en dag tidigare! Den sjukheten skulle sitta i i 3 dagar, inte en dag mer!

Jag har jobb på postservice, där jag packar jultidningsordrar, fram till den 5 dec. Den 13 Dec börjar mitt trevliga schema i väskaffären på trianglen.
Julklappar måste fixas innan den 13, annars så kan alla glömma att få julklappar av mig! Men en sak som är bra är att jag och min familj har bestämt att detta året ska vi bara handla julklappar till varandra för 100:-. Hur underbart är inte det? Bästa idén på länge (tror även att det var min idé:)) Eftersom jag är yngst i familjen och jag känner att julklapparna inte spelar så stor roll för mig så tänkte vi att då måste ju det bästa vara att skita i att lägga så mycket pengar på julklappar och sånt. Barn ska ha många julklappar, så den reglen gäller inte när man ska köpa till barn!

Nu ska jag göra en skitstor kopp te och gå och lägga mig och försöka sova en stund. Alltså efter jag drukit mitt te, inte samtidigt, även om det hade varit typiskt mig.

lil wayne - let the beat build

Denna låten spelas högt och hela tiden här hemma. I love it!

Städ

Jag och Christian bor tillsammans. Idag har vi städat. (läs, idag har mikiz städat och christian legat och sovit på soffan)


Lil wayne

Jag tror jag kommit på varför jag gillar lil wayne så mycket som jag gör. Jag tror det är hans minspel. naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw han är så fin och har så fint minspel och hans undertänder är så heta! naaaaaaaaaw, ingen fattar vad jag pratar om men jag gör, naaaaaaaaaaaaaw, weezyälskling.


jiihaaaaaaa

Inte snällt Madde!

06:55 vaknade jag och tittade ut och såg att det fortfarande var rätt mörkt, jag såg på telefonen vad klockan var och att det var söndag. Jag njöt av att tänka på de andra dagarna där jag varit tvungen att gå upp när det varit mörkt, jag kurade ihopa mig och somnade om.

07:03 ringer Madde, jag blev livrädd, trodde det hade hänt något med Haley! Vet inte varför det var bara det första som kom till mitt huvud när jag såg att det var Madde som ringde. När jag svarar så sjunger Madde, "GOD MORGON, GOD MORGON", och något annat, kommer inte ihåg hur den går. var ju helt rädd för fan. Men nu är jag pigg, glad och vaken, fast att vakna så är nog inte bra för hjärtat, var så rädd!

Egotripp

Ja, jag är egenkär. Det kan nog de flesta intyga..? men det är väll inget fel i det? Jag hade lätt kunnat tapetsera ett helt rum med bara bilder på mig själv. Inte för att jag tycker att jag är snygg, utan bara för att det är jag. Jag tycker om mig själv.


JAG ÄLSKAR DIG LIL WAYNE









Detta kan klassas som sjukt, men det skiter jag i.

Orden tar bara slut, tomt


Kungligt


Har ni träffat denna bitchen?

Ja jävlar vilken nörd jag ser ut att vara på denna bilden. Men det bjuder jag på.

Män till människor

Kurser för män 2009

Folkhögskolan fristående kurser för män VT-2009

Kurs 1
Hur man fyller på ispåsar
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.

Kurs 2
WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp

Kurs 3
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering?
Och hur kan man lägga ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar.

Kurs 4
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på videoband.

Kurs 5
Lär dig hitta saker, börja med att ställa de på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner.
Öppet forum.

Kurs 6
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa.
Bilder och ljudband.

Kurs 7
Våga fråga efter vägen när du inte hittar.
Berättelser ur verkliga livet.

Kurs 8
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?
körsimulator

Kurs 9
Lär dig skillnaden på fru och mamma.
rollspel.

Kurs 10
Hur man lär sig älska shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning.

Det svider kan jag säga.

Jag har bara tre saker på mina väggar. En klocka, en stor bild på mig som liten, och tavlan som jag målat på mig själv. Det sistnämnda suger att packa ner. Det är tråkigt, men tänker göra det för jag tycker inte att den passar sig i min och crilles lägenhet. Va fan!

Man ser inte så bra, men det på väggen är en bild på mig.


Min älskade tavla.

Klockan hittade jag ingen bild på och orkade inte ta någon heller:)

Flyttpackning

Nu håller jag på att packa, jag flyttar ju nu i veckan. Och nu när jag håller på här och packar och rensar så tänker jag, "var gör man av alla privata grejjer?" Alltså jag har ju mycket grejjer som lixom är hemliga, eller inte hemliga men mer bara för mig. Svårt att förklara men jag förstår nog att mycket kommer få kastas eller komma ut i rampljuset. haha, vissa fattar säkert inget, men jag har mycket grejjer som lixom är mycket mitt och som jag inte vill dela med mig av. haha.


MIn dator är en sån sak för mig. den är min, bara min. Delar hellre med mig av min tandborste än min dator. Vet inte varför, har inga speciella hemligheter på den. Shit, jag kommer nog få problem med att vara sambo.

Denna är inte tagen igår inte

Kollade igenom sakerna som fanns på min gamla mp3 och kolla vad jag hittade

I Love my Uggisar

Jag har fortfarande inte använt dem ute ännu, de är vinteruggisar, så de får vänta ett tag till. Men jag brukar gå med dem hemma när jag fryser för de är så jädrans varma och sköna!

Orden i min studentmössa

Tänkte skriva lite av det folk skrev i min studentmössa. Det som fortfarande går att läsa:)

Världens bästa Mikiz

Mikiz äger ALLT/Marina

Världens goaste tjej/Andreas

Jag var först älskling, lycka till/Louise

Litzzz

haha, fem år på nisses är inte så farligt:)/Sara

Rosor är röda, violer är blå och du är snäll/Jens

Vi började med engelska och nu äter vi studentlunch, lycka till/Åse

Mikiz has left the building Karl

Du är galen gumman/Sandra

Du är helt otrolig/Tim

Jag röstade på dig/Hampus

Crazy as hell. Kommer sakna dig/Mia

Du är min kompis/Sara

Everybody loves a Mikiz

Ditt jävla fyllo mikiz

Skurup 4-ever/Elenore

Lyckatill/Tobias

Lycka till gumman/Jessica

Du är störd/Adnan

Älskling, du och jag kommer nästa/Maria

Hipphipp hurra för du är så bra/ Johanna

Mycket kanske inte många fattar. Men dessa orden gör mig så glad att läsa:) Mycket av det som står i mössan är utkladdat, men det som fortfrarande går att läsa värmer så mycket:) Att ta studenten var något som inte går att jämnföra med något annat, det var så mycket känslor och upplevelser på en dag, och det var helt underbart!


Här hade man hållt på ett tag, bilden är tagen på Buddha. Visst var ringen fin jag fick av Nina och Madde? haha

RSS 2.0