-Mobilbloggar- sova, sova, sova. . Det är det ändå jag kan t

Img71C80010.jpg
-Mobilbloggar- sova, sova, sova. . Det är det ändå jag kan tänka på! Här är det Filmkväll, men jag är sjukt trött. Det är dumt att fredagar är så dryga. Dumt att gå upp så tidigt:) men men:) nu ska jag försöka hålla mig vaken en stund till kommer nog slockna sätt snart:) god natt

Heeii

Nu är jag hemma hos Crille. Denna dagen har varit som andra fredagar. Mycket lektioner. Men nu är det helg så det är skönt:) Ikväll ska vi ha filmkväll:) mysigt:) Vi hörs senare

Godmorgon

Tro det eller ej men jag är uppe nu och nyduschad:) Vaknade klockan 5 och vågade inte somna om för då vet jag att jag hade sovit för länge. Duktigt Mikiz:)
 
Det blev aldrig att jag träffade Sara igår. Hon har ju varit i Italien och jag tror inte flyget var försenat eller något sånt, det var tåget från Danmark till Malmö som lekte med henne. Så det blev att jag åkte till Skurup när jag hade kollat färdigt i affärer. Då åkte jag en sväng till Madde & Haley (&Klasse). Det är sjukt vad fort Haley växer. Det är bara mer och mer människa av henne varje gång jag träffar henne. Och det är så störigt att jag inte har en dag ledig i från skolan som jag hade förra terminen. Men får bli bättre på att planera så kan jag nog hitta en ny dag att åka dit. Kanske Onsdagar, då börjar jag ju inte förrens 14:00. Men den tiden innan där brukar jag plugga mycket. ajja vi får se:) Här är i alla fall bilder på 2 saker jag köpte igår:

Skor, Stadium, 199:-
image197

Byxor, bikbok, 99:- (galet bra pris, dock såldes de utan knapp så därför det billiga priset, har satt i ny knapp själv)
image198

Jag älskar att fynda. Det känns så bra att göra det, kvittar hur mycket pengar man har. Det känns så rackarns bra att komma hem med ett par övermysiga bralls för 99 :-. Jag har velat ha sånna skor innan också och har varit överallt och tittat men inte hittat några jag gillar så hittar jag dessa för 199:-. Jag brukar inte köpa skor som är så mycket dyrare. Händer väll en gång om året att jag köper några som kostar mer än 300:-.

God natt!

Jag som var så duktig och fotade vad jag handlat idag, så dog batterierna:( de tar ett tag att ladda dem så jag väntar tills imorgon att ladda upp bilderna. Ska gå och lägga mig och öva på Filosofi provet som jag har imorgon. God natt!

Hello

Blogg:)

Nu sitter jag vid datorn och har betalt räkningar:( Tråkigt! Tänkte bara kasta in ett inlägg nu när jag satt här så ni vet att jag lever:)

-Mobilbloggar- hej Bloggen! nu har jag precis varit och blivit sminkad.%

Img1F03033C.jpg
-Mobilbloggar- hej Bloggen! nu har jag precis varit och blivit sminkad. Ångrar mig att jag inte tog massage eller något för mitt Presentkort. visst Det kändes Lyxigt att bli sminkad, men lärde mig inget nytt:( så nu sitter jag här på Espresso house på caroli och äter deras över goda Scones. Jag kan garantera er att just nu är det bara tjejerna på industrigatan som är mer sminkade än mig:) alla stirrar men det gör mig inget:) nu ska jag gå och titta i lite affärer, ska försöka undvika speglar så kanske jag glömmer hur jag ser ut:) vi hörs sen. Puss

Torsdag

Hello bloggi!

Nu sitter jag i skolan igen. Det var jätte fint väder när jag gick till skolan idag. Men nu när jag tittar ut så ser det inte så fint ut längre. Hoppas de blir bättre snart igen!

10:50 ska jag ta bussen in till stan. ska ju på "makeup makeover" idag. Är faktiskt inte på humör för det men det går inte att boka om tiden så får göra det idag ändå. Efter det är klart ska jag gå i stan lite och sen träffa Sara och fika. Jag är sjukt sugen på bakad potatis på graffiti cafe. Men där är inte så mysigt men vi får se.

Nu ska jag gå och läsa "ett öga rött" färdigt. Har typ halva kvar, men nu har jag kommit igång ordentligt. att Det gäller smida medan järnet är varmt, eller vad är det man säger? :)

Jag ska bli bättre på att bildblogga för jag vet att det är det som är roligt i en blogg, jag menar vem bryr sig om vad där står? ;)

Puss ♥

-Mobilbloggar- hej Bloggen:) ligger i sängen och ska sova nu. Orkar%

Img2F130386.jpg
-Mobilbloggar- hej Bloggen:) ligger i sängen och ska sova nu. Orkar inte hämta datorn så jag Mobilbloggar istället:) bilden är från Vaxningen tidigare i kväll, vet inte om man ser så bra, men men. Nu ska jag sova i alla fall, är jätte trött! Vi hörs imorgon. God natt puss

Vax

Nu är jag hemma hos min syster. Tittar på när hon vaxar Crilles bror:) Det är roligt att se:) wiie. har glömt min digitalkamera hemma:( Bloggar nog mer sen när jag kommit hem

Konstigt

Vår ordinarie lärare på mediapaktet är hos läkaren idag så vi fick en annan. Nu halv 4 sa han till oss att vi fick packa ihop för han skulle vidare och ha annan lektion så han var tvungen att låsa vår sal. Vi försökte övertala honom att vi fick stanna. Ja, jag vet, de låter sjukt konstigt men vi ville inte gå. Vem tackar när till att sluta en timme tidigare? Jo vi i mediapaketet. haha helt galet! jaja, men han gick inte med på det så nu har jag slutat. Längtar tills Eva är tillbaka så hon kan plåga oss fullt ut i alla timmar! Jag har mycket annat att göra så det var ju bra att jag slutade nu. Nu ska jag nog gå och sätta mig i soffan och plugga på Filosofi provet som jag ska ha på fredag.

Ska inte till skolan imorgon. ska iväg på "makeup makeover", det är typ en timme man blir sminkad och sånt. De lär en vilka färger och sånt jag ska använda.

Puss ♥

Mediapaketet

Ja, då sitter man här igen. Just nu gör vi dvdomslag i indesign. Det är faktiskt rätt kul. Men det är jobbigt för jag vet inte vad jag ska skriva. Men får väll hitta på något.

Onsdag

Nu är jag i skolan. har nästan precis kommit hit. Har suttit och läst lite om rånet som inträffade på en bingohall i Malmö. En vän till mig har nästan precis börjat jobba där, fy fan vilken otur. Vi satt och pratade om hur sjukt det är med rån och sånt och sen är hon med om det. Vilka jävla idioter tycker jag! Alltså rånarna. Jag tycker så synd om folk som måste vara med om sånt, det är många som får men för livet efter det. usch!

