Min mamma har en svaghet

Första gången hon satte tänderna i en sånhär kaka blev hon fast. Hon tycker verkligen att de är svingoda. Jag själv är inte så jätteförtjust i just denna smaken, tycker att chokladen i nonstop är för stark. Men jag äter det ändå när jag är riktigt sockersugen.


Sixten

Min bror och hans familj åkte till usa i helgen. De villa att vi skulle passa deras kattunge medans de var där och visst ställde vi väll upp på det. Kanske var det i hopp om att vi skulle få extra fina suvernirer? haha, nä. Katten heter i alla fall sixten och är så underbart sällskaplig och mysig.


lek och bus.

Byxlös

Idag har jag bara städat, städat och städat. Jag är fortfarande inte färdig, men det kommer väll:) Det är faktiskt ganska roligt att göra det för jag har en nyfiken kattunge som springer efter mig och kollar vad jag gör hela tiden. Nu när jag sätte mig vid köksbordet så tog det två sekunder så låg han i mitt knä, så mysigt. Jag ska visa er honom sen.

Nu skulle jag inte bli förvånad om jag svimmar snart så hungrig jag är. så måste nog fixa mig något att äta.

Dagens tips: Ta inte på dig ett par förstora mjukisbyxor övanpå sidenshorts och gå ut och hämta posten med en kattunge i famnen. Ska du ha på dig den kombinationen så råder jag dig att ha händerna fria. Speciellt om det finns en misstanke om att det kan komma folk och se dig.

ETT RIKTIGT BRA TIPS!

Jag har precis tittat på en film och har snuskigt ont i huvudet för att jag gråtit mycket. Jag grät så mycket så att jag var tvungen att lägga på när crille ringde för jag fick inte fram ett ord. Jag kunde inte prata jag bara böla och böla! Helt sjukt. Jag tycker i alla fall att alla ska titta på denna filmen, många har säkert redan gjort det. Filmen jag pratar om är Love in manhattan. Just nu kan man se den gratis på cdon.com. Allt ni behöver göra är att gå in på www.cdon.com och bläddra nästan längst ner. Där finns det en rubrik som heter "bredbandsfilm" och där under finns filmen "Love in manhattan" också trycker ni bara på den så startar den. lätt och smidigt!


Skriv gärna och berätta vad ni tyckte om den när ni har sett den. Många kanske redan ha sett den?


Haleys kalas

söndags fyllde Haley 1 år. Fy farao vad tiden gått fort. I alla fall var ajg på kalas där i lördags, mysigt. Jag lånade med mig mammas kamera för att ta bra bilder, men som vanligt så gör jag sällan det.






Eftersom jag inte vet vem som tycker det är ok att vara med på bild här så lägger jag bara upp på haley, madde och nina. Mest för att

Sjuka saker händer när man sover

God morgon, god morgon!

Jag har inte sovit gott alls inatt, har bara haft mardrömmar! Jag drömde att jag och 100 andra var inlåsta i ett hus med massa rum i. I första drömmen var det 5 män som sprang runt och jagade oss och skjöt på oss och om vi lämnade huset så blev vi torterade. I den drömmen blev jag skjuten i båda axlarna men överlevde. 

I den andra drömmen så var jag i samma hus med samma folk och med samma 5 störda män. Fast här var de inte så sjuka så de trängde in oss i rum och skjöt utan i denna drömmen kunde man prata med dem fast man visste att de hade något sjukt på gång. Det slutade med i alla fall att alla 100 människor blev tvingade att gå högst upp i huset och sen tände de 5 männen fyr på huset där nere så stod de och tittade på när folk hoppade ut och dog. Jag vaknade precis innan Jag kom in i rummet som jag skulle hoppa ut från.

Nåja, idag ska jag i alla fall söka massa jobb. så jag har inte tid att sitta här och blogga inte!

Arvikafestivalen

Jag saknar arvikafestivalen. Jag hade så jädrans roligt där 2007! Köpte biljetter till årets festival också men de sålde jag och åkte till bulgarien istället. Nästa år ska jag defenitivt till arvikafestivalen!

Så jädrans fint!



Jag trivs.



