men va fan

ser att alla typ summerar (eller vad det heter) i sina bloggar. Men mitt minne är så dåligt så det fungerar inte så bra för mig.

hmm

- något underbart

- jag har tagit studenten på riktigt

- jag har flyttat

- jag har jobbat och fått tillbaka kontakten på riktigt med Madde

jaa, de var väll de. eller?

GÖTT NYTT!


:)

Grattis på nyår

....

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen

?

If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

liden å vit

Jag har en ny dator. Det hände en olycka med den andra igår.

va fan crille!

Allt som inte är som det ska här hemma skyller jag på crille. även om det inte alltid är hans fel. Typ, disken är dåligt diskad, jag tänker: va fan crille! Det ligger lösa filmer på xboxen, jag tänker: va fan crille! Mina långa hårstrå ligger i handfatet på toaletten, jag tänker: va fan crille!


Kvällen:

Ikväll har vi en mysig hemmakväll. Jag, lil wayne och vår dotter Amilli.








(å ja, min framtida dotter ska heta Amilli och hon ska inte vara så mörk. eller jo, kanske om jag adopterar henne, men inte annars för mina gener är starka!)

tooomteluva

Förresten jobbar jag i en väskaffär och idag ska vi ha tomteluva på oss. förövrigt så är jag sjuk och har första dagen på ont-i-magen veckan vilket betyder att det gör jävligt ont. Men jag måste erkänna att det gör mig lite gladare att vi ska ha tomteluvor på oss idag:) Om någon hade en och låna ut till mig för någon annan har visst min! Du vet vem du är!! Men inte jag, jag kommer inte ihåg, fan!

Kärt barn har många namn

Jag saknar dig

Mikiz tankar

Jag tror jordskalvet var ett försök från skåne att bryta sig loss och flyta över till danmark.

Till mamma

Jo, mamma, Crille fick äppelkaka! Men han är så klen så han kan inte äta direkt efter vi ätit middag. Men det kan ju jag för jag är så sjukt bra! Jag kan alltid äta, det vet du:)

Saftsugen

Föreställ er detta:

Jag sitter i soffan med en tallrik med alldeles förmycket äppelpaj och vaniljvisp. Skeden jag äter med är överfull varje gång jag tar den till munnen så på varje sked har jag typ 4 tuggor.
Crille kommer in i rummet med ett glas med lite saft i och då kommer jag på hur fruktansvärt törstig jag är. Jag säger: "ooh, vad törstig jag är!"
Han fortsätter pilla med sladdarna som han började hålla på med, och jag tänker, fan han hörde nog inte och testar igen, lite högre: "ooh, vad törstig jag är!!"
yes! han hörde mig! då ger han mig sitt glas och säger: "men drick detta då?"
Precis då plockar jag fram mina gulligaste, finaste hundögon och säger försiktigt "Jag är nog lite mer törstig än så.."
Crille pustar, går ut i köket och kommer tillbaka med ett stort glas saft till mig. Fantastiskt!

Konstigt avslut

Jaha.. vad fan hände.. var är jag?

Jag somnade på bussen hem inatt. Jag somnade som ett barn. Jag dreglade säkerligen. Jag hör genom min musik att någon pratar med mig. Vet inte riktigt vad de säger, men de pratar med mig och jag öppnar ögonen. Efter ett tag uppfattar jag att jag är på övre i Trelleborg. Bussen är tom och busschafören går och plockar på bussen. Jag reser mig upp och typ springer ut, men inte nog med det, jag stannar och plockar upp en bussbiljett från golvet. Det var det som var det coola tycker jag. Vad fan skulle jag med den bussbiljett till när jag har månadskort och dessutom ska av bussen. jaja, som vanligt förstår jag aldrig vad jag själv sysslar med.

Om ni tycker att jag skriver konstigt, mer än vanligt, så är det för att de gör jag nog idag. Just nu sitter jag i sängen, har inte blivit bakfull än, vilket betyder att jag fortfarande är lite full. jaha...


Crazy!

Denna låten har jag gillat i sååå många år, men tröttnar aldrig! blir på så bra humör av den:) Party!

Crilles rankning av gårdagens lista

Ja, som sagt så bad jag Crille ranka vilka av mina "ovanor" han tycker är jobbigast och i denna ordningen tycker han:

1. Jag gnäller fruktansvärt mycket om disken inte är diskad ordentligt.

2. Om jag hittar något jag vill ha gjort, vill jag fixa det på en gång, kvittar vad klockan är.

3. Jag rapar ofta högt vid matbordet.

4. Jag måste vara sugen på det jag ska äta.

5. Jag samlar ofta mina kläder på hög brevid sängen.

6. Jag älskar att lyssna på Lil Wayne skithögt!

7. Jag tar ofta på mig Crilles mjukisbyxor en stund knyter dem efter mina mått, råkar knyta en dubbelknut som jag inte får upp, sen tar jag av mig dem, lägger dem i hans garderob igen och han får ett helvete när han ska få på sig dem nästa gång.

8. Jag stänger sällan eller aldrig mina garderobsdörrarna efter mig.

9. Jag lämnar gummiband och hårklämmor precis där jag tar av dem.

10. Jag har ofta konstiga saker för mig, som hade kunnat få det mest störda personen att undra om de bor med ett fucktard. tex: jag och Crille sitter vid matbordet, helt vanligt bara, typ en vanlig onsdag eller torsdag, och helt plötsligt formar jag min hand som en katt-tass, ni vet när man ska göra ett kattavtryck i snön. Denna handen riktar jag mot crille och säger "piow, piow, piow, piow". Efteråt börjar jag skratta och förstod inte riktigt var jag fick det ifrån och varför jag gjorde det. Crille förstod ännu mindre.

10 anledningar till varför du inte vill bo med mig

1. Jag stänger sällan eller aldrig mina garderobsdörrarna efter mig.

2. Jag rapar ofta högt vid matbordet.

3. Jag gnäller fruktansvärt mycket om disken inte är diskad ordentligt.

4. Om jag hittar något jag vill ha gjort, vill jag fixa det på en gång, kvittar vad klockan är.

5. Jag samlar ofta mina kläder på hög brevid sängen.

6. Jag har ofta konstiga saker för mig, som hade kunnat få det mest störda personen att undra om de bor med ett fucktard. tex: jag och Crille sitter vid matbordet, helt vanligt bara, typ en vanlig onsdag eller torsdag, och helt plötsligt formar jag min hand som en katt-tass, ni vet när man ska göra ett kattavtryck i snön. Denna handen riktar jag mot crille och säger "piow, piow, piow, piow". Efteråt börjar jag skratta och förstod inte riktigt var jag fick det ifrån och varför jag gjorde det. Crille förstod ännu mindre.

7. Jag älskar att lyssna på Lil Wayne skithögt!

8. Jag tar ofta på mig Crilles mjukisbyxor en stund knyter dem efter mina mått, råkar knyta en dubbelknut som jag inte får upp, sen tar jag av mig dem, lägger dem i hans garderob igen och han får ett helvete när han ska få på sig dem nästa gång.

9. Jag lämnar gummiband och hårklämmor precis där jag tar av dem.

10. Jag måste vara sugen på det jag ska äta.

Detta var 10 anledningar som jag kan tro att störigt med att bo med mig. Jag ska be Crille kolla igenom dem imorgon och rangordna dem. Detta blir spännande mina katter:)

RSS 2.0