Slut

Då vart denna dagen också snart slut. Har kollat på en läskig serie på tv4 så vi får se hur det går för mig att sova gott inatt. Ska inte sova riktigt ännu, ska försöka hitta på vad jag ska göra imorgon först. Jag är mer kreativ såhär på kvällen, imorgonbitti när jag vaknar kommer jag bara deppa ner mig ifall jag inte har något att göra så då kommer jag aldrig göra något. Det behöver inte vara något spec. jag ska göra, bara jag har en eller två saker jag bestämt att jag ska göra.

Donki

Dagens (ganska onyttiga) middag

Ett roligt klipp till



Calle Schulman med Peter Jihdes frisör. Jag kan ha ganska smaklös humor ibland. Det står jag för. Klippet är taget från 1000apor.se.

Bild: Fotbad

Just nu sitter jag med fötterna i en hink med varmt vatten och fotsalt, övergött! Vi hade ett riktigt fotbad för ett tag sen, men der var något fel med det så ström ledde ut i vattnet och sånt har jag för mig. Det är rätt galet. Så jag nöjer mig med en vanlig hink. Efter jag badat och filat färdigt ska jag smörja in fossingarna också har jag snott ett par strumpor av Crille som jag ska ha på mig. Efter det är fötterna rena, fina och mjuka. Kan det bli bättre?



Jobb

Det ringde precis någon och bad mig komma på arbetsintervju på fredag. Jippi:) Så jädrans roligt:) Hoppas hoppas hoppas att det går bra! Vet inte riktigt vad det var, men tror att det var något med telefonförsäljning att göra. Men det gör mig inget att det inte är något favorit jobb, bara jag har något att göra.

Roligt



Haha, världens mest blyga unge:) SÅ gullig:) Var inne på 1000apor när jag fick syn på detta klippet.

Bild: Mat



Jag hade nästan helt glömt bort hur jag gör sånhära korvgryta. Men det som är roligt med att hålla på i köket är att man aldrig behöver ha full koll på vad man sysslar med. Improvisation:) Men det blev helt okej. Så nu ska jag äta sen 14:15 börjar Dharma och Greg, ett av mina favorit program. Jag vill bli som Dharma när jag blir stor:)

BIld: Matlagning på g

Nu är det lunchtime för mig. Det ska bli något korvstroganoff liknande. Är vrålhungrig:) Jag gillar att säga vrålhungrig:)

Lökhögen är lika stor som korvhögen, dodododididi damdam:)


Min senaste tavla

Hela fredag morgon, förmiddag och eftermiddag höll jag på och målade denna tavlan. Och jag blev inte speciellt nöjd med den. Vet inte varför om det är färgerna eller vad det är. Men något är det som gör att jag inte gillar den jättemycket. Men men ibland är det så också, här är den i allafall.


På bilden ser det nästan ut som om det är samma färg på tavlan som på väggen. Men det är det inte. Så ni vet:)

Världens smartaste sak, från ikea




Blir ni inte glada när ni ser det?Man slipper alla flaskor. Man slipper sätta upp hyllor och/eller behållare. Jag tycker det är en jätte smart lösning. Kanske inte den snyggaste men absolut skit bra! Som sagt vet jag inte hur schampot och balsamet är, men är det inte bra så är det bara att byta ut innhållet mot något annat. Utom schampo och balsam så hänger där även en borste som man kan ha så man kommer åt ryggen och sånt ni vet. Också hänger där en duschkräm. Superfiffigt!

Städ

Det är precis som om det är det ända jag kommer på att göra när jag är hemma. Jag bara städar hela tiden. Finns inget annat att göra. Men de gör inget:) Har precis diskat och plockat undan i köket. Ska snart dra fram dammsugaren, hatar att dammsuga!

Fick en uppmaning av Ellenore att jag ska bildblogga mer. Så idag ska jag skärpa mig. Om jag kan få kameran att fungera såklart. så vi hörs snart igen:)


5 saker jag vill göra i sommar

1. Åka till arvikafestivalen.
2. Åka på chillsemester med Christian (ja,jag har börjat kalla han Christian ibland för att det är så roligt:)
3. Åka på bloggfesten i gbg den 18 juli.
4. Åka upp till Bengt och spendera resten av sommaren där.
5. Gå på Lars Winnerbäck konsert.

Måndag

Hello

Har ni saknat mig? Jag har inte varit hemma så mycket denna helgen, så det har varit lite svårt att blogga. Jag får ju passa på att hitta på saker på helgerna eftersom jag oftast har tråkigt på vardagarna. jaha, vad har jag nu gjort hela helgen då?

I fredags var jag och Crille på väg ner till ica och skulle handla frukt och då ringde Koffe och Louise och frågade om vi ville följa med till Ystad, det var någon festival där eller något. Men Crille hade slarvat bort sin plånbok så vi bestämde att vi skulle sitta hemma hos Koffe och Louise istället och spela lite kort. Eller jag och louise spelade kort och Koffe och Crille spelade xbox. Det var en lugn och trevlig kväll.