Ja, jag mår så dåligt som det ser ut!

Så dålig att den blir bra!

Är det någon annan som blir sjukt glad av att höra denna låten? haha, den är så rolig:)

Grötigt

arbetssökarpaus! Nu är jag äntligen färdig med mitt CV på arbetsformedlingen.se. Det tog 2 timmar! Nu har jag bara alla andra jobbsidor kvar!! Men de ska jag vänta med tills jag får höra vad min handläggare på arbetsförmedlingen tycker om det jag skrivit.

Just nu sitter jag och äter gröt och ska läsa mina bloggar, har 73 olästa inlägg på bloggkoll. så jag har lite att göra nu under min paus:) Jag har minskat drastiskt på kanelen på gröten. Innan hade jag så mycket kanel att det brände i munnen och i halsen. Kanel i stora mängder är farligt.

Kundtjänst

Ni vet när man ringer till kundtjänster av olika slag så ber de en att man ska trycka in sitt personnummer "för snabbare service" sen när man kommer fram till kundtjänst så frågar de ändå alltid efter personnummer! Jag förstår det inte!

Arbetssökarmåndag med gråsugga i sängen

Jag vaknade inte på ett bra sätt idag. När jag vaknade till och hade planerat att somna om så tittade jag bara på kudden brevid mig och upptäckte en GRÅSUGGA! Så äckligt! För ett tag sen trillade det ner en stor spindel från taket ner på kudden brevid. Och då kan jag själv räkna ut att någon gång har det och kommer det trilla ner insekter i ansiktet på mig. Och vem kan sova med den tanken i huvudet?


Gråsugga. Usch!

Nu ska jag försöka glömma denna traumatiska händelse och söka jobb.

- Jag ska skriva nytt cv och personligt brev.
- Jag ska skriva in mitt cv på alla sidor som jag hittar som man kan skriva in sid cv på, tex poolia, jobbsafari osv.
- Jag ska söka jobb på platsbanken.

Ser ni vilken heldag jag har framför mig? Detta kommer ta flera, flera timmar! Men vad gör det, jag är ju arbetslös!


Skola

Saknar jag skolan eller inte?




Metallica

Just nu sitter jag och tittar på en Metallica dokumentär och har gjort det en stund. Jag verkligen älskar Metallica. Jag hoppas, hoppas, hoppas att jag kan få se dem live någon gång. Sist när de var i Sverige så var jag på arvikafestivalen. Jag hade den bästa tiden på arvikafestivalen, men ångrar mig ändå att jag inte åkte till Metallica i stället. Hoppas jag får chansen igen.

Aldrig nöjd!

Just nu hatar jag mitt hår! Det gjorde jag även på denna bilden när den togs, fast nu när jag tittar tillbaka så tycker jag att det var perfekt då.

Hur fan kunde jag inte gilla håret på denna bilden?

Söndag

Godmorgon!

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra. Vet inte ens vad jag vill göra. Borde tvätta. Borde städa mitt rum. Det får nog bli det. Vet inte om mina kära systrar ska komma hit idag. Det var snack om det igår. Det hade ju varit roligt om de hade gjort det. Nä, nu ska jag nog gå upp ur sängen, kan ju inte ligga här hela dagen.


Maddes mamma hade så mysiga valpar

Vilken dag, och den blir nog bara bättre

Nu har jag nästan precis kommit hem. Har varit i Rydsgård och hälsat på maddes mamma och i Trelleborg och tittat på lägenheten och promenerat lite. Lägenheten var verkligen jättemysig. Det kommer nog ta några månader innan man får fint där, men det gör inget.

Söta Haley.



Söta valpar.

byebye

Nu åker jag hem till Madde och Haley. Tänkte först gå bort om till blomsteraffären och handla en blomma till hennes mor, men Madde skulle göra det på väg till tåget så då väntar jag också tills då. Ha en bra dag vi hörs senare

Bo

Jag kommer inte ihåg om jag visat er de skitstora geting/bi-boet som Bengt har i en utav sina friggebodar. men här kommer i alla fall bild igen. Det är sjukt så stort och fint det är. Det är lätt det finaste jag har sett!

Sjukt!