När jag kom hem igår efter varit hemma hos Crille och i stan så var Tina där. Hon har börjat sin utbidning nu. Vet inte riktigt vad det heter det hon utbildar sig till men det är med hud, smink, färgning av bryn och fransar och sånt. Igår lärde hon sig att färga ögonbryn. Hon gjorde det på mig. Jag var rädd först, men sen litade jag på henne. Och det blev faktiskt jätte bra. Lite för mycket svart men det var ok. Jag är mer rädd för när hon ska lära sig färga fransar och hon ska göra det på mig. läskigt!!

Nu ska jag göra något annat! puss

God morgon

Nu är jag uppe! Har försovit mig så har egentilgen inte tid att sitta här men de gör jag ändå. haha, nää, men jag ska ta tåget lite i 8 till Svedala å då ska jag hem till Jessica och äta frulle. sen ska jag till skolan så bloggar mer då:)

Puss

Tisdag

Nu har jag nästan precis kommit hem till Crille. Har varit och tränat yoga i skolan. Första gången i hela mitt liv. Fy fan va nice de var! Det ska jag göra igen! Rekomenderas starkt! Det var jätte härligt och jag tror bara de blir bättre efter varje gång när man kan lära sig att kontrolera andning och sina tankar.
Nu ska vi snart till Svågertorp och äta och se om vi hittar något roligt!

Vi hörs senare

Skolan igen

Det blev visst inte så mycket bloggande igår. Somnade som en stock vid 21:00 typ. Ja, jag missade 2 och en halv man:( Det har aldrig hänt förut så ni förstår hur trött jag var! Men idag är en ny dag. Idag är det tisdag. En dag närmare påsklovet. En dag närmare sommaravslutningen (då jag slutar denna skolan föralltid:)).

Nu ska jag plugga lite spanska sen måste jag väll plugga på provet på fredag. Det är nog inte så svårt. Sen har jag prov på Måndag också. Men jag tror jag väntar med att plugga på det tills i helgen annars rör jag bara ihop allt.

Vi hörs sen♥

Apoteket

När jag var på apoteket idag så passade jag på att köpa mousse till att tvätta ansiktet med och dagkräm. Hoppas det är bra. Det ser bra ut:D ajja 135:- kostade det.
image194

Madde berättade idag att de blir ladysafton nu i Mars förhoppningsvis:) Jippi, det är efterlänktat.

Skola

Nu är jag i skolan. Har precis haft spanska. Det var faktiskt en av de bästa spansklektionerna på länge. Kanske var det för att vi var så få så man kunde får mer hjälp osv. Hoppas det blir så fler gånger.

Nu är jag jätte hungrig. Vet inte om jag ska gå till pastamannen och köpa nu eller om jag ska vänta en stund. Har nog ingen att äta med nu. Men de brukar inte göra mig något att äta själv. Det är faktiskt rätt skönt. Ja, jag går nog nu. Är jätte hungrig!

I em är det Mediapaketet i 5 timmar. Jag kommer smita ifrån en stund ska iväg. Det tar kanske en timme, men jag missar nog inget. Så det är bara 4 timmar lektion för mig där idag:D Men det är tråkigt att Hanna (min mediapaketvän) sviker mig nu i 5 veckor eller något. Depp! men men det kommer ljusare tider:)

Vi hörs sen, nu ska jag gå och äta mexicanapasta:) mums

Paus!

Nu är det reklam i i en annan del av köping , så jag puttade bort Crille från datan så jag kunde kasta in ännu ett värdelöst inlägg innan jag somnar. Men värdelöst inlägg menar jag inget illa. Vad vore bloggar utan sånna inlägg? :)

Jag är trött som få just nu. Ska upp tidigt imorgon. Hade tänkt gå till skolan vid 7 så jag kanske kan göra något flitigt innan alla lektionerna börjar. För jag har då inte brist på saker att göra.

vi hörs imorgon, god natt♥


Spanska

Nu är jag äntligen färdig med läxan. Har bara lite jag ska läsa, men det gör jag ikväll innan jag ska sova. Är ganska tom på blogghet idag, tyvärr. Men det går ju upp och ner. vi hörs sen!

Lovet slut.

Usch, ja, nu är det slut. Tillbaka till skolan igen. Men på ett sätt känns det bra. Det är som sagt närmre slutet då. Alltså slutet av pluggtiden. Så skönt:) Det är bara till att bita ihop, som pappa brukar säga;)

Idag blir bara en slappedag. Har precis duschat och klätt på mig pjamas:)haha:) Hade behövt göra spanska men kommer inte ihåg vad läxan var och skolsidan klyddar:/  får vänta och se om de går sen.

Vi hörs sen!

-Mobilbloggar- hej Blogg:) sitter hemma gör Crille med Crille, M

Img21A0702.jpg
-Mobilbloggar- hej Blogg:) sitter hemma gör Crille med Crille, Melinda, andy, alex och andy. Dricker gott vin. Det är jätte gott:) vi har varit och ätit på svea. Mmm:) kommer nog inte blogga mer idag, men vi hörs imorgon! God natt

Amen

Nu har jag precis tagit en tupplur. Startade datorn för att läsa om mina 2 favoritbloggar är uppdaterade. Inget. Inte ens ett tecken på liv på hela dagen. Jaha, de har kanske något bättre för sig än att underhålla mig (&många fler). Jag följer inga serier på tv eller så, men jag är typ beroende av att läsa bloggar.
Jisses vad jag bloggar om bloggar idag:)

Blogg

Vaknade 07:00 idag. Sova länge är inte min grej nu förtiden. Har klickat runt lite i bloggvärlden. Har 2 favoriter som jag läser dagligen. Flera gånger om dagen om det är möjligt.

Nu ska jag och mamma vara hurtiga och gå ut och gå. Hoppas vi inte blåser iväg. Har stormen slutat? Det kanske man borde ta reda på innan man går ut.

Bloggar jag inte sen så är jag bortblåst. ha en trevlig morgon!

Fredagsmys

Denna kväll har jag inte gjort så mycket. bara varit hemma och myst:) Jag har spelat kort med mamma, tittat på på spåret, tittat på Robins. Nu är Crille här och vi ska nog bara umgås. Vi är båda ganska trötta så det blir nog tidigt i säng idag.