I lördags var jag först inne i stan med mamma. Hon handlade massor av kläder och vi åkte till ikea en sväng. Där handlade vi den bästa saken någonsin. En rund ring med massa krokar i så man kna hänga upp alla flaskor men har i duschen. Fast man är ju så klart tvungen att använda ikeas flaskor. Men gillar man inte deras schampo och balsam så kan man ju bara byta ut innehållet till något annat. för det är skönt att slippa ha flaskor överallt. Iallafall tillbaka till min lördag. Efter Malmö så stressade jag mig iordning hemma hos Crille, sen stack vi till Katra. Därifrån utgick vi sen till Marcus som trodde att han bara hade släktmiddag för att han hade fyllt 20. Men ajajaj så fel han hade för där kom vi och överaskade honom (ja, hans föräldrar visste). Vet inte riktigt hur många vi var som kom, har lite svårt att gissa sånt, men 15-20 st kanske. Katra, rätta mig om jag har fel:) Det var i allafall en riktigt rolig kväll, tyckte jag:)

I söndags var jag ganska så bakis men ville inte ligga och slöa hela dagen. Så jag mamma och tina åkte till Stan och skulle handla tyg som vi ska ha över vårt trädäck, men hittade inget bra. Sen hadlade vi massa blommor och vattenväxter, som jag och mamma höll på med hela kvällen igår. Möblerade och planterade osv. Sen åkte vi och spelade lite bingo. Som vandligt vann jag inget, mamma fick ropa en gång + att hon missade en. Det var ganska så pinsamt, hon kom på att hon hade fått bingo när de börjat ropa upp nästa nr, så allt blev helt cp. Och sen efter det så höll vi på ute till klockan 22:00 typ och sen gick jag och la mig.

Det var min helg. och just nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp och äta frulle. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men det kommer jag väll på sen.

Kärlek

Jag är hemligt kär i Calle Schulman. Jag vet inte varför, jag bara är det. Kan verkligen inte sätta fingret på vad det är som gör att jag har fastnat för just honom. Jag bara har det och det finns inget att göra åt det.

Konstigt nog är min absoluta favorit just nu i kändisvärlden Calles brors fru, Katrin Schulman. Hon är så jävla roligt:) Jag måste in i den familjen. På något vis. Calle kanske är singel? Crille kanske inte skulle märka om jag bor varannan vecka i sthlm med Calle och varannan här. Kan gå.

Läste i Calles blogg att han också gillar 90-grammare med pucko. Det måste ju vara ett tecken?

Kväll

NU har jag precis ätit kassler under chilitäcke. Det var en riktig höjdare:) Det var jag som gjorde det. mihihi. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra resten av denna kväll. Ska kanske åka hem till Crille och sova där inatt. För omväxlings skull. Det är så tråkigt att bara vara hemma hela tiden. Jag avskyr att vara arbetslös! Någon som vill byta med mig?

Promenad

Nu har jag varit ute och promenerat i en timme. Riktigt skönt och nu är jag genom svetti. Det är obehagligt men känns bra:) Ska snart gå och duscha, ska bara dricka ett stort glas isvatten. Efterlängtat!

Arbetsförmedlingen

Alltså, det finns inga bra jobb för mig. Jag vet inte vad jag ska göra, tycker det är så tråkigt att gå hemma bara. Även om jag har mitt lilla projekt att jobba med så vill jag ha ett riktigt jobb. Så nu söker jag allt:)

Torsdag

Hello!

Idag ska jag börja mitt lite hälsosammare liv. Nu är det slut med godis och snask. På vardagarna. Men det är bra nog tycker jag. För jag äter faktiskt mest skit måndag-fredag. Så det är det slut med nu. Sen ska jag välja om jag vill ha mina äta-vad-jag-vill dagar fredag & lördag eller lördag & söndag. Det får jag välja vecka för vecka. Det ska bli roligt, jag tror att man kommer uppskatta det mer då. Det kommer lixom bli roligare att gå och köpa en påse godis om man inte gort det dagen innan, och dagen innan det, och dagen innan det osv. Och givetvis ska jag röra på mig mer. Det har jag inte riktigt kommit på en plan om ännu, men det kommer. Det är lixom så tråkigt att gå ut och gå och sånt själv oftast. Och som många av er vet så har jag ingen vän här i närheten. Det är ju så typiskt, eller hur? Jag bor på ett ställe med de mysigaste promenad-rundorna, men jag har ingen att gå dom med. Boring!  Är det ingen annan som ska börja ett hälsosammare liv nu när jag gör det? komigen, vi kämpar för beach2009:)

Fy fan vad det ser gott ut!


Såhär länge orkade jag

Nu är det tråkigt att vara arbetslös. Nu är det inte alls roligt längre! Det är rent ut sagt j*vligt tråkigt. Det finns absolut inget att göra. Och min fantasi är helt kass när jag bara går hemma såhär. Jag känner mig inte speciellt sugen på att göra något heller. Nu har jag kommit in i en sån tråkcirkel. Allt bara är tråkigt. och det känns så jobbigt att göra något, fast det är det jag vill. Är inte ens sugen på att åka utomlands längre. Jag föreslog för Crille igår att vi skulle skita i det. Men han ville inte det. Han vill utomlands. Jag vill göra något.

