Sanning

Jag har blivit tråkig, men ni har fan blivit tråkigare

Gårkväll

Igår var jag med Crille på fest/middag hos en arbetskamrat till honom. Har aldrig träffat någon av de han jobbar med innan. Eller jo, några få, men igår fick jag ansikte på några till av alla namnen han pratar om. Det var jättegod mat och trevligt folk. Skulle egentligen inte följa med, men sen sa Crille en sak så jag ändrade mig, haha. Detta hade jag i alla fall på mig igår, förutom att jag hade andra skor och lite annat smått och gott till.
testar mobilBlogga

Jag har hittat motsatsen till nedsläppt hår

Crille sa: Älskling, kan du inte ha nedsläppt hår ikväll?

Såhär ser jag ut ikväll:

Det var en gång..

Det finns en kille som heter Kim. Eller det finns många killar som heter Kim, det finns en del tjejer också som heter Kim, men den Kim jag pratar om är ruggit bra på att göra musik. Det är egentligen inte min stil på musik, men dessa låtarna är brraaaaa:) Keep up the good work!

haha:)






Vad tycker ni?

09:34

Madde ringer för att undra om jag kan ta mig till skurup för att gå och handla mat till henne. haha, hon är fan helt jävla underbar:) vafan Madde:)

Fiskgratäng

Jag har ätit fiskgratäng tre gånger denna veckan. Varje gång jag satt in den i ugnen så har klockan varit 20 i något. Typ 16:40, 14:40 och som idag 13:40. Rätt läskigt.

Dagens outfit haha

Idag har man jobbat, jippi! Kommer hem, hoppar i sovshorts.


Jag är fortfarande inte bloggsugen, ni vet.

Bloggpaus

We have just one world.
But we live in different ones.

Kenza

jaha, folks, Kenza vann priset som åretsblogg. och det var väll inte helt otippat. Jag vet att jag röstade på henne i allafall:) Men nu är det såhär att jag gick in på VR och tittade där de intervjuat henne och alla andra vinnare och jag blev helt chockad! Vem fan är det?! Jag tycker inte det låter eller ser ut som Kenza! Visst jag har aldrig träffat henne IRL, men så som jag fått en bild av henne genom hennes blogg så tänkte jag  "vafan är detta?". Mer än så tänker jag inte skriva om det, ni förstår nog vad jag menar om ni tittar på det.

Och Blondinbella, vilken röst! Jag blir galen haha. och hon bara pratar och pratar och den bara skär in i huvudet! aaaaaah.

Jag vet inte hur länge denna länken kommer vara aktuell, men ni måste bara in och titta vad jag pratar om! Sjukt!
http://www.veckorevyn.com/vrtv/2008/vr-tv-vinnaren-av-arets-bl/index.xml

Detta blev visst ett lite elakt inlägg men det var bara de jag tänkte på när jag såg videon och var tvungen att dela med mig av det. Jag har inget emot dem i vanliga fall, det var bara i detta klippet som jag bara tänkta whhaaaat?!  


Citat från mig på studenten:

Jag på champangefrukosten: jag tycker om att ta studenten, då kan man dricka champange på morgonen utan att folk tycker att man är konstig! det är great!


Denna hösten och vintern kommer jag ha dessa:

Jag älskar "uggs" och jag älskar gummistövlar. Denna höste och vintern kommer jag köra stenhårt på bägge! Det ända jag saknar som jag känner nu är ett par ljusrosa och/eller vita gummistävlar från tretorn. Men jag tror jag överlever utan.


Från arbetsförmedlingen

Hej Mikaela!
ursäkta att jag inte hört av mig. Jag har haft semester och alla som var under
20 år fick sin kallelse innan dess. De som är över 20 år få sin kallelse i
slutet av denna vecka.

Det verkar som de på arbetsförmedlingen inte tycker att det är viktigt att arbetslösa kommer igång. Hur kan man gå på semester i 4-5 veckor utan att sätta oss i någon syssla eller ens säga något? För mig är det jätteviktigt att få jobb, både för att jag flyttar om några veckor och för att jag verkligen vill jobba! Jag klarar inte av att vara arbetslös mycket längre till, det är så jävla tråkigt och jobbigt!

Ullared

Berättade jag att jag skulle till Ullared igår? Tror inte jag gjorde det. Jag var i alla fall i Ullared igår och vad jag gjorde där får ni gissa själva:) Jag och mamma åkte med en buss med lite olika folk från skurup och vi hade jätteroligt. Handlade massa vettiga saker till flytten och lite mindre vettiga saker.



Sen köpte jag massa julsaker och sånt också men det vill jag inte packa upp för det har jag lindat in så mjukt och fint.