Blandat

För det är ingen vanlig dag, för det är Maddes mammas födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Nu på morgonkvisten så körde Crille in om mig och lämnade av mig eftersom jag sov hos han inatt. Han ska iväg och spela golf på en bana som ligger utanför skurup. Och om det blir som jag och Madde bestämde igår så ska vi till hennes mamma i Rydsgård och gratulera henne och titta på hennes valpar. Hennes mamma har fullt upp med valpar och hus så hon hade glömt att hon fyllde år. Det är galet! Så nu sitter jag och hoppas på att madde ska ringa snart. kanske inte så troligt med tanke på att klockan är 07:00, men jag är sjukt pigg!

I eftermiddag ska jag och Crille åka till Trelleborg och titta på lägenheten och mäta och sånt. Vi får väll även ta en liten promenad i Trelleborg så jag kanske kan se vilken stad jag ska flytta till, jag har ju som sagt nästan aldrig varit där förr.

Här är förresten de 3 sista bilderna på lägenheten:



Filmkväll



Nu sticker jag hem till Crille om en stund för att titta på lite film. Hoppas alla får en trevlig fredagskväll!

Nyduschad och scrubstime

Nu har jag precis tatt en lång och härlig dusch. Jag älskar att duscha länge och varmt:) 
Nu ska jag titta på de sista scrubs avsnitten i säsong 5. Vi hörs senare!

Jag måste sluta med detta..

Jag älskar låten.
Jag älskar klänningen.
Jag älskar hennes energi.
Jag älskar hennes röst.


Mange Schmidt - Inget att förlora

Kan faktiskt inte svara på varför jag gillar denna låten. Tycker den är härlig. nynn-vänlig:)


Gulligt

Igår åkte min mamma till sthlm vid 05:00 och kom hem igår vid 22:00. Hon var där i något jobbärende och gullig som hon är så handlade hon något till mig. Jag älskar när folk handlar något till mig. Eller gör något till mig. I love it! Spelar ingen roll om det bara är något litet värdelöst. Bara att någon gör det visar att de har tänkt på mig. I alla fall så var hon inne i en affär på centralstationen som heter LUSH, det är typ en affär med massa tvålar och sånt tror jag. Hon köpte i alla fall en jätte go tvål och en liten lipbalm till mig. Så gulligt!




Gulliga mamma:) Fast jag tycker att det är lite elakt att jag aldrig får följa med till sthlm. Jag har aldrig varit där och vill så gärna. Fast jag tror inte det hade varit så roligt att sitta med henne i möte hela dagen. Jag lovar mig själv att under 2008 eller 2009 ska jag åka till sthlm.

Lykke li - Little bit



"I'm too proud, for love
But with eyes shut It's you I'm thinking of"

Idag blev det visst många videos:)

Mustasch

Hello:)
Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag och pappa har ätit, handlat lite verktyg och han har handlat en ny golfklubba. Det har varit jätte trevlig. Älskar att umgås med mina föräldrar!

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, på denna:

mmm

Jag hoppas alla kan förlåta mig för att jag tjatar om denna videon. Kan inte släppa så jävla het lil wayne är i denna. Jag vet att alla är så jävla trötta på låten.



Jag är kär.

Jag skrattar fortfarande..

Vissa grejjer kan jag skratta åt hur mycket som helst. Det är ingen som förstår varför. Okej, jag kan erkänna att detta klippet inte är lika roligt som det brukar vara. Men alla andra grejjer som det hölls på med där nere är fortfarande så roliga så jag börjar skratta när jag tänker på dem.



Jag saknar verkligen Bulgarien. Inte den Bulgariska maffian, inte den äckliga maten, inte ond solbränna utan allt det där andra. 

http://zikim.blogg.se/2008/august/bulgarien.html#comment

http://zikim.blogg.se/category/utomlands.html

Dormy

Det var en väldigt konstig dag i går. Fylld med alla möjliga känslor. Konstig. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. SÅ jag låter bli.