Tråkigt!

Usch, vad jag har tråkigt! Det är helt galet! Gör jag inte något snart så somnar jag. Jag kan verkligen inte komma på något att göra. Har ätit, spelat tvspel, läst alla bloggar jag brukar läsa och allt annat roligt. Men vänta, nu ringde Madde precis, jag ska cykla och träffa dem sen. men det blir inte förrens senare, så jag har ändå massa timmar att ta dö på. Vad ska jag göra? Vad ska jag göra? hmm. gahhhhhhh

Dagens sanning

Jag hatar vindpustar på mig när jag sover.
Ni vet när man andas ibland så andas man så att luften kommer typ på sin arm eller något sånt. Jag hatar det! Det är så obehagligt. Och ännu värre är det när det är någon annan som andas på ens arm när man ska sova. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar, haha, men hoppas det:)

Onsdag

Hejsansvejsan!

Jag vaknade för en timme sen typ. Det är skönt att gå upp tidigt. Inte precis då när man ska gå upp men när man piggnat till är de gött. Så fram till nu har jag sökt lite jobb och skrivit cv och sånt. Hoppas att någon nappar snart. Jag har tur som har så snälla föräldrar som låter mig bo hemma och sånt. Men jag hoppas att få jobb så snart som möjligt, men vem gör inte det?

Idag känner jag för att göra något. Har skickat till Madde i hopp om att hon vill leka en liten stund idag. I vilket fall som helst så ska jag nog cykla till Skurup eller kanske Svedala:) Får se vad de blir, men jag tycker det är så skönt när man gjort något sånt jobbigt. När man känner sig trött i hela kroppen:) mmm, me like:)

Just nu ska jag i allafall gå och äta lite frulle. är sjukt hungrig!

Just nu

Nu är det allsång på skansen som gäller:) Jippi! Väldigt passande är att jag fick godis på posten idag:) Hehe, vilken lyx va? Helt gratis:)


Well hello!

Det är inte mycket kvar i den godaste påsen, men det är så jag har lite att mumsa på:) Inte lätt att bo tillsammans med en godisälskande familj. Men det är de värt:)

Allsång på skansen

Idag börjar mitt favorit program, allsång på skansen:) Det ger mig sommriga känslor även när inte solen skiner. Och sommriga känslor kan man aldrig få nog av. Så 20:00 sitter jag framför tv:n i en blommig klänning och sjunger "stockholm i mitt hjärta".


Tycker du om allsång på skansen?

Hemlis

Bilderna som Nina skickade blev inte så bra:/ Men så är det ibland och då är det bara att skicka nya och försöka igen. Nu ska jag gå och hänga upp lite tvätt, sen ska jag duscha. Undra om man vågar hänga tvätten ute idag? är de nå regnrisk? ajja, jag känner mig lite wild and crazy idag så jag hänger den ute.

Jag har bestämt mig att berätta för er om den saken som jag nämnt tidigare. Jag har bestämt mig att berätta för er om den idag. Men lite senare bara, ska duscha och massa sånt först:)

Tavlor

Nu har jag nästan städat färdigt. Har dammsugningen kvar, som vanligt när jag ska dammsuga så kommer katten in och lägger sig i min säng och ska sova, och jag har inte hjärta att väcka henne. Nu har jag satt mig ner med datorn och ska se om jag kan fixa några bilder som nina skickade. Jag ska måla några tavlor till henne. Eller det var nog bara en som skulle vara till henne själv, den/de andra skulle vara till någon annan. Det ska bli spännande:)

Bild: Maddes tavla

Just nu är jag jättenervös! Men jag hoppas du gillar den,Madde, men gör du inte det så är det inte svårare än att jag gör en ny. nåväl, here it goes:

Den ser faktiskt bättre ut i verkligheten, ljuset är helskumt på bilden.

Vad tycker ni? Bra, dålig, sådär? (Jag blir inte ledsen, jag lovar!)

Tisdag

Idag har jag sovit ut. Har sovit i typ 11 timmar:) Jag vaknade först vid typ 5 och var jätte pigg, men somnade om efter en stund och vaknade nu. Rätt skönt, men jag gillar som sagt inte att sova för länge. Nu ska jag hoppa ur sängen och städa lite, sen får jag se vad som händer. Men innan jag städar så ska jag gå till den stationära datorn och se om jag kan få över bilderna på Maddes tavla till datorn.¨Så vi hörs om en stund igen.

Godnatt

Nu ligger jag i sängen och njuter. GIllar känslan på kvällen när man vet att man inte har något alls planerat dagen efter. Det känns jätte skönt. Men imorgon när jag vaknar känns det bara rastlöst, men just nu är det perfekt! De saker jag börjat fundera på att göra imorgon på dagen är att städa, spela tvspel, gå ut och gå om det inte blåser och regnar.

Det har redan blivit jätte stökigt här inne på mitt rum igen. Mest för att vi har haft gäster, och jag har haft en inneboende. Men det går nog fort att fixa. Ska bädda rent sängen igen, andra folk utom jag och Crille har sovit i den, och det avskyr jag. Vet inte riktigt varför jag inte gillar det, men jag gör inte det. Ibland kan jag leva med det, men ibland äter det på mig att veta det.