Mest för min egen skull



Jag älskar live musik! Men ändå går jag så sällan och lyssnar och tittar på det. Men jag har redan bestämt att det ska vara mitt nyårslöfte att göra ändring på det. Så det 23 Januari ska jag till KB och se mustasch. Det är ju en suverän början tycker jag! Vet inte vem jag ska gå med eller något sånt, men det är ett senare problem. Jag gillar mycket musik som ingen annan jag känner gör så det kan ju bli ett problem. Men problem är till för att lösas så det är ju chill:)

Madde padde fisk

Nu åker jag till Madde. Ska spela tv-spel och tjocka oss. Min älsklignsMadde. Alltid lika roligt!


Känner ni igen er?

Loggar in på msn, tittar på alla dessa kontakter. Vem är alla dessa personer? Jag räknade precis hur många där är. 152 personer. Utav dessa pratar jag kanske med 10 st regelbundet. Max 10 personer. Vad gör de andra 142 där?

Sen de som känner mig vet att jag inte kan ta bort någon heller. Jag tänker "tänk så behöver jag säga något till dem någon dag" eller något sånt. haha, så jag får ha en msn fylld med personer som jag aldrig pratar med.



Jag vet också om att min lista är väldigt liten om man jämnför med många andra. Men jag tror att alla kan erkänna att de har många på sin lista som de aldrig pratar med. Hur många har du på din lista?

LIL WAYNE - A MILLI

I love that song! Dessa orden klingar fint i min mun hela tiden:

I'm Millionaire,
I'm a Young Money Millie in aire, tougher than Nigerian hair.


Du och jag <3

Trött

Trött Mikiz i en kass cam.


Idag gick jag upp i ottan för att åka hem till Jessica. Eftersom jag av någon anledning var upp halva natten så har detta varit en väldigt tramsig dag. Jag har skrattat så mycket att jag bara till sist inte orkat skratta så har mest skrikit som skratt. Eller nu känns det faktiskt som jag överdriver lite, men jag har i alla fall haft roligt, är trött och har haft problem med att skratta normalt idag.

How funky is your chicken? How loose is your goose?

Alltså detta är ju kvalitetssång! Detta har varit min favorit ramsa ikväll!

How funky is your chicken? How loose is your goose?


gaahd!

Jag kan inte sluta lyssna på denna låten! Jag har något sjukt för lil wayne, det är galet! den första ½ minuten är oslagbar!

Arbetsförmedlingen = bullshit?

För en månad sen skrev jag in mig på arbetsförmedlingen. När jag gjorde det sa min handläggare att de skulle höra av sig i veckan efter för vi skulle ha träffar och öva på att gå på arbetsintervju och sånt. Hörde de av sig? Nej det gjorde de inte! När jag hörde av mig för någon dag sedan så fick jag reda på att min handläggare är på semester till 13/10. Det är ju bra att alla som hon har hand om bara sätts på paus för att hon är på semester. Precis som att det är inte viktigt för oss att få jobb när hon ligger på stranden eller vad fan hon gör.

Jag skrev ett peronligt brev och CV nästan direkt efter jag skrivit in mig och min handläggare sa att det var perfekt skrivet och precis som hon ville ha det. Det brevet har jag skickat runt till ca 50 olika platser som söker folk, inte ett enda svar har jag fått!! Jag fick i alla fall komma på anställningsintervjuer när jag använde det brevet som jag skrev enligt mina egna regler.

Just nu vet jag inte varför arbetsförmedlingen finns. De gör absolut inget för mig. Jag vet inte om det är för att jag inte kostar dem något eller om de är såhär mot alla med tråkigt är det i alla fall. Det känns verkligen som att de skiter i vilket. Jag blir så arg när jag tänker på att de får betalt för att missköta sina jobb som de gör. Jag kan inte fatta att jag varit inskriven där i en månad och inte hört ett ord från dem förutom när jag tagit kontakt med dem!



Drömfrukosten just nu

Jag vaknar och är hemskt sugen på donken. En happy meal med beadipp. Gött, Gött.
 

Biotime

Ikväll tar jag mamma, pappa och Crille i handen och går på bio. Det ska bli mysigt med film och popcorn:) Filmen vi ska se heter righteous kill och är någon slags Thriller.


Tills mamma och pappa kommer hem från jobbet ska jag göra pizza till oss. Vi måste vara i stan vid 18:00 så det blir lite stressigt när de kommer hem vid 16:30.


Barnprogram


Vind, regn och kallt

Man märker hur ohärdad man är nu i början av denna kalla perioden. Det räcker att man har varit ute en liten stund sen fryser man som fan. Är detta för att man klär sig fel eller för att man är lite klen nu efter sommaren. Även om vi inte har haft den varmaste sommaren så har det ju defenitivt varit mycket varmare och mysigare än vad det är nu. Jag vill vara i värmen!

RSS 2.0