Idag ska jag bara med pappa till dormy, han ska handla någon ny klubba. Jag har någon slags sjuk hat-kärlek till den butiken. Älskar att gå där och bara titta på alla idioter som verkligen älskar golf, jag menar, what´s up with that? Sen tycker jag det är så jävla tråkigt där så jag stressar alltid dem jag är där med och ändå envisas jag med att jag ska följa med varje gång.

woohoo:)

När jag var ute och hämtade posten idag så hade jag fått 2 brev från arbetsförmedlingen. I dem så var där information om 6 jobb de tyckte jag skulle söka. Som jag var lämplig för. Hur gött är inte det? Så skönt att slippa bläddra sida efter sida på platsbanken efter jobb som man kan söka. Det är det som är det jobbiga med att vara arbetssökande tycker jag. Så tack arbetsförmedlingen för att ni har tagit ut några till mig:)




Arbetssökardax!

BINGO!

Jag mår lite bättre idag, så jag och mamma har varit iväg och spelat lite bingo. Det gick väll inget vidare, men det var roligt:)



Melinda, vad är din bloggadress? Jag kommer inte ihåg:/


3 bilder på lägenheten

God morgon!

För ovanlighetens skull ska jag titta på scrubs. Har jätte mycket kli i halsen så har knappt kunnat sova. Tänkte visa tre till bilder på lägenheten. Idag är det 2 månader tills vi får nycklarna.







Jag tror alla kan hålla med mig om att badrummet är hemskt! Vissa grejjer i köket är inte så roliga heller, men badrummet slår allt! Men där är ändå så fräscht så man kan bo där så vi ska vänta med att göra om. och sen ta ett rum i taget. Men jag vägrar låta badrummsskåpet sitta kvar!!!


Detta suger!

Just nu ligger jag i soffan och tittar på scrubs. Crille kom med säsong 3 igår:) Jag har knappt sovit något inatt för jag har haft något utslag. Jag har läst runt lite på intrenet och jag tror att det är nässelutslag. Det kan lika gärna vara något annat men det liknade väligt mycket nässelutslag. Det har varit riktigt jobbigt! Just nu känner jag inget så det är skönt. Jag ska äta lite frukost sen ska jag nog försöka sova.

Jag räddade den

Ni vet ju att jag la ner en chipspåse på golvet så musen skulle få lite mat. När musen var i påsen så öppnade jag fönstret och kastade ut den. Alltså inte bara musen utan hela påsen.





Ser ni så söt den är:)

Mus

Nu när jag låg här i sängen och tittade på scrubs så märkte jag att något rörde sig i ögonvrån. Jag vände sakta på huvudet och såg att det var en liten, liten mus som gick på mitt golv. Samira är inne men jag har inte hjärta att visa henne den. Jag låter den leva, jag vill att den ska leva. Jag har lagt ner chipspåsen på golvet så den kan få lite mat. Finns det inte musfällor som inte dödar musen utan bara fångar den?

chips

Det blev verkligen en stoooor chipspåse i förra inlägget:) Då ska ni bara se den jag har här!!

Stackare

Idag är det extremt synd om mig! Jag är jättesjuk! Eller jag är kanske inte jättesjuk men det känns som hela världen rasar när jag är sjuk. Ungefär som när män blir sjuka. Även ifall man är fullt medveten om att man har smittat dem med samma sak som man själv hade så är det 1000 gånger värre när det når dem!! . "det har aldrig funnits någon som mått så dåligt som jag gör nu.."  Jag har i alla fall bäddat ner mig i sängen med en stor kopp te och nu ska jag titta på scrubs. Crille var så gullig och kom hit med säsong 2 av scrubs igår, så jag har lite och göra idag. Man får lov att äta chips till frukost när man är sjuk..

myskatt

Så kelig som Samira är i dag har jag aldrig sett henne förr. Jag får inte skriva på datorn, då går hon upp och stället sig ivägen så det inte går. Hon bara springer runt mig hela tiden. Detta är absolut inte likt henne, hon är inte så alls!



Jag ska flytta..tror jag

Jag sitter och stirrar på skärmen, ser hur bilderna på lägenheten byter av varandra. Känner hur paniken inom mig växer. Tittar bort i någon sekund och känner mig som vanligt igen. Vänder tillbaka huvudet mot skärmen och ser bilder på vad som ska föreställa mitt blivande hem. Den 15 november ska jag bli en hamster i en bur.