God natt ♥

Kryllkatt

Fan vilken underbar katt jag har! Hon kom precis upp här till mig i soffan och myser med mig:) hon e så go, min underbara prinsessa♥
image191

Kärleksmums

Ja, då var de klara. De blev inte lika bra som förra gången. men ändå goda:)

Mitt recept på kärleksmums:

Grädda nederst 10-15 min
225 grader

Till kakan:
150 g margarin
2 ägg
3 dl socker
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
1 ½ dl mjölk
4 dl vetemjöl

1. Smält margarinet & låt svalna
2. Vispa ägg & socker pösigt
3. Tillsätt bakpulver, vaniljsocker & kakao
4. Tillsätt mjölk, mjöl & margarinet
5. Bred ut smeten i en smord långpanna

Till glasyren:
50 g margarin
3 msk kaffe
1 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
3 dl florsocker
lite kokos (bestäm själv)

1. Smält margarinet
2. Blanda i de andra sakerna (för att undvika klumpar använd sil)
3. Bred ut på kakan (vänta helst tills kakan är kall)
4. Strö på kokos

image190

Bak!

Hello Blogg;)
Nu är bagaren igång igen! Idag är det kärleksmums som gäller! Hoppas de blir lika bra som förra gången, för då blev dom super goda! De ser ut att bli lite tunnare idag. Men får se sen. Nu ska jag gå och ta ut bottenen ut ugnen. Bildbloggar sen när de är klara!
Puss

Fredag

Vaknade precis nästan av att en katt hoppade upp och var myssugen. Nu har hon somnat och kvar ligger jag vaken. Hon är så jädrans söt!

Jag har börjat slarva med bilder, men det har sin förklaring. Jag har uppladdningsbara batterier till min kamera. Crille spillde vatten på laddaren för några dagar sedan så jag har inte vågat stoppa i laddaren i väggen. Men ska nog våga idag. Jag antar att det inte är någon fukt kvar där i. Jag har försökt köra kameran med vanliga batterier, men då bara dör den. 

Jag har lite ont i magen för att det är Fredag. Det betyder att mitt lov är slut nu. Lite bra känns det ju, för då är det närmare sommaren och då slutar jag skolan!! Så det känns ju bra!

Jag har inga speciella planer för idag. Jag ska nog klä på mig och gå ut och gå en lång runda. Det har varit mysigt. Men det är säkert kallt som fan ute. Hade det varit finare väder så hade jag varit sugen på att gå till Skurup bara för att handla bullar eller något annat värdelöst. Men jag hör att det blåser mycket så det vågar jag inte ge mig på idag.

Ett STORT grattis till mitt hjärta som fyller 20 idag. Grattis på födelsedagen Maria♥
image189

-Mobilbloggar- jag och jessica sitter och spelar Tärning. Detta är ett

Img744805A0.jpg
-Mobilbloggar- jag och jessica sitter och spelar Tärning. Detta är ett av jessicas verk:) haha puss

-Mobilbloggar- hej:) just nu är jag och jessica och Matar Ankorna.%2

Img673B04AC.jpg
-Mobilbloggar- hej:) just nu är jag och jessica och Matar Ankorna. Haha de får Pepparkakor, kex, Cornflakes och pommes:) de gillar det:) nu ska vi baka. Kram

Sool

Nu har jag nästan precis kommit hem till Crille. Vi har varit och solat. Det var jätte skönt:) Eller ja, jag solade och han satt brevid.  Nu ska jag titta på Brokeback mountain. Nä, har faktiskt aldrig sett den. Crille ska titta på fotboll, så jag passar på nu. Han vill inte se den. Ska först in och duscha sen är det filmtime.

mums & mys

Nu ska jag äta kanelbullar & titta på hundtricket:)

image185image186

Arvikafestivalen

Det hände igen. Jag glömde bort arvikafestivalen ett tag. jag har ju redan köpt biljett så det är kanske därför jag chillar. Jag var i allafall inne på arvikafestivalen.se precis och såg att där var massa nya bandsläpp. Håkan hellström bland annat. Jag trodde ärligt talat inte att han höll på med musik längre, men det gör han tydligen. Jag gillade hans musik när jag var yngre så kanske jag gör det fortfarande. Även Kent kommer. Och jag ska erkänna att jag har lite Kent på min mobil. Nej, jag skadar inte mig själv, Nej jag vill absolut inte ta livet av mig! Vissa låtar ifrån Kent är faktiskt riktigt bra! och det måste vara fler som tycker det eftersom det var det mest önskade bandet på hela festivalen!
Jag röstade inte på Kent, Jag röstade mest på band som aldrig skulle komma dit, men i allafall:) Självklart röstade jag på dem som mitt hjärta slår ett extra slag för, Metallica♥. System of a down har också en speciell plats i mitt hjärta, så de fick också en röst:) De andra tre banden/artisterna jag röstade på kommer jag inte ihåg, jag vet bara att jag röstade på något för Crilles skull. Typ 50 cent eller ngt sånt, hahaha:)

Jag längrat sjukt mycket till sommaren och arvikafestivalen! Givetvis längtar jag till allt annat roligt som sommaren har med sig. Sommaren 2007 var en skit bra sommar, sommaren 2008 ska slå den:)

image184

Bilden är från arvikafestivalen 07. Crille är på partyhumör, och jag sitter och lider för att jag hade lite för mycket partyhumör dagen innan;)

Presentkort

När jag tog studenten fick jag ett presentkort av min syster och hennes kaar. Det är ett sånt upplevelsepresentkort, där finns jätte roliga saker att göra. Bla. provdykning, massage, vattenskidåkning, gokarting, make up makeover + mycket annat. Jag ringde dit första gången för typ 4 månader sen och ville boka make up makeover och då säger de att de ska skicka ett mail till mig med tid osv. Det kom inget mail. Efter en månad eller 2 ringde jag igen, de skulle skicka ett mail. Det kom inget mail. Idag ringde jag igen och de ska skicka ett mail (!) Har jag inte ett mail inom en timme så ska jag ringa igen.
Jag tycker det är den perfekta presenten, synd att det bara är sånt j*vla klydd!!

image183

Bilden är tagen med wc (!)

Måste göras del 2

  • Köpa bomullspads
  • Ringa tradera
  • Fixa nytt bankkort
  • Skicka kamera
  • Skicka kappa
  • Ringa mödra
  • Titta på film hos Crille (ska "hyra" från cdon.com, och det fungerar inte här hemma)
  • Beställa Prenumation på ELLE
  • Ringa presentkortet ( fick ett presentkort av min syster som är ett upplevelsepresentkort)



Denna lista kommer dyka upp lite då och då, mest för min egen skull. Här inne är jag ju flera gånger om dagen, så det är ju bra att ha saker man måste komma ihåg här:)


Onsdag morgon

Jag kom inte in på min blogg igår:( Som vanligt hade jag inget vettigt att skriva men jag ville ju komma in i alla fall:) Men blogg.se brukar fungera hur bra som helst i vanliga fall så det är ju dumt att klaga.