Svek om att lägga ut bilden på Maddes tavla idag, men jag lovar att göra det imorgon. Då ska jag även berätta en rolig sak för er, eller i övermorgon:)

Nu ska jag sova, natti!

Måndag

Hello:)

Sitter hemma hos Crille, har precis tvättat av mig och ska snart gå och sminka mig lite. Har sovit här inatt, mysigt:) Vaknade typ vid 7 imorse, kunde inte somna om. Tur att Crille har kanal + och att där alltid går massa bra filmer. Ska snart hem till Jessica och titta på film. Jag vet jag kan vara en filmnörd. Vid 2 idag ska jag till skolan och fixa en sak bara sen efter det vet jag inte vad jag ska göra. Är sjukt sugen på att gå från svedala hem till mig. Det är så jävla skönt att vara ute och gå. Jag älskar det!

När Crille kom hem till mig igår så sa han med den mest allvarliga rösten jag någonsin hört komma från honom:
- Kan inte vi försöka hitta en lägenhet?
Ehh, visst. Det är jätteklart att jag vill flytta hemifrån och ihop med honom, men när han frågade det så fattade jag hur verkligt det är. Det kommer hända. När, är det ingen som vet, men det kommer ju att hända. Självklart är jag glad för det, men jag är också rädd så in i bomben!! Jag vet inte för vad, men det jag tänker på hela tiden är "Tänk så kommer jag aldrig känna mig hemma där". Jag tror att jag och Madde har pratat om det någon gång, fast då har det gällt henne och hennes nya lägenhet. Men först nu fattar jag hur illa det är och att det inte är en självklarhet att man har ett "hem" bara för att man har en lägenhet. Det är väll bara att hoppas på det bästa.

Ett stort grattis till Nina som fyllde 21 igår:) Fölåt Nina, jag har inte köpt någon present till dig ännu, kanske vill du ha en tavla som jag målar till dig i födelsedagspresent? Du har sagt att du har velat ha en sån tavla innan:)

Maddes tavla kommer jag lägga ut en bild på i em. Jag är sjukt nervös:) Men gillar hon inte den så är det ju inte svårare än att göra om den:)

Detta blev ett vällfyllt inlägg med massa olika saker. Men nu ska jag ta på mig lite make, sen ska jag ringa och väcka Jess.


Här va de dött

Har inte riktigt haft bloggsug på några dagar, har det inte nu heller, men tänkte bara tala om att jag lever:) Så vi hörs senare eller imorgon.

Morgonpromenad

Nu har jag varit ute och gått i en timme typ. det är jätte härligt väder såhär på morgonkvisten. Jag har plockat massa blommor som jag ska ha i min midsommarkrans. Även ifall det inte blir ett dirket midsommarfirande idag så tänker jag ändå ha midsommarkrans.

Idag känns allt lite bättre. Tycker så klart fortfarande att det är tråkigt att inget gått som jag velat, men jag vet också att det absolut inte blir roligare för att jag går och tänker på det. Men det kommer vara svårt de dagarna festivalen "is on". usch.

Dåligt humör

Denna sommaren har gått helt åt skogen. Inget går som jag planerat och vill. Arvikafestivalenbiljetterna såldes precis, och jag gick in på deras hemsida och såg att biljetterna håller på att ta slut. Mina planer om midsommar krossades också för att Crille blivit sjuk. Så just nu känns allt skit. Vet inte riktigt vad jag ska se fram emot denna sommaren längre. Givetvis har jag det kvar som jag älskar allra mest, åka till Bengt.  Men jag älskar arvikafestivalen, och nu är det 100 % att vi inte kommer iväg. Vet inte vad jag ska göra.

Tisdag

Nu var denna dagen också snart slut för min del i allafall. Inte riktigt än, men snart i allafall. Måste vara utvilad för jag och Jess har bestämt oss för att gå till svedala från mig. Det är galet långt, men hon har tjatat länge så:) hehe.

vi hörs imorgon

Bild: Dagens lunch

Sådär nu har jag ätit lunch och tittat på film. Filmen var väll sådär, skriver mer om den sen, måste in och duscha nu. Till lunch blev det i allafall grillad kyckling, potatissallad, gurka och vitlöksbröd. Det var väldans gött.

mmm:)

film

Nu har jag precis varit ute på långrunda med min blackhund Sami. Det är riktigt midsommar väder ute idag, först jättevarmt en sekund senare är det sommar regn, sen varmt med sol igen. Underbara svenska sommar:) Har ätit massa smultron:) Vissa(många) smakade konstigt, men när man väll får ett i munnen som är gott så är det värt alla äckliga. Men stackars Sami tyckte att det var tråkigt att stå och vänta på mig medans jag plockade och åt.

Bilden lånad av: http://www.bioresurs.uu.se/myller/jordbruk/jord_bild/smultron.jpg

Nu ska jag fixa till någon god lunch och titta på månadens gratis film på cdon.com.