Jag är rädd, glad & ledsen. Jag kommer sakna mamma och pappa så det gör ont i hela kroppen! Och jag undrar hur länge mamma kommer hata mig för att jag flyttar hela vägen till Trelleborg..? Men du mamma, vad tyckte mormor när du flyttade hela vägen ner till Skåne? Jag tycker nog det är lite värre.. eller?

Den största frågan av alla är; kommer jag hitta något jobb snart? Jag har nämligen hört att det kostar pengar att leva. Vet inte var jag har hört det, men det är nog sant. 



 


Haley

Nu ligger jag i sängen och kollar på bilder på Haley. Jag saknar henne jättemycket. Tycker om henne så mycket! Tycker hon är så mysig när hon klättrar och klänger och snackar om massa saker som man inte förstår. Hon är så söt när hon ser ut som hon är riktigt arg och bara sitter och pratar och pratar precis som hon har något jätteviktigt att säga också förstår ingen henne. Hon är verkligen så jävla underbar! Vill inte åka dit och hälsa på nu när jag känner mig sjuk, det hade varit lite elakt att dra ner Haley i det fallet. Ja, det är iofs elakt att smitta Madde och Klasse också:)


Så liiden:)


Sötnöt!


Mina favorittjejer:)


ALLA MÅSTE SE DETTA!!



Fy fan vilka sjuka människor! Titta verkligen på detta klippet och förstå att det finns sånna här människor. Tänk vad de gör mot sina barn. Tvingar dem att tro på deras skitsnack!

Gissa vem som har blivit sjuk!?

Det har jag! Jippie!! Usch nä, detta var inte alls roligt!! Fast det är ju bättre jag är sjuk nu än om jag får något jobb och ska vara sjuk då. Nu när jag ändå går hemma så kan jag ju ta nästa års sjukdommar nu. Vem ringer man för att fixa det?

Nu ska jag gå upp och göra lite te, sen ska jag bädda ner mig i sängen igen och kanske titta på någon film. Jag verkligen älskar konceptet "bredbandsfilm"!

Anställningsintervju

Nu ska jag snart iväg på anställningsintervju. Eller snart och snart. Jag ska vara där 15:45 men tänkte ta en runda i stan först. Kanske äta något för ovanlighetens skull:p Kanske tar en bakad potatis på grafitticafe, det har jag ju aldrig gjort innan. Förutom alla andra gånger jag varit i stan. De är så jävla goda!!

Fucktard, som en vis man brukade säga

Jag tror att alla har en sån här inom sig.


Jag bor på lannet

Jag tänker mycket på hur det kommer gå för mig att bo i lägenhet. Jag älskar lägenheter, i alla former, men jag vet inte hur jag kommer klara av att bo i en. Jag har ändå bott på landet i 7-8 år tror jag och innan det i Rydsgård (nästan som att bo på landet). Jag hoppas det kommer gå bra för jag älskar verkligen lägenheter, speciellt de som är lite udda och gamla.

Ibland när jag sitter hemma hos Crille, på hans balkong så ser jag de lägenheterna mittemot och de som bor där och jag tycker ofta synd om dem. Jag tycker de ser ut som hamstrar. De har fått sin låda och bo i och sen bor de där. Jag vet att det inte är så men ibland tänker jag så. Jag tror säkert de trivs, annars hade de väll inte bott där. Men nu är frågan, hur ska det gå för mig att bli en hamster i en låda?


Ena köksfönstret där jag bor nu. Tänk att byta bort den vackra bilden mot en gata med massa bilar och massa andra hus.

Stadig Frulle


proviva jordgubb, mjölk, mackor med kaviar, havregrynsgröt med mycket (skit mycket) kanel och mjölk.

Jag tror inte jag kommer orka hälften av detta men jag ska försöka i alla fall:)

Lägenhet

Hon kvinnan hörde av sig igår från den lägenheten som vi gillade så mycket. Hon var ju helt yr! Hon sa att mäklaren hade sagt att den är värd 600 000:-.
 