Just nu sitter jag och tittar på tecknat. Jag gillar ju att göra det på morgonen. Crille har nästan precis åkt till jobb. Det är mysigt att gå upp med honom, jag vet inte varför men antagligen för att han är så mysig precis när han har vaknat. Alltså han är mysig annars också men han är extra mysig då. haha.

Nu ska jag nog byta ut lite av de värmeljusen som släckts (stavas det så?) sen ska jag gå och fixa lite frukost.

Måste göras!

  • Köpa bomullspads
  • Ringa tradera
  • Fixa nytt bankkort
  • Skicka kamera
  • Skicka kappa
  • Ringa mödra
  • Titta på film hos Crille (ska "hyra" från cdon.com, och det fungerar inte här hemma)
  • Beställa Prenumation på ELLE



Kommer nog uppdatera listan mer sen, det var det jag kom på nu.



Nystädat!

Nu är jag äntligen färdig! så fint här blev:D å gott som fan luktar här:) inte för att här luktade illa innan, men nu luktar här skit gott:) mmm:)
puss

Segt

Ja, det går inte undan idag! Allt går i slowmotion. Nu har jag fastnat framför tvn. Det är ngn svensk film på svt1. Det är sommar där:D myyss:) Nu ska jag fortsätta!

Tisdag

Nu har jag precis tittat på Robins svt play. Jag älskar Robins, det är göör kul:)

Nu ska jag städa och sen efter det ska jag plugga. Jätte roligt!!

vi hörs sen!

Sex & breakfast

Det filmen var ingen hit. Den var väldigt dålig, och pinsam. men när jag väl hade startat den så kunde jag inte sluta titta.. men så brukar det vara med mig och filmer. Jag har även ätit lite chippar.
image182

Crille

Nu är jag hemma hos Crille. Har varit här ett tag. Så roligt det var att träffa Madde och Haley: Maddes lillasyster Malin var också där, det var också trevligt:) Nu ska vi snart äta, sen ska jag se om Crille har lust att se en film:) är sugen på att titta på film:)

-Mobilbloggar- titta vilken Underbaring:) hon är så go:) vi hörs

Img7E1E05A4.jpg
-Mobilbloggar- titta vilken Underbaring:) hon är så go:) vi hörs

Måndag

Nu ska jag snart iväg till Madde & Haley. Det ska bli göör kul, har inte träffat dem på länge!! wwwiiie:) å söta Haley har säkert blivit jätte stor. mihiih:) Jag ska ta lite bilder.

Vi hörs!

-Mobilbloggar- nu sitter jag i ystad och tittar på innebandy. Det är

Img1BF10280.jpg
-Mobilbloggar- nu sitter jag i ystad och tittar på innebandy. Det är roligt:) sara skriker som fan:) vi hörs sen!

Söndag

Nu är jag vaken. Det var länge sen jag sov sähär länge! Attans, jag missade blondinbella kl09:00 på tv4, haha, attans:) hehe! Dagens planer är kanske att åka till ystad och titta på Maria när hon spelar innebandy, det bros på sara. Men annars får vi se vad dagen har till mig:)


-Mobilbloggar- nu sitter jag hemma gör Melinda och tittar på film med%

Img83B017C.jpg
-Mobilbloggar- nu sitter jag hemma gör Melinda och tittar på film med henne, Crille, andy, Adnan och steffi. Har precis kollat på en skräck, komedi som var ganska värdelös. Det var Hinkvis med blod. Nu har vi precis startat den nya med Jhonny Depp, men blev sjukt besviken när jag fick reda på att det är en musikal, hatar musikaler! Det är Boring! Om det inte är tecknat:) jaja finns inget att göra åt det. Nu ska jag titta och hoppas att de slutar sjunga!

Mjölk

Det var en trött kväll igår. Alla låg typ helt döa och titta på "film". Men det var trevligt att umgås lite:) Nu har jag och Crille precis varit och handlat mjölk. Det är så härligt väder ute tycker jag. bara man är rätt klädd:)

Vi hörs senare

Kvällens planer

ja då har man fredag i blodet igen:) Nu sitter jag hemma hos Crille och tittar på när han och Andy spelar gitarr på xboxet. Vi ska snart hem till Alex.  Det är vad jag har för mig idag:)


Hemma:)

Nu har jag precis kommit hem. såå skönt! jag är så trött i hela kroppen.
Idag har jag varit med i en reklamfilm för sonyeriksson:) eller ja, inte jag, mina händer:)

ont i magen!

Nu ska jag snart åka in till stan. har lite svårt att skriva, Crilles mamma ligger och sover i rummet brevid, vill inte väcka henne med mitt klickande! :)

Trött!

Nu är jag dundertrött. Sitter hemma hos Crille. Har precis varit hemma och duschat. Usch förlåt om jag är tråkig men nu måste jag sova

god natt
puss

-Mobilbloggar-Nu ligger jag och jessica och tittar på film! Saw 4 :%

Img613A0014.jpg
-Mobilbloggar-Nu ligger jag och jessica och tittar på film! Saw 4 :) Läskigt! Skit Rälig! Saknar min c! Hopp sen puss

-Mobilbloggar- där sitter dom och gör ingen nytta:) jag fick en ro

Img49660000.jpg
-Mobilbloggar- där sitter dom och gör ingen nytta:) jag fick en ros av maria idag:)jag ska fotografera den sen. Den e jätte fin:) tack så mycket maria:) puss

Plugga, plugga, plugga

Jag är så duktig idag:)

image174

Nu börjar jag bli lite småhungrig, ifall ni ville veta:) haha

Skolan

Nu är jag i skolan och har varit här en stund:) Jag glömde både en film och min engelskbok hemma hos Crille, fast jag inte stressade. Det kunde jag plockat ihop i stället för att ligga och titta på tv:) menmen, Får försöka fixa en engelskbok av någon annan och filmen klarar jag mig utan. Eller jag hade tänkt ge den till Jessica, men det vet inte hon om så hon klarar sig nog:)

Nu ska jag göra färdigt mitt PBL-case, fråga mig inte vad det står för, det vet jag inte! Vet bara att jag ska skriva om ett land och att jag ska skriva det i dialogform.

Hörs sen!