Godmorgon

Nu har jag stoppat ner mackorna i rostemaskinen, laddat dvdn med "askungen" och är redo för att ha en mysmorgon. Än så länge känns det fortfarande bra att vara arbetslös. Ni behöver inte tro att jag går hemma utan en plan, för en plan har jag. Men den är hemlig just nu, men när jag vet mer så kläcker jag.

Nu hörde jag mackorna poppa där ute, så vi hörs sen. Puss



Tavla

Denna eftermiddagen och kvällen har gått till att måla Maddes inflyttningspresent. Det blev inte som vi planerat från början men jag blev ändå nöjd med resultatet. Jag tyckte den blev jätte fin. Vill inte lägga upp bild på den förrens hon har fått den. Vet inte riktigt när hon vill ha den, så det är bara till att vänta. Nu är jag trött som fan och har ont lite överallt i kroppen efter att ha suttit och stått i konstiga ställningar för att komma åt att måla bra. Måste köpa mig ett stativ.

Nu ska jag nanna tror jag, så vi hörs imorgon!

Natti

Måndag

Nu är jag nästan klar med städningen. Har bara dammsugning kvar. Samira kom precis in och la sig så jag väntar med att dammsuga tills senare. Nu ska jag ta något att äta och kanske sätta på någon film. Jag måste även fixa mina naglar. Har fortfarande gult & blått på dem sen i lördags. Men de fixar jag sen. Nu vill jag bara chilla lite:)

Video: Efter förlusten mot spanien

haha koffe är sjuk i huvudet. Men fy fan vad vi garvade, han hoppade i 3 gånger. haha:)




Om ni undrar varför jag säger "pissa i kanalen" så är det för att Crille säger att han är pinkinödig så tyckte jag att han kunde pinka på Koffe. Eller låtsas i allafall för att han skulle simma lite fortare:)

Städning pågår!

Allt är skit smutsigt och på fel plats i mitt rum just nu. Jag har haft så mycket på sistone så jag har lixom undvikit att vara här inne och ta tag i det. Men nu är jag arbetslös och har jättemycket tid till allt. Så nu, min första arbetslösa dag så tar jag tag i detta. Det ska bli så skönt att ha det nystädat. Innan led jag inte alls av att ha det så som det är just nu, men med åren har jag blivit mer och mer en person som gillar att ha det städat runt mig. När jag skriver städat så menar jag att man inte ser så många stoora dammtussar på golvet, får plats att sitta i soffan, kan gå brevid sängen osv.

Min Madde har en galen bild av städning. Hon säger att det är ostädat och sånt ibland när jag är hemma hos henne, och då är det renare än jag någonsin haft hemma hos mig. Det är galet:) Fast det är nog en vanesak vad städat och ostädat är. Har man levt i ett bombnedslag i 20 år så känns odammsugat ganska okej.

visst är det fint:)

MMS

visst är det fint:)


Arbetslös

Då var man inte studerande längre, nu är man bara arbetslös. Hihi, äntligen färdig:) Och jag blev riktigt nöjd med mina betyg. Hade aldrig kunnat föreställa mig att jag skulle kunna få så bra betyg. Eller jo, jag vet att jag kan allt om jag bara vill. Men de känns så konstigt att jag har blivit så duktig:) Men nu är jag klar. Underbart!

Idag har jag varit i skolan och gjort det sista provet, sen var jag hemma hos Jessica och chillade. Sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte till stan och handlade lite och spelade bingo. Jag fick en klocka av mamma i "student present":)

Nu i kväll ska jag bara chilla och njuta. äntligen är jag färdig!

Gomorron

Här sitter jag i soffan och luktar på nybryggt kaffe. Jag gillar den lukten. Jag gillar lukten av kaffe, men inte smaken. Bäst av allt luktar kokkaffe som man gör på spisen. mmm:)

Har redan börjat plugga igen. Eller ja, jag har tagit med mig sakerna till soffan, hade tänkt äta något först. Det var allt jag hade att skriva nu:)

Zlatan

Jag tycker att detta är ett jätte bra sätt att få in pengar till välgörenhetsorganisationer.


Fast jag hade aldrig köpt den själv. Kanske om jag hade haft mycket pengar. Då hade jag defenitivt kunnat ge så mycket för en tröja för att stödja friends.


Oldie bild

Snurrade precis runt på lunarstorm, har lite tråkigt just nu så då brukar det bli så. Hittade denna bilden på Sandra Sjöholms lunar. Den är på mig och henne när vi är på fest och firar 200 dagar innan studenten tror jag. Det var rätt så rolig fest som spårade ut så vi blev utkastade ur lokalen redan vid 22:00. Ganska pinsamt eftersom det var jag som stod för lokalen och festen så det var ju mitt ansvar. Men men, vad gör det om 100 år?


