Kenza

jaha, folks, Kenza vann priset som åretsblogg. och det var väll inte helt otippat. Jag vet att jag röstade på henne i allafall:) Men nu är det såhär att jag gick in på VR och tittade där de intervjuat henne och alla andra vinnare och jag blev helt chockad! Vem fan är det?! Jag tycker inte det låter eller ser ut som Kenza! Visst jag har aldrig träffat henne IRL, men så som jag fått en bild av henne genom hennes blogg så tänkte jag  "vafan är detta?". Mer än så tänker jag inte skriva om det, ni förstår nog vad jag menar om ni tittar på det.

Och Blondinbella, vilken röst! Jag blir galen haha. och hon bara pratar och pratar och den bara skär in i huvudet! aaaaaah.

Jag vet inte hur länge denna länken kommer vara aktuell, men ni måste bara in och titta vad jag pratar om! Sjukt!
http://www.veckorevyn.com/vrtv/2008/vr-tv-vinnaren-av-arets-bl/index.xml

Detta blev visst ett lite elakt inlägg men det var bara de jag tänkte på när jag såg videon och var tvungen att dela med mig av det. Jag har inget emot dem i vanliga fall, det var bara i detta klippet som jag bara tänkta whhaaaat?!  


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad menar du att det inte såg ut eller lät som Kenza? :S

2008-10-17 @ 16:41:14
Postat av: Sandra Lundin

Jag måste faktiskt säga att jag håller med dig helt!

2008-10-17 @ 19:26:54
URL: http://sandralundin.webblogg.se/
Postat av: Philippa

Jag måste bara fråga angående länken på veckorevyn är de till oss eller? Bara för att vi har skrivit om intervjun? :P haha fattar ingenting.

2008-10-17 @ 21:29:26
URL: http://missphilippa.blogspot.com
Postat av: Anonym

jag håller med:s konstigt

2008-10-19 @ 20:04:56
URL: http://sandradavey.blogg.se/
Postat av: Josephine Bäck

Håller med på varje punkt!

visste att blondinbella är jobbig. alltså röstmässigt. man målar upp en helt annan bild av henne. och Kenza! shit!, kände absolut inte igen henne! hon hade ju till och med glugg!, det hade jag aldrig trott. haha, roligt att man får se olika sidor av dom :)

2008-10-19 @ 21:08:40
URL: http://josefineback.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag tänkte mest bara på att kenza pratade lite mörkare än vad jag trodde:p men jag har sett många av hennes videoklipp s¨jag visste nog om det bara att jag inte hört rösten på länge. blondinbella har man sett jätte mycket på tv så det va inget nytt :)

2008-10-20 @ 19:02:09
URL: http://soofija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0