-Mobilbloggar- nu ligger jag pigg som fan i Crilles säng. Gick upp f

Img1A85012C.jpg
-Mobilbloggar- nu ligger jag pigg som fan i Crilles säng. Gick upp för en timme sen. Skolan öppnar nog inte Förrens 7. Så jag går här ifrån då, vågar inte va där klockan 7, ganska pinsamt:) längtar tills jag ska gå ut, helt mörkt och mysigt:) grattis på alla hjärtans dag förresten:) vi hörs senare!

jag och Crille sitter och räknar hans spargris:) jag har köpt att pa

Img782F01B0.jpg
jag och Crille sitter och räknar hans spargris:) jag har köpt att par nya mjukis byxor idag. Ett par vanliga gråa. Behövde det, så jag slapp gå byxlös imorgon:) nu ska vi snart duscha sen blir det nog bara mys framför Tvn. Puss

Jag är kär<3

Jag är kär i thomas rusiak! Jag kan inte hjälpa det. Förlåt Crille.

godmorgon

Ligger fortfarande i sängen :)

Såg ett jätte bra program igår om en klass på Johannesskolan i Malmö. Klass 9A. Det handlar om att de byter ut alla lärare i den klassen till Sveriges bästa. Deras mål är att bli en av Sveriges 3 bästa klasser. De valde just denna skolan för att den för typ ett år sedan var nedläggningshotad för att eleverna  (?) visade så dåligt resultat.

Jag tyckte att det var ett mysigt och underhållande program samtidigt som de tar upp ett av Sveriges viktigaste problem (enligt mig). Det konsitga var att när de nya lärarna frågade de gamla lärarna hur eleverna va fick de svaret av alla att de var "bra elever", "roliga", "duktiga", osv. haha, what´s the problem? Hur kommer det då sig att större delen av klassen (kanske hela) saknade gymnasiebehörighet? Nä, nu är det givetvis inte bara lärarnas fel att det inte går bra. Eleverna har ett visst ansvar själv. Men väldigt få i den åldern har kunskapen att tänka på framtiden med allvar, alltså förstå att den kommer och att deras val nu är viktiga. Och det är inget konstigt med det, det är vetenskapligt bevisat att den delen av hjärnan, som den kunskapen, är inte färdigutvecklad förrens 20-års åldern. så vem ska ta ansvaret?

Klass 9A går på svt Tisdagar 21:30.

Nu måste jag gå upp, fast jag inte vill.

Hörs sen!

Onsdag & Torsdag

Bloggtime:) haha, nu är jag här igen.

Imorgon när jag lämnar huset så kommer jag inte komma tillbax förrens på Fredag. Ska leva hos Crille tills dess:) Vi ska ha det trevligt. Vi skulle egentligen inte träffas på alla<3dag men nu blir det så i allafall. Men vi ska inte fira det eller ngt sånt. bara chilla:) Eller ja, jag ska plugga. Har prov på fredag och några uppgifter som ska lämnas in. Imorgon ska vi nog titta på film tror jag. Det blir nog en sväng in om Malmö också.

Nu ska jag rackarns gå och sova.

God natt!

Förlåt för att jag inte bildbloggat, Jag ska göra det imorgon! Jag lovar! ( fast lova inte är samma sak som att göra) hahaha


Amagad!

Igår när jag var hemma hos C så lagade han pyttipanna till oss. Han hade överdrivit jättemycket med svartpepparn vilket märktes mycket igår. Det blev över mat så det tog jag med mig till skolan idag. OHNO vad det var mycket starkare idag! det var helt galet! aah, det bränns ner i halsen! Men det var gott i allafall:)
Tack för maten!

Skolan

Nu har jag anlänt till skolan. Här är väldigt folktomt vid denna tiden. Folk börjar inte ramla in förrens 09:00. Men nu ska jag nog gå och sätta mig i soffan och plugga lite på Människan socialt & kulturellt Har prov i det på Fredag. Men det ska nog gå bra. Har hängt med rätt mycket på lektionerna, så det är bara att hoppas på det bästa:)

Vi hörs sen. ska försöka bildblogga lite sen. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta bild på, men jag hittar något sen:):)

Intressant dag

ojojoj, idag lär det hända många intressanta saker runt mig. Jag är så yr idag.
Gick in i duschen och började ta schampo i håret utan att verkligen ställt mig under vattnet, haha det var en annorlunda känsla.

Oj, och ny har jag lite brottom bara för att jag läste Kenzas spännande blogg. Den är beroendeframkallande:)

Vi hörs sen!





Måndag

Såå drygt, hela inlägget jag just skrivit försvann! ajja, det var inget viktigt ( nä, de brukar inte vara det i min blogg) , så jag skriver inte om det:)

sista bloggen för idag:)

natti

nu är jag jessica och johanna ute och går. Jag äter glass, Mmm:%

Img7305068D.jpg
nu är jag jessica och johanna ute och går. Jag äter glass, Mmm:) vi va med maria innan också men hon stannade på Lizzans. Nu kommer snart c och hämtar mig. Jag vet inte vad vi ska göra, men de får vi se:) vi hörs senare:)

Slarviga litzzan

Litzz har bara kastat sin väska mitt på golvet:) undra om han vet om att han gjort det:)

image170


Nu ska jag gå på låååång lektion. Hörs sen!

Dötid

Nu har jag precis slutat spanskan. Det var en väldigt givande lektion som vanligt. Jag börjar min nästa lektion 12:00. Har mycket att göra så denna tiden kommer nog användas väl. Hade tänkt göra spanskan som vi har tills imorgon. Måste hinna äta också innan jag går på lektion, idag är det resterna från igår, köttfärsås:)

Mellan 12:00 - 17:00 har ajg mediapaketet. Efter det ska jag nog träffa Crille. Ska kanske följa med honom och jobba, får se. kanske går hem till Jessica en sväng om hon är hemma. Ja, som ni märker så vet jag inte ännu:)

Men vi hörs sen!

Guttenmorgen

Måndag morgon. Måste erkänna att det känns lite värdelöst. Men de går över. Innan jag vet ordet av det så är kl 17:00 och jag har slutat skolan. Så det är dumt att klaga.

Vad ska jag ha på mig idag? Det är den första tanken som kommer till mig varje morgon. Jag känner att jag behöver uppdatera min gaderob. Det är så tråkigt att öppna den, för där är så sällan något nytt. Men men, man ska inte klaga, jag har 1000 gånger mer kläder än många på denna jorden, så ska inte vara oförskämd och klaga på det jag har.

Chris Brown - Whit you Blir bara bättre och bättre. Jag gillar det.

Denna bjuder jag dig på
image170

haha;)


Gokväll

"i en annan del av köping" var lika bra som jag förväntat mig. Tobbe är så bäst! Längtar tills nästa söndag, då ska han boxas:) Det ska bli intressant:) Nu visste de tydligen vad som var fel på Micke också, uppfattade aldrig om det var allvarligt eller ej, men han ligger ju på sjukhus så något är det ju. ( Ja, jag vet att det spelades in i sommras så de fick inte reda på det idag)

Kom precis på att jag kanske ska fixa iordning vilka böcker jag ska ha med mig till skolan och sånt tills imorgon. Orkar inte gå runt och bära på allt alltid! Jag tycker det känns som jag är ledig imorgon också, men så är det ju inte. Men en sak som känns bra med imorgon är att det är första dagen på sista veckan innan februarilovet/sportlovet, och det är ju skönt. Har inga planer för lovet ännu, men det ska bli skönt i allafall att kunna få lite mer än 2 dagar att chilla på. Sen kan det ju vara skönt, för man kan ju jobba fram sig lite i skolan. Jag har så mycket att göra.