Jag tycker att det är synd att jag och sandra inte träffas oftare. Vi brukar alltid ha så roligt tillsammans. haha, det kanske inte ser ut så på denna bilden, vi ser inte så engagerade ut i varandra överhuvudtaget:)

bingo

Haha, håller på att spela bingo på ahabingo. Vet inte hur det kom sig men de som har hand om sidan fick för sig att jag var kändis. Visst jag skrev och höll på på skämt och de trodde jag att de förstod. Men de gjorde de inte, de trodde på fullaste allvar att jag var känd. Så de ville anordna en tävling så att alla spelarna skulle gissa vem jag var och sånt. Så skulle jag få ett pris och vinnaren. Problemet var att jag var tvungen att berätta vem jag var till moderatorn. hahaha, det blev så pinsamt. Både jag och mamma skämdes:) haha. Men jag avstyrde det:)

Donken

Nu sitter jag och tittar på vänner. Eller just nu är det mellan två avsnitt så det är reklam jag tittar på. Va på donken innan och åt med mamma och pappa. Var inte så hungrig så det blev bara en burgare och en milkshake. Ikväll blir de bara chille här hemma.

Resa

Sitter och försöker hitta bra och billiga flygstolar till Kroatien. Men det går inte speciellt bra. Hittade en för 19 000:-, t&r. Haha, vem fan betalar 19 000 för bara en flygstol till Kroatien. En sista minuten till Egypten med hotell kan man för fan få för 4 000:-. Då tar jag nog hellre det. Eller typ till Turkiet eller något sånt. Crille kom med förslaget att vi skulle köra. Hell No! Det lutar åt att de blir en sista minuten någon annan stans, om inte Crille kan hitta någon bra flygstol till Kroatien.

bilden är lånad av http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Kroatien/
Det ser ut till att vara ett jävligt nice land ändå:)


Pluggning

Slutade ju egentligen skolan igår, men har som sagt en prövning på fredag. Så nu sitter jag och pluggar, det är inte roligt. Men det är värt det för 100 p. Så måste jag tänka. Det känns bra i allafall att det det inte är fint väder, då slipper jag ha ångest för att jag sitter inne. Fast det är ju iofs tråkigt för de som tar studenten idag. Men man tänker inte så mycket på väder just då ändå, så det kvittar. Nu ska jag göra iordning en kopp te, och fortsätta plugga.


Studenten

Jag vaknade med fjärilar i magen i morse, bara för att jag tänkte på de som tar studenten på min skola idag. Fy fan det är så jävla roligt att ta studenten. Jag stannar hemma idag för att jag vill inte bli allt för påmind om det detta året. Nästa år ska jag gå och titta. Det är svårt att beskriva, men det händer något konstigt när jag ser studenter. Blir tårögd och helt pirrig och får ångest och sånt:S haha, skumt. Så jag bestämde mig att tacka nä till alla studenter jag blivit bjuden på iår. Det kanske är jävligt ego, men ibland behöver man vara det också. Men ett stort grattis till alla som tar studenten på NFU idag, hoppas ni har en underbar dag. 

Åh, fy fan jag glömmer aldrig hur det kändes den dagen. Vi hade sån jävla go sammanhållning hela åk 3 och alla var hel laddade. För mig var det verkligen inget som gick snett den dagen. Men en rolig känsla som jag tror jag delade med alla studenter är att man känner sig så jävla redo dagarna innan och timmarna innan man ska ut på "trappan", men sen när de säger att nu är de dax, och man ställer sig på plats osv, så fattar man att detta har man inte alls varit redo för. Och när de visade massa bilder och filmer från året som gått (jag började böla typ 4 ggr), och man fattar att man ska skiljas från allt roligt folk och allt sånt. Blir helt tårögd när jag tänker på det.
 

Denna bilden är inte tagen på min student, utan en dag när jag satte på mig kläderna för att minnas den underbara dagen. Kan anses som stört.


Tycker ni jag var för ego som sket i studenterna på mig skola?

Fotboll

Vilken trevlig match:) Första målet var ju skit fint. mål 2 är ett mål men inte ett snyggt. Men som sagt ett mål, och det är ju det som räknas. Hoppas sverige hinner med ett till!


damdidam

Snart äre fotbollsdax. Ska snart skicka till busringaren och fråga hur de går med bilderna. miihi:)Jag är mätt som fan, har ätit kroketter, kött och beasås. gött gött

Busring

Haha, de va någon som busringde till mig precis. Han ville att jag skulle måla av han och hans tjej nakna:) Så roligt:)

Sverige

Idag när Crille kom hem till oss hade han en överaskning med sig. Vars en Sverige tröja till mig, mamma och pappa. Och till sig själv¨åsså såklart:) Jag lägger in bild någon dag i veckan. Håller på att ladda batterierna. Idag blir de plugg och fotboll.

Skolan

Jag har bestämt mig för att jag ska hoppa över spanskan i em. Jag har redan fått mitt betyg, och det vi ska göra har jag redan gjort. Så om 20 minuter ska jag gå på min sista lektion, sen går jag hem till jessica. Vi ska bara titta på film och ta de chill. De ska bli gött som fan. Jag är trött.