Då är jag ledsen att din mäklare är hög, för din lägenhet kan omöjligt vara värd 600 000:-. Denna lägenheten är alltså helt orenoverad, ganska liten osv. För ett tag sen tittade vi på en som låg exakt lika centralt fast var helt nyrenoverad som var värderad till 450 000:-. Men det var ändå gulligt att hon försökte, haha.

Men i slutet av samtalet sa hon att mäklaren skulle komma igen i slutet av veckan och göra en ny värdering för den förra hade mäklaren bara gjort snabbt. Jag har aldrig sålt en lägenhet, men så vitt jag vet så är det ganska onödigt att ha 2 värderingar, om man inte gillar att betala mäklare. Synd att hon är så full i skit när hon har en lägenhet som jag vill ha:)

Crille gav sig in i en budgivning igår på en 2:a i centrala Trelleborg så de får vi se hur det gå idag. Jag har inte tittat på den IRL, men jag litar på att han inte köper en kass lägenhet. Även fast jag är lite orolig för att jätte många håller på att sälja i det huset just nu så jag ska nog undersöka hur föreningens ekonomi är.

Bloggkoll

Jag har varit medlem på bloggkoll ganska så länge men jag har inte börjat använda sidan på allvar förrens nu på senare dar. Jag tycker att det är super bra om man följer många bloggar! Just nu följer jag ungefär 20 bloggar och det lär bli fler. 




Följ min blogg med bloggkoll

Tavlor

Nu har jag bara tre tavlor kvar här hemma utav de jag målat. Jag gillar bara en av dem, kan ni gissa vilken? 1 , 2 eller 3?


Samira

Just nu ligger Samira och bara njuter i sin säng på klättersaken. Hon trivs så bra där, förutom om man råkar putta till ställningen så allt rör sig:)


Hon ser alltid så skallig ut på huvudet. men det är hon inte, det är blixten som är dum.

Lite till grejjer

I helgen kom jag och Crille iväg till IKEA för att handla tallrikar. Vilket helvete! Jag hittade inga som jag gillade! Jag har hittat i andra butiker som kostar typ 1000 kr per tallrik och vem har råd med det nu när man ska köpa allt annat? Så de får bli senare. Nu nöjde vi oss med vanliga, hög blanka, vita, runda. tråkigt, men det fick bli så.


Man ska ju bara äta från dem.. varje dag..dag efter dag..efter dag..


Lite trattar, äggdelare och pizzasak

Maskerad

När jag gick i gymnasiet så anordnade skolan en julfest. För att festa till det lite så hade de den som en maskerad och den bäst utklädda vann något och alla som var där fick rösta. Jag var utklädd till en julgran och jag vann:) Min utklädnad var så jädrans perfekt. Jag hade mörkgröna kläder,  virade in hela mig i glitter och ljusslinga (som gick på batteri) och röda julgranskulor hängde jag lite överallt. Och givetvis hade jag en stjärna på huvudet. Tyvärr har jag ingen bra bild sen denna kvällen, hade bara en jag tog i camen på kvällen när jag kom hem och där ser men inte min kropp:/


Kommer inte ihåg vad priset var, men det var nog inget speciellt. Hade inte behövt något alls för det var så ruggit roligt att vinna för att folk uppskattar min kreativitet:)

Samiras nya leksak

Mitt kitte Samira fick en klättersak för några dagar sen. Jag trodde inte att hon skulle gilla den eftersom hon är ute så mycket och får sina behov tillfredställda i träd osv. Men det visade sig att hon älskar den:)


The end

Nu har jag bestämt att min bloggpaus är slut. Många visste kanske inte att jag hade en bloggpaus, men nu vet ni:)

Idag har jag varit hos Madde och Haley, det är alltid så mysigt där. Haley är så jädrans goo:) Tog tyvärr inga bilder för jag hade inte kameran med mig, men hoppas att det inte dröjer så länge till nästa gång jag ska dit och då ska jag ta massa bilder. Målade även en tavla till Madde och Haley hela dagen igår, men jag hann inte fotografera den heller så den får ni se efter nästa gång jag varit där. Men min paparazzi-pappa smög in och fotograferade mig när jag målade.

RSS 2.0