Jag kommer nog inte blogga mer idag. Är ganska trött så efter jag rensat skolväskan så kommer jag nog trilla i sängen och läsa.

God natt och sov så gott!

Jag är tjock på insidan.

I en annan del av köping

Nu har Crille precis satt sig i bilen och åkt hem. tråkigt värre! Men men det finns ju en lag som säger att man inte får kidnappa folk så jag fick låta honom åka. haha, nä, men det är alltid lika tråkigt när han åker. Men vi har haft en mysig kväll, fast vi har varit lite halv-slöa bägge två. Som sagt vi tittade på film, "the hunting party". Innan vi startade den så satte vi igån en riktig nitlott, "wrong turn 2", den var dåålig! Vi tittade typ 7 minuter sen stängde vi av. haha, alla filmer kan ju inte vara bra.

Snart, kl 20:30 på 4:an, är det "i en annan del av köping". Mitt favorit program! Hoppas Tobbe är med mycket idag. Han är så söt. Jag hoppas att det inte är något allvarligt med Micke, skulle vara väldigt tråkigt om det är så:(

Jaja, har lite saker att göra innan jag ska bänka mig framför tv:n så vi hörs senare!


Filmkväll

Nu har jag och C precis kollat på "the hunting party". Den var väldigt bra. Både rolig och spännande.

image169

Nytvättad bil

image168


Haha:)

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man can't deny
when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen
när simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut
då ser man galen ut
det hör egentligen inte hit att göra, det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång
och vi satt på en parkbänk, jag var kär hon drack rom
när elin sa att jag va den vackraste som finns
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten
våga fall som ett löv
våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt?
Vad är mod?
What is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more.
Från en afton som doftar lite YMCA
tack göteborg, ni är kärlek för mig.


Björn Gustavssons kärleksdikt:)

image167
Bild: rockklassiker.se

Lunarstorm

Sitter och funderar om jag ska ta bort min lunar.. Hmm, det är ett svårt beslut så jag låter det vänta.
image166

Nu ska jag nog gå och ta en tupplur

Försökt plugga

Jag gillar inte våra spanska böcker. Förstår inte dem. Vissa jättesvåra ord hittar man inte i ordlistan och där står ingen förklaring till uppgifterna:S skit böcker!

har precis hittat en jätte bra sida där man kan få gratis biobiljetter eller presentkort på typ HM.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=29663

cocoo.se

Fick precis ett mail från cocoo.se, jag beställde ju lite därifrån igår. Cocoo.se skickade bara för att säga att jag får det en dag senare och förklarade varför och allt. Hur gulligt är inte det? Så jävla bra service tycker jag! STORT + till cocoo.se för det!

Arvikafestivalen

Jag hade inte varit inne på arvikafestivalen.se på lääänge, kom på precis att det måste ju ha hänt jätte mycket på artistfronten:) och det hade det:) De jag ser mest fram emot än så länge är Lykkeli & Timo Räisänen, Saul Williams ska väll också kunna dra min uppmärksamhet på festivalen:)
image163image164image165

Bilderna är från Arvikafestivalen.se

Frukost

Nu har jag precis ätit frukost, det var gott. Jag var väldigt hungrig!
image162

Nypromenerad

Det var skönt att komma ut och gå lite. Det var mycket kallare än igår, men ändå skönt. Jag fick med mig mamma idag också. Vi gick samma runda som jag gick igår.
image161

God morgon!

Nu är jag vaken:) vaknade av att min söta samira hoppade upp och ville mysa lite. Hon är så goo:)
Mina planer för dagen:
Gå ut och gå lite
Plugga
göra köttfärsås
titta på film med C

Sen får jag se vad som händer:) Det var ej i ordning.

image160

Tandborstning

Nu, mina damer & herrar, nu borstar jag tänderna för jag hade tänkt och gå och lägga mig och läsa och sova lite. är trött. Var uppe vid 7 idag så det förklarar saken.
God natt vi hörs imorgon!'
image159

Melodifestivalen

Usch, vad många dåliga låtar där e, det är pinsamt!!!!

Ny design

Nu, tack vare Pidaa.blogg.se så har jag fått en ny bloggdesign, en jääävligt snygg om jag får säga så:):) Jag är jätte nöjd! tack så jätte mycket pidaa:):) tacktacktack

tacos:)

Mumsi, nu har jag precis ätit:)
image150

Ont i magen

Fick precis ont i magen precis som något kommer hända:/

testar mobilBlogga.

Img3CE9007E.jpg
testar mobilBlogga.

Bak

image146
image147
image148

Mums!

Bakning på G

image145

Semmeltime

image144


Nä, alla är inte till mig:)


Vårtecken

image141
image142
image143

Ute

Nu har jag precis varit ute och gått i en timme typ. Det var väldigt mysigt. Så fint väder idag.
image139
image140

Även fattiga har råd att handla:)

Nu råkade jag precis beställa två "smycke":) Men jag har velat ha ett sånt armband länge nu så det var dax. Och öronhängena är ju ett måste för mig så det var på tiden jag beställde.
image137
image139
http://www.Cocoo.se

Morgonstund har guld i mun :S :)

Vet inte om talesättet går så men det stämmer i allafall:) Det är så mysigt nu på morgonen. Allt är så tyst och skönt. Just nu är himlen alldeles blå/lila, det är jätte fint. Försökte ta bild på det med det gick inte. Så ni får ta mitt ord på det. Det verkar som Crille är vaken nu med, han rör sig väldigt mycket där borta. Men han somnar om snart igen vilket som:)

Robins

Fy fan vilket roligt avsnitt av robins:) Måste ses! För er som missade det så går det att se på svt play. Gynning är klockren:) Det roligaste avsnittet någonsin:)

Grattis

För 21 år sedan föddes en fruktansvärt fantastisk tjej vid namn Madelen Wigerhäll. Med denna tjej delar jag många minnen (roliga för det mesta:D). Utan henne hade jag inte varit den jag är idag, Tack för att du finns och:

Grattis på födelsedagen:)
image136


Tjikitjikawawo

Nu har jag plockat undan och damsugat lite. Har tänt lite ljus och ska bara sitta och mysa och njuta av att det är fredag:)
image135

(Bilden är siddig för jag ville fotografera utan blixt för att försöka ge er lite av min myskänsla) :)


:(

Det är tråkigt när tråkiga saker hände!!

Kategorier

Som någon kanske har märkt så har jag skrivit in massa kategorier. Jag har inte börjat använda mig av dem ännu, ska jag vara ärlig så är det för att jag glömt det när jag bloggat. Jag ska sluta med det, för jag personligen tycker att det är "roligare" att läsa en blogg om den är indelad i kategorier!
(Nu har jag valt kategorin allmänt med flit)

Blogg

Nu är jag hemma! Efter skolan stack jag hem till Jessica, sen till Crille och nu sitter jag här hemma framför datorn:) Jag har inga speciella planer för kvällen. Ska bara ta de lungt och plocka undan lite. Så mycket som jag uppskattar att bara vara hemma och ta det lungt som jag gör nu har jag aldrig gjort innan. Kan bero på att jag har så mycket att göra i skolan. Det är så skönt att bara gå hemma å mysa:)

Jessica & Wilma
image133

Willma
image134

Skolan igen

Jaha då var man här igen! Jag var nog den sista som gick igår och den första som kom idag:) haha, men men vad ska man göra? Nu ska jag gå och handla något att äta sen gå upp och vänta på att elevrådsmötet ska starta.. Hörs sen:)

Nu säger jag GOD NATT

Ja, tro det eller ej, nu ska jag gå och lägga mig. Ska gå och lägga mig och läsa och mysa lite:)
God natt mina vänner

Torsdagskväll!

Nu har vi precis duschat. Det var mysigt. Nu ska jag plugga lite till, sen blir det nog bara mys framför tv:n sen sova.
Mitt schema för imorgon:

08:00-09:00 Elevråd
09:00-09:35 Filosofi
09:40-10:10 Filosofi
10:30-11:00 Engelska
11:10- 11:50 Engelska
11:50-12:30 Människan socialt och kulturellt
13:00-13:40 Människan socialt och kulturellt

Sen planerna efter skolan är inte färdiga ännu, men har lite olika förslag:)

Mat:)

Har precis ätit cpgod mat:D Crille lagade den!

Ensam!

Här sitter jag i skolan alldeles ensammen..  Men ska hem nu snart.. har precis blivit färdig med filosofin, tänkte bara komma igång lite med engelskan sen ska jag drauu
image131

:(:(

Maria är inte här:(

image129


Men Maria (H) och Johanna är här:)

image130

Skola

Nu har jag precis kommit till skola och satt mig vid en dator. Hade tänkt jobba lite med synonymer till engelskan tills Maria kommer då vi ska jobba med projektarbete:) Det känns faktiskt bra med projektarbetet, Med Ken Ring intervju och allt:D

image128


Hmm

Min skolväska är tung! det kanske är svårt att se på bilden, men jag tänkte va fan:)
image127

Plan

dagens plan är att gå i skolan till 15:20. Sen ska jag hem till jessica och titta på hennes rum (hon har gjort om). Jag var där igår, då hade hon fått en ny gaderod som var väldigt fin. Sen ska jag hem till Crille och plugga och mysa. Vi ska nog till IKEA också tror jag. Men jag har mycket att plugga så jag har inte tid att vara borta för länge. Jag kan nog tyvärr inte bildblogga hemma hos crille. Hans data har börjat klydda så jag vågar inte sticka in min kamera där:p Menfår hoppas att de inte blockat blogg.se i skolan, för om inte så kan jag bildblogga där!

Mikiz Säger

Hajhajhajhaj
image126

Man kan tro att jag är efterbliven, men det är jag inte(!)

God morgon!

Nu har jag varit vaken ett tag. Gick upp tidigare än jag planerat för jag vaknade och ville inte somna om. Nu ska ajg gå och tvätta av mig och klä på mig:)

Sova!

Nu ska jag sova! Fy fansinken vad jag har pluggat!!

"Att lova och att göra är inte samma sak" - Ett omarbetat citat från en kille i min mediapaketskurs som hade lovat att ta med sig kakor... hahaha:D


God natt!


Jag är så duktig:)

Jag bara pluggar och pluggar och pluggar:) jag är så duktig:) Imorgon måste jag plugga filosofi, och människan socialt och kulturellt ( jag vet, galet långt namn på en kurs:P) På fredag blir det engelska plugg igen.


Plugga

Nu är det plugga engelskatime! Byebye c you later :):) im good:)
image125

Litzzzzz

image124

Dusch och äta!

Det var en riktig mysdusch! Både peela kroppen och inpacka håret:) såå nice:D Nu e jag len som lena:)

Skolbild

Bild på Jessica & Maria i Mediateket:)
image123

Just nu i bild

Matlagning på G, pyttipanna blir det idag
image122

Men det lämnar jag nu över till mamma och pappa för jag vill komma in i duschen!

Skola

Jag och litzzz har varit på netto och handlat godis:)
image120
image121

Maut!

Crille lagar mat till mig:) (han värmer mat som hans mamma har lagat) (!)

Crilles mor och hans bror har börjat på en diet som går ut på att bara äta frukt de 2 första dagarna, sen i en vecka så får man bara lov att dricka en speciell dryck som man köper i hälsokostaffären. Jag hade alrig klarat det! Jag blir knäpp av att inte äta. Men de klarar de säkert! Jag hoppas det i allafall, för det är så tråkigt att misslyckas, kvittar vad det gäller! Det suger att misslyckas, men ibland måste man göra det också. Inte för att jag tror att de kommer göra det, men jaa, ville bara få med att man måste misslyckas ibland, det hade itne med dem att göra alls för jag tror att de klarar det:) hhaha, nu skiter jag i detta och går och äter:)

Crille

Nu har jag precis ätit en semla:) är hemma hos <Crille, ska sova här inatt:):) såå mycigt:)
Nu ska jag titta på Robins!
Ska fotografera imorgon så jag ska skärpa mig med fotobloggandet, jag lovar!

Dagens outfit

Funderar på att börja med "dagens outfit". Det är så många bloggare som har det, och jag tänker nästan varje gång "HALLÅ, HUR TIDIGT GÅR DE UPP FÖR ATT SE SÅ FINA UT KL 07:00???". Så därför tänkte jag att börja med det för att folk som mig inte ska må dåligt av att de inte är perfekta i ottan! (eller kanske någon annan tid på dygnet). Jag mår inte dåligt av det. Jag är glad:)

Varför?

Jag har ont i halsen. Jag har inte tid att bli sjuk igen!
Så glad jag blir, direkt när jag startar radion så kommer Säkert! "vi kommer att dö". jag blir så glad av den låten:)

God natt!