Jag kom på en sak

Jag är på väldigt dåligt humör idag. Tänker på Arvikafestivalen hela tiden. Ni tycker säkert att jag är dum i huvudet, det är bara en festival. Men de 3 dagarna jag var där förra året var bland de roligaste dagarna i mitt liv. Och att vara inställd på att göra det iår igen och sen få reda på att det nog inte blir så är inte så roligt. Jag borde väll vara jätte glad över att vi nog ska åka till Kroatien, men är faktiskt inte det. Visst det ska bli roligt, men jag hade nog hellre åkt till Arvika. Ajja, jag ska försöka att inte låta det ta över hela min dag, jag kan ju inte göra något åt det ändå.

Är det inte störigt

Nu har jag vaknat, känner mig duktigt utvilad eftersom jag somnade så tidigt igår. Nu när jag vaknade såg jag att jag hade ett missat samtal från igår. Jag har inte sett nummret förut, oich det är väll störigt när det händer. Och som vanligt när man har missade samtal från nr man inte känner igen så finns de varken på hitta.se eller eniro. Jag är nyfiken som få så kanske är det därför jag lider så mycket av detta. Jaja, nu väntar jag bara på att klockan ska bli mer så jag kan ringa upp. Hoppas det är någon som vill ge mig 1 000 000 kr. Hoppas.

Idag är sista skoldagen med lektioner. På fredag ska jag bara dit och göra ett prov, jag vet inte riktigt hur lång tid det tar, men max 2 timmar tror jag. Sen är de slut. Jag har svårt att tro det, men så äre.

Nu måste jag nog gå upp och börja fundera på vad jag ska ha på mig idag. Jag har ingen aning lixom. Har inte tvättat någit sen vi var iväg. Jag använde inte så mycket kläder men jag hade med mig ganska mycket, så då har rena kläder och smutskläder legat och myst i min väska på vägen hem, så nu ska allt tvättas. Det luktar så konstigt när man har haft det nerpackat tycker jag. Nåväl. Jag vet inte ens vad det ska bli för väder idag. De har ju sagt att det ska bli "sämre" väder nu, men när börjar det då? För det suger att ta på sig kläder för "sämre" väder, så är det "bättre" väder och vice versa. Men det är väll sånt man får ta när man bor i Sverige och årstiderna går in i varandra så man aldrig riktigt är säker på vad det är för väder. Jag älskar Sveriges väder.

Lånad av: superwoman.bloggspace.se


Gonatt

Nu känns det lite bättre de här me arvika. Får vi sålt biljetterna åker vi till Kroatien, får vi inte sålt dem åker vi till arvikafestivalen. Så nu får ödet bestämma. Vet inte riktigt vad jag hoppas på. En vecka i kroatien låter hur gött som helst, men jag är svag för svenska festivaler. jaja, vi får se hur de blir. Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa i alla fall.

Mitt hjärta blöder

Sedan jag var på arvikafestivalen förra året visste jag att årets höjdpunkt 2008 skulle vara arvikafestivalen 08. Köpte biljett nästan samma dag som de släpptes och har varit laddad och på sedan dess. Nu är jag och Crille där igen där ingen vill följa med. Eller där är väll ingen som direkt säger att de inte vill följa med, men de har inte pengar eller tid eller något annat. Kom de på nu. Bara tanken på att jag kanske inte ska dit gör mig gråtfärdig, har verkligen längtat sen jag var där förra året. Visst jag och Crille kan åka själv och vi hade säkert haft jätte roligt, men det blir ändå inte festivalsaken. Jag tycker att man ska vara fler när man åker på festival. Usch, vet inte vad vi ska göra. Tycker i allafall att det är skit tråkigt.



Biljetterna vet jag inte vad vi ska göra med. VI får se.

"Dötradi"

I förra inlägget skrev jag att jag var i skolan och hade fullt upp med allt plugg. Det visade sig att jag hade tagit fel block i morse när jag packade väskan så jag hade inte med mig några utav de häftena som jag behövde för att kunna plugga pivottabeller och annat skit. Om jag inte minns helt fel så pratade jag med Madde i tele när jag packade min väska. Förgrämmade unge:)
Nåväl, mamma kunde köra mig hem så nu har jag suttit hemma i 1 och ½ timme och pluggat, och det går skit bra. Här är en bildserie som jag skulle göra i mediapaketet, som jag inte har gjort (har inga planer på att göra heller, tror inte att det är så viktigt längre). Men dessa bilderna skulle jag använda i allafall.





Här sitter jag

Ja, här sitter jag framför datorn och äter en torr bulle med russin i (!). Skulle egentligen träffa Jess och äta lunch, men jag måste verkligen plugga så jag köpte torra bullar och ost på netto. Tråkigt. Men saker måste bli färdiga så jag förstår inte varför jag sitter här och bloggar. Måste plugga på excel!

skola betyg fan

idag skulle egentligen vara min näst sista skoldag, men eftersom jag hoppade på kursen programhantering för någon vecka sen så måste jag till skolan även på fredag. På fredag är det den 13 juni. På pricken ett år sedan jag tog studenten. Jag är jävligt stolt över vad jag åstakommit under detta året. Shit, det har gått riktigt fort också. Det är nu det börjar på riktigt. Men det känns sjukt bra för mig att jag har haft detta extra året. Behövde verkligen det, inte bara för betygen utan även för att bli lite äldre i huvudet. Jag har absolut inte brottom att hitta jobbet jga vill ha för resten av livet, utan nu ska jag testa runt lite saker. Now is the time lixom:) Nåväl, mer om det senare. Nu äter jag frukost i sängen och ska snart iväg till skolan.

kväll

Just nu sitter jag i sängen i min favorit pjamas. Brevid datorn står en djup tallrik fylld med jordgubbar. Mmm, så gott:) Har precis badat och smörjt in fötterna eftersom det varit en slitsam helg för dem. Och det behövdes verkligen! Nu sitter jag och väntar och hoppas på att Crille ska ringa och säga att Coffe och Louise ska följa med till arvikafestivalen. Det är tråkigt att man alltid måste övertala folk att följa med på saker, sen när vi väl är iväg så har alla skit roligt. Hur tar man det? är jag/vi tråkiga så de tvekar därför eller är det av någon annan anledning? Tråkigt är det i alla fall. Önskar att när man någon gång kommer med ett förslag på något man kan göra så jublar alla och står vid sitt ord om att de vill hänga med på den saken. Kanske måste jag utöka min vänskapskrets?

Nu ska jag lösa lite korsord. Skönt att vara hemma i min egen säng igen, fast än jag haft en jätte trevlig helg i Vänersborg:)

Hemma igen

Då var man tillbaka i skåne igen. Har haft en skit bra helg med sol, bad, fest, golf och lite shopping:) Det har verkligen varit en toppe helg. Jag har mobilbloggat fler gånger än det ni kan se men vet inte varför det inte kommit upp:/ Jag har tyvärr inte fotograferat så mycket, blir inte så när man har roligt. Men jag och Crille har i alla fall haft skit roligt hos min bror och hans familj, sen får ni hitta på egna bilder i era små huvud:) Nu ska jag äta lite och sånt, sen ska jag ringa upp till bror och säga att vi kommit fram och att jag glömde min mobilladdare så de måste skicka den:)

Puss

Hello:) nu är jag lite mer än

MMS

Hello:) nu är jag lite mer än halvvägs upp, har haft jätte roligt såhär långt:) har pratat, diskuterat, och skrattat som bara den:) jag har alltid så roligt i närheten av Crille. Jag gillar att åka iväg:) det är härligt. Nu ska jag och Crille leka 'gissa milen' 1 kr gången, så hoppas jag vinner alla gånger:) ha det så bra:) puss


Snart är de dax för avfärd

Jepp, snart åker vi till min bror och hans familj uppe i Vänersborg. de ska bli gött:) Innan de ska vi bara in om Louise en snabbi och gratta henne och sånt, hon tog studenten idag:) GRATTIS:)

Puss

Video

Haley dansar bäst av alla:)


SV_A0001
Uppladdat av ZIKIM

SV_A0002
Uppladdat av ZIKIM


Förlåt ni kommer få nackspärr om jag  fortsätter såhär:)

Bild: old

Blev sittandes framför datorn istället och kollade på några oldie bilder


Jag leker hon galna flickan i jappsing skräckfilm


Jag och Madde på lisse


Jag är på ferre någonstans


Bild: packar

Håller just nu på att packa. Ska ju till broren imorgon. Gutt som fan e de! inte att packa men att åka dit. Kommer hem igen på söndag tror jag.'
,

Oj, bilden kom visst på sniskan, men de gör inge

Gött!

 "..tänkt och tittat igenom allt arbete du varit delaktig i denna termin i elevrådets regi, samt dina individuella arbetsuppgifter och dokumentationsarbetet. Detta har jag sedan jämfört med betygskriterierna. Jag bedömer nu att du klart når upp till MVG i kursen elevdemokrati.."

Mitt första MVG betyg! Det känns underbart!

Yes!

Det fungerar att mobilblogga igen:):) Vad roligt, då kan ni som läser följa med mig överallt i sommar:):) jippi

testar mobilmobilblogga, det h

MMS

testar mobilmobilblogga, det har ju inte fungerat på ett tag, på testar nu:) hoppas det fungerar annars kommer det bli rätt tomt på min Blogg i sommar när jag är på äventyr. Puss


Måndag

Nu sitter jag i skolan. Ska snart iväg på spanska och ha muntligt prov. Det sista provet i spanska. Men det kommer gå skit dåligt:/ Men bara jag blir godkänd i den kursen så skiter jag i vilket! Som vanligt önskar jag att jag pluggat mer, men på något sätt känns det svårt eftersom man inte vet exakt vad man ska plugga på. Det gäller typ hela kursen. Men det löser sig nog. Hoppas jag.

Nu ska jag gå och bläddra lite i boken en sista gång och hoppas att något som jag har använding för sätter sig.

Bild: Sommarblommor

Jag blir som en liten flicka när det gäller sommarblommor. Kan sitta och plocka och bara glo på dem för de är så fina:)

Taget med mobilen, därför så dålig bild:/

Hello

Igår: Brännboll & öl. Det var trevligt! vi spelade lite lite men annars vare nice!

Idag: Sitta ute och njuta av det fina vädret. I em ska jag hem till Crille och plugga och sånt.

Kort men bra:)

RSS 2.0