Nu ska jag sova! Hoppas ni sover gott!! Puss

Lion

Nu är alla mina lion slut:( haha, det går snabbt:) men det är inte jag som ätit alla! Crille, Pappa och Mamma fick vars en:)

Usch vad jag är trött. Ska springa in och borsta tänderna direkt efter två och en halv man och sen in i sängen och läsa den nya boken jag lånade idag, "Ett öga rött". Den finns även som film. Det är väldigt jobbig att läsa eftersom den är skriven på invandrarsvenska. Typ varannan mening är felformulerad, vilket jag inte alls är van vid att läsa. Men jag vänjer mig säkert!

Bildblogga

Fölåt för att jag blivit så dålig på det! ska bättra mig, jag lovar!

Tv

Nu är det paus i två och en halv man:) Det är roligt idag:D wiie:) Det har varit en bra kväll! Men tiden går så jävla fort när Crille är här, tyvärr. Det känns som att han kommer och sen åker han bara:( Men men tiden går fort när man har roligt!

Spanska

Just nu sitter jag och Crille och pluggar! Han pluggar byggvetenskap och jag spanska!

Ätit och duschat!

Jepp det har jag gjort! Ikväll ska jag noppa ögonbrynen och plugga.. veft inte vilket jag ska göra först.. tror jag gör ögonbrynen först, för Crille är på väg hit och han behöäver också plugga så då kan vi göra det tillsammans:D Och i kväll är det den ultimata komedikvällen också:D:DD:D:D:D:D:D:D

Netto

Idag under mediapaketet gick jag och Hanna till netto. Hon handlade 6 st lion, jaa, jag vet jävla galning!  Jag handlade bara frukt! eller inte! jag handlade åsså lion! det var ju så billigt, 6 för 20:- :) vem kan motstå?

Hanna was here

o skrev detta inlägget! :D I hopp om att Mikiz ska få fler besökare :D

Skola

Nu sitter jag i skolan. Har varit på spanska nu på morgonen. Det är tråkigt att gå på när man inte har någon man känner med sig.
Jag har precis skickat ett mail till självaste Ken Ring:) Jag vill ha han/honom ( vad skriver man?) till att ställa upp i en intervju till min och marias tidning som vi har som projektarbete. Håll tummarna:)
Nä, nu måste jag gå och göra spanska uppgifter som ska lämnas in i morgon och som vi även ska ha prov på. fifan har jätte mycket attt göra! men ska inte klaga mer nu. Lönt att ha en blogg om alla bara blir helt deppiga av att läsa den:) Nä, ta inte allt så allvarligt som jag skriver, kan överdriva ibland:) ibland:D

Inbrott

Det har visst varit inbrott på mammas jobb.. Jag tycker det är lite nördigt.. Jag förstår inte varför några personer måste förstöra för så många.. Är det konstigt att skatterna höjs om folk gör såhär? Mamma jobbar på kommunen, så alltså är det skattebetalarna som betalar de grejjerna som är där, som nu måste ersättas för nu har någon annan dem. Sen jobbar inte poliserna gratis heller. Så mycket sånna folk kostar samhället. Tänk vilken fin värld vi hade kunnat leva i utan dessa människor!

Klar

Nu är jag färdig! Skä äta frukost nu. rostade mackor med ost och till det ett glas oboy:) mmm, gott:)

Blondinbella vs kenza

Haha, det är fan galet asså! Men jag gillar Kenzas blogg mycket bättre så jag hejjar på henne.

Uppe innan tuppen

Ja, då var det Måndag igen. Det känns ganska värdelöst, men jag måste intala mig själv att det är roligt att gå i skolan, och det är roligt att ha mycket läxa! Usch jag får ångest! Nä, nu måste jag gå och göra något innan jag spricker!

lång dag

Nu är det dags för mig att sova, har jätte lång dag imorgon:/  Men men det finns inte mycket att göra åt det! Jag är väääldigt skoltrött nu, men det är bara för mig att stå ut och kämpa så blir jag färdig till sommaren! Sen ska jag hitta något tråkigt jobb som jag kan tröttna på så jag kan börja skolan igen:) Min livsplan:)

God natt:)

I en annan del av köping

Det är jätte bra det programet tycker jag! Tobbe är så jävla cool! Fast denna säsongen har han blivit ännu mer aggresiv, lite för mycket kanske:/ Men han är ändå så rolig:)

Har suttit och filat lite på hur jag vill att min blogg ska se ut, men det är skit svårt! vet vilka färger jag vill ha men inte alls hur den ska se ut:/

Får se hur de blir

Söndagsmys

Nu har jag precis tvättat av mig en jätte mysig ansiktsmask. Sitter och tittar på den gulliga filmen med ekorrarna som ska bli sjärnor:) Alvin och gänget tror jag den heter:S ganska gullig

Fotot som jag skrivit om.

image119
Skärpet är redan sönder, men är på lagning as we speak:)
Köpte även lite nagellack och ansiktsskit å sånt!

Glass-sugen

Jag är skit skugen på glass med varma hallon! Det är Melindas fel! har varit sugen på de ända sen nyår när vi åt det då och det var hennes ide:) attans också! mamma har precis åkt och handlat och har väll givetvis inte mobilen med sig så jag kan inte ringa och be henne köpa med sig heller:/ Det är inte lätt att bo på landet!

Fågel!

Idag har jag varit på novalund.. skulle inte handla något, men så blev det i allafall:/ Tänkte fotografera det men jag kan inte för kameran ligger inne på mitt rum och där är en fågel inne så jag vågar inte gå in.. men fotograferar det senare, det var inte så mycket jag handlade, handlade lite tröst för att jag har så ont i magen:)

Fredagskvällen i bilder

fredags var jag, Crille, Adnan och Alex och några av hans lumparkompisar ute, väldigt trevligt faktiskt:):) Vi var förstå på möllan sen när de stängde där åkte vi till slagt.
image115image112
image111image108
image109image110
image113
image114
image116
image117
image118

Bloggsugen!

Vaknade 06:48 idag av att jag hade så jävla ont i magen (jepp har det nu också), och kände att jag var så jävla sugen på att blogga:) det var ju bra ju:) Crille ligger fortfarande och sover:D
image107


Kass

Vilket pissväder det varit idag, det är det säkert fortfaraden men jag ser det inte för´jag har gardinerna för:)
Jag vet att jag blivit dålig på att blogga:/ det går upp och ner:/ Men jag har inget att blogga om känns det som:(

Byebye

Farväl! nu drar jag!

God morgon!

det har varit en vild natt har jag hört:) Jag har sovit som en sten:D jaja, hoppas ni har haft det bra med:) Nu känner jag mig lite stressad, ska åka om en timme typ ohooh


RSS